Baarit... - Deittailu ja yöelämä

Pai25

Miksi käytte baarissa ?
Tai vastaavasti ois kiva tietää miks ei käydä baarissa vaan ollaan mieluummin esim. kotona ?

Sivut

Kommentit (75)

Miffy

No, baarissa on KIVAA. Enemmän mä kyllä käyn keikoilla ja klubeilla kuin ihan tavis baareissa. Joskus tulee lähettyä, jos on bileet mut viinat loppuu kesken.

Meisy

Käyn vaan 2-3 eri paikassa,kun muut on joko liian jytämusapaikkoja,räkälöitä tms. Tykkään että kuulee toisenkin kun juttelee,ei tietty kokoaikaa. Joskus on mukava lähteä baariin näkeen tuttuja ja puhuun paskaa... Enimmäkseen käyn keikoilla ja festareilla. Nyt keväälläkin on taas liian paljon hyviä keikkoja että mistähän sitä rahaa sais :?: Kai sitä täytyy mennä myymään herskaa keskustaan :lol: :lol: :lol: *joke*

Lania

Baarissa voi hengailla kavereitten kanssa, nähdä ja tavata uusia ihmisiä. Ja juoda "hyvällä" omallatunnolla enemmän ku kotona :P nii ja tanssiaki jos tanssituttaa.

sira

Baareissä käyn miehiä bongaamassa, kavereita tapaamassa, tanssimassa, juomassa parempia juomia ku ite osaan tehä.. ja mitä vielä, no siitä yksinkertasesta syystä, että siellä on kivaa :)

Rixuliini

Baareissa on välillä hauska käydä tanssahtelemassa (kuulostaapa tätimäiseltä), näyttäytymässä, näkemässä kavereita ja kuuntelemassa hyvää livetarjontaa.

En kyllä harrasta baareilua, paitsi jos kahvilla käynti päiväsaikaan baarissa lasketaan baareiluksi.

Lizzie

Nykyään en tanssi enää ollenkaan :shock:

Oon huomannu muutenkin jo että jos ollaan valmiiksi hyvällä porukalla niin olisi melkein sama olla juomassa koko ilta siellä alottelupaikassa, mutta
porukan sinkut tietty haluu baariin ja onhan siel kiva katsella ihmisiä ja juoda ja polttaa sisällä :)

MiuMiu*

Mä en enää viihdy baareissa niinkuin joskus nuorempana vaan mieluummin juon kotona/kavereiden luona. Baariin jos lähtee niin rahaa palaa ihan turhaan, samat juomat saa kotona tehtyä paljon halvemmalla, vaatteet haisee aina ihan kauheelle ja krapulakin tulee jostain syystä helpommin...
Tietenkin baarissa pitää joskus käväistä, mutta on nuo käynnit kyllä vähentyneet huomattavasti sitten nuoruusaikojen...

annika

Hmm..no, suurin syy on varmastikin naapurit. Tykkään olla isolla kaveriporukalla viettämässä iltaa ja kotosalla ei voi aina bileitä järjestää. Baarissa ei tarvi huolehtia siitä että musiikki soi ja juomat riittävät. Sisällä voi polttaa ja tilaa löytyy tanssimiseen niin ettei koko omaisuus ole lattialla palasina. Eli aika lailla samoja syitä kuin aiemmin mainitut. Tietysti uusiin ihmisiin tutustumisen mahdollisuus ja vanhojen tuttujen sattumalta näkeminen ovat myös plussia!

Pai25

Riippuu kyllä bileiden laadusta jne...
Meil oli uutenavuotena mun kaksiossa jotain 20 henkee... Ja kaikki oikeastaan ihan tuhannen humalassa heti alusta asti... Laulettiin ja möykättiin... Mutta eipä tullut valituksia ! Ehkä osasyy oli se että häivyttiin täältä baariin klo 23 aikaan.
Et ehkäpä niissä bileiden järjestämisessäkin pitäis olla joku järki mukana, niin säilyy naapurisopu kerrostalossakin.

SooZ
Pai25
Miksi käytte baarissa ?
Tai vastaavasti ois kiva tietää miks ei käydä baarissa vaan ollaan mieluummin esim. kotona ?

no baariin on kiva mennä tanssimaan ja bilettämään muutenkin. pääsee vähän vapaalle. :)
tosin nykyään tulee käytyä baareissa jo paljon vähemmän. ensinnäkään ei ole rahaa käydä baarissa, ja toiseksi ennen siellä ehkä kävi enempi senkin takia kun oli sinkku. :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat