Illanviettoideoita? - Deittailu ja yöelämä

Anskuliini

Oman avokkini synttäreillä menimme kaveriporukalla (eli avokin kaverit&minä) keilaamaan hauskaa oli...
olisiko esim. kaveriporukalla keilaaminen mitään? sen jälkeen voisi mennä vaikkapa leffaan ja pizzalle? tai ostatte mielettömän määrän roskaruokaa (sipsiä,karkkia yms...) ja mussaatte kotona ja katselette jonkun leffan mielellään sellainen jota ette ole ennen nähneet, lautaplejä yms??

Kommentit (8)

Kaiza^^

Heipsis kaikille!
Tarvitsisin kipeästi nyt vinkkejä ja neuvoja illanviettoon. Synttäreitä juhlitaan noin kuukauden päästä ja haluaisin tarjota ystävilleni vähän erikoisempaa illanviettoa (ei perus dokaus ja baariinlähtö tyyliä.äh.niin kulunutta)... parit ideat jo mielessä on, mutta tulisiko teiltä uusia??? Kiitos ja kumarrus :)

shazzer

îhan hyvä idea tuo teatteri noin muuten, mutta tässä pikkukaupungissa ei paljon teatteri-esityksiä näy :? Mutta tuo loppuillan vietto kuullostaa hauskalta. Twisteriä olis hauska pelata :lol:

nemia

Lähtekää porukalla teatteriin. Saa pukeutua vähän paremmin, ja harva kuitenkaan käy kovin usein teatterissa, joten olis ainakin vähän erikoisempaa. teatterista voisi sitten suunnata jonkun kotiin, jossa voisi olla vaikka pelaamista, twister, alias yms. Naposteltavaa nyyttärimeinigillä ja yhteisillä hankinnoilla tehty booli.

papuna

tilatkaa seksi-lelujen esittelijä (esim. elämän suolasta tms.)
siinä on ainaskin hupia,ja saa olla kotona ja kännissäkin ;)

tai pitäkää olympialaiset.jokaisen pitää keksiä yksi laji,joka mielummin on ihan päätön...

teemana mahdollisimman rumat vaatteet.
tai joku rooliasu,jossa pitää tekeytyä eleleen koko ilta.voi olla helppokin,esim. kotiäiti,teini pissis,metsuri,liikemies tai mummeli. roolille pitää keksiä historia ja identiteetti...

shazzer

Täältä löytyi ajankohtainen aihe. Pitäis synttäeritä viettää ensi kuussa ja kavereiden kanssa pitäisi jotain hauskaa keksiä. Ei mitään kauheita kemuja, jotain pientä ja hauskaa. Alkoholilla tulee varmaan olemaan osuutta.. :-k Ehdotuksia otetaan hymyn kanssa vastaan :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat