Treenivinkit

Vierailija

Treenvinkkejä, kuinka saada kiinteä keho.

Kommentit (4)

Vierailija

Ja yleensäkin tehokasta ja mukavaa liikuntaa moneen tarkoitukseen. ;)
Lenkkeily on hyvä tapa, kevyt hölkkä siis esim kolmesti viikossa tunti. Siihen pari kertaa viikossa lihaskunnot päälle ja kärsivällisyyttä.

Itse vannon afro-tanssin nimeen, tosi energinen ja raskaskin laji (paljon hyppyjä, vauhdikas tanssi), mutta jaksais tehdä vaikka 12 h päivässä kun on niin kivaa! Itse ainaki oon hoikistunut.

Vierailija

Lenkkeily on se suhteellisen halpa ja tehokas tapa. Kaveri tai mp3 kaveriksi, niin sujuu juoksukin paremmin =) Ja motivaatio pysyy parhaiten yllä kun tavoitteet on matalat (eli ei kannata laittaa tavoitteeksi tunnin juoksua putkeen jos aikaisemmin juossut vain muutaman kilometrin) ja ei muutenkaan vaadi itseltään liikoja, vaan pitää liikkumisen hauskana. Ja ennenkaikkea: tekee siitä elämäntavan. Pieni panostus varusteisiin nostaa kyllä itsellä motivaatiota ainakin hetkeksi;p

Juoksua vauhdikkaampi ja silti melko halpa tapa liikkua on rullaluistelu. Kunnon varusteet kehiin ja hyvää seuraa niin sujuu ylämäetkin! Huonona puolena Suomen lyhyt kesä.

Vierailija

Minä taas vannon lenkkeilyn lisäksi kuntosalin nimeen. Itse aloitin tuossa maaliskuussa lenkkeilyn. painoin sillon n.67-69 kg. lenkkeilin tyyliin joku kaks kolme viikkoo ja muuten avan menin sitte kerran uimahallissa vaa`alle. Hupsista vaan, oli paino tipahtanut 65 kg. On se lenkkeily tehokasta jos sitä tekee oman mielen mukaan, eikä pakota itseään mihinkään 15kg tunnissa-suorituksiin. Kuntosalia harrastin ylin kaksi ja puoli vuotta ja siinä ajassa lihakset kasvoi ihan mukavasti, ryhti parani ja voimat kasvoivat. Pitää vaan muistaa vaihtaa saliohjelmaa tarpeeksi usein, että mielenkiinto säilyy, ja että keho saa uusia ärsykkeitä. Suosittelen lämpimästi. :)

Vierailija

Jos ei jaksa kuntosalilla käydä ni suosittelen hankkimaan gymstikin :) itsekkin lenkkeilen ja lihaskuntoa saan pidettyä yllä gymstikillä ja sen harjotus dvd:llä. suosittelen..ja sillä saa suht. nopeita tuloksia. itselläni ainakin huomasin vaikutuksen takapuolesta ;) on paljon kiinteämpi ja pyörempi :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat