Viikonloppu reissu moottoripyörällä? - Harrastukset

HotMama

Olisiko vinkkejä, minne kannattaisi suunnata miehen kanssa moottoripyörällä viikonlopuksi? Joku romanttinen reitti, kohde ja yöpymispaikka (hotelli mieluiten, telttamajoitus ei kiinnosta) hakusessa.

Kommentit (4)

Dark Dante

Vähän vaikea sanoa, tarvitsisi vähän lisätietoja, kuten; mistä ollaan lähdössä reissuun, millainen pyörä (Gold Wing, Transalp, R1?) ja kuinka pitkä päivämatka käy? Mutta yleisesti voisi arvata, että Itä-Suomesta löytyisi enemmänkin metsäisiä mutkapätkiä. Mutta suosittelisin käymään http://www.moottoripyora.org/ ja sieltä foorumilla ja matkailuosiossa, siellä on aika paljon vinkkejä, mikäli oikein muistan, nyt en ole paljon siellä käynyt, kun asuntolaina siirtää pyörän hankintaa.

HotMama

Länsi-Suomesta lähdetään, rottarautapäällä. Suuntana Länsi- ja Etelä-Suomi, ajellaan kai Vaasasta rannikkoa pitkin etelään päin.

Dark Dante

Jeps, no sitten ei varmaan kannata soramonttujen kautta vetää. :) Vanajanlinnahan kai on ihan romanttinen yöpymispaikka, jos sopii reitin varrelle. Himangalla on kanssa muistaakseni joku kiva mökkikylä, jossa voi yöpyä, ja maisematkin lienevät yhä aika mukavat, ja siinä lähistöllä oli aika paljon kaikennäköistä pikku kuntaa. Viime aikoina ei ole kotimaan matkailua tullut paljon harrastettua, niin sen tarkemmin en itse osaa nyt sanoa, tuolta .orgista tosiaan löytänee lisää dataa.

Onko molemmilla oma mopotin, vai kyytiläismenetelmälläkö mennään, ja onko tarkoitus vaihdella kuskia jos näin on? Vaikuttaa vähän mukavaan päivämatkaan. Niin ja tietysti jos vähän extremeä haluaa mukaan, niin voihan sitä tehdä vaikka IronButt-ajon samalla! :)

Vetomies

Saaristolenkki on hieno.. Tosin kannattaa varmistaa lauttojen kulku!
Pari kesää taaksepäin kävin silloisen friidun kanssa siellä ja aikaa meni 3 päivää.. Löytyy myös B&B vaihtoehtoja, niin ei tarvitse painia kupoliteltan kanssa. Tosin se voi lisätä kivasti fiboja muuhun yhteiseloon.. (siis se telttailu).
Saaristolenkin ajoohjeet muistaakseni löytyy www.moottoripyora.org sivuilta ja siellä matkailu foorumista...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat