Kissan kuljetus autossa - Harrastukset

marimma

Simppeleintä on kun kantokopassa vie. Jos on useampi kissa niin meillä ainakin rauhottuu jos saavat olla samassa kopassa keskenään.
Vesipuoli on niinkin helppo hoitaa kun että otat vesipullon mukaan ja lautasen tms. ja kaadat kissalle aina vähän kun pysähdytte ja tarjoat. Jos ei ota niin heität pois ja kokeilet ens tauolla sitten jossain vaiheessa. Ei se siihen nestehukkaan sen puolen päivän matkaamisen aikana ainakaan kuole.

Kai se kissa on saanu vapaasti mennä sinne koppaan ihan muullon kun matkustusaikeissa? (en ihan tienny miten toi sun telmiä kuljetuskopassa on tulkittavissa)

Kommentit (5)

Emmily_

Meillä riippuu ihan päivästä kuinka nätisti kissan saa koppaan menemään, joskus on kovakin tappelu.. :? Tärkeintä olisikin saada se sinne mahdollisimman nopeasti, mitä kauemmin taistelu kestää, sitä enemmän kisu alkaa panikoida. Se myös riippuu ihan kerrasta, meillä ainakin, miten kiltisti kisu on matkan ajan. On ollut reissuja jolloin tyttö on maukunut koko matkan, ja myös niitä jolloin ei kuulu inahdustakaan, ja pitää ihan välillä kurkata koppaan ja tarkistaa onko se siellä edes! :lol:

takethat

Juu matka kestää siis 2 tuntia, ettei onneksi kauempaa :)

Lainaus:
Kai se kissa on saanu vapaasti mennä sinne koppaan ihan muullon kun matkustusaikeissa? (en ihan tienny miten toi sun telmiä kuljetuskopassa on tulkittavissa)

Juu kyllä on, sitä juuri tarkoitin että koppa on kyllä kokoajan eteisessä lattialla ja auki mutta ei se pahemmin sinne sisälle tahdo mennä. Muuten telmii kyllä siinä suulla ja sen päällä jne :P

Tapsu

Meillä on aina hirveä sota saada toi mein kolli tonne kuljetuskoppaan. Tehdään niin että mieheke ottaa hanskat kädessä kissaa kainaloista kiinni, minä pidin kuljetuskopan ovea auki ja koppaa vähän pystyssä kun toinen työntää pylly edellä kissan sisään. Sitten vaan ovi kiinni.
Ei yleensä riehu enää siellä kopassa. Joskus jos pissahätä tms yllättää niin renkuttaa sitä häkin ristikkoa käpälillään. Mutta muuten yleensä rauhottuu että makoilee ja maukuu välillä vähän.

Matkalla ei yleensä anneta vettä kun pisimmät matkat mitä on menty on kestäny kaksi tuntia.

Faunastic

Meille eläinlääkäri suositteli toisen kisun kanssa sitä, että sen "työntää" kantokoppaan takapää edellä. Nykyinen ainoa kissamme menee ihan kiltisti itsestään koppaan, mutta alkaa vähän panikoida, kun se lukitsee sinne =)

Niin ja jos kissan työntää takapää edellä kantokoppaan, niin sehän kannattaa tehdä kissan huomaamatta. Esim ottaa sen kopin esiin niin, ettei kissa näe sitä... =)

takethat

Heippa!

Kysymys kuuluu, että kuinka kissan kuljetus autossa sujuu?
Kuljetuskopassa, luonnollisesti mutta esimerkiksi jos on kuuma kesäpäivä, tarvitseeko kissa vettä? Miten vesikupin saa pysymään pystyssä tai edes mahtumaan koppaan kun ei se mikään iso ole ? :P
Kuitenkin siis ihan oikean kokoinen, ei liian ahdas.

Hyviä keinoja saada kissa kuljetuskoppaan? Kyseinen kissa on saanut pienestä pitäen telmiä kuljetuskopassa mutta ei suostu menemään sisälle. Todella mahdoton saada sinne :D Ja kun sen sinne sysää niin tulee hulluksi, raapii ja pyörii ja yrittää tunkea itsensä läpi aukkojen !

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat