Jumppa videoita/DVD - Harrastukset

TaskuMyy

Osaako kukaan suositella hyviä jumppavideoita/-DVD:tä?
Kun lähimmälle jumppatunnille taitaa olla matkaa 450km, niin ei ihan viitti. Niin ajattelin, että josko kotona jumppais jonkun ohjelma mukaan, kun pistäis sen vaan pyörimään! :roll:

Kommentit (3)

martitta

Ainakin ihan prismoissa ja citymarketeissa ja varmaan muissakin isommissa kaupoissa on myytävänä kaikennäkösiä jumppavideoita/DVD:tä.
Itse ostin prismasta vähä aika sitten sellasen rasvanpoltto aerobic -dvd:n. Makso 4,99 €

//ja huuto.net sivustolta varmaan löytyy kans halvalla vähän käytettyjä jumppadvd:itä, kunhan käy vaan kattomassa :) Niitten "huutaminen" tosin edellyttää, että on tunnukset siellä. Mut rekisteröityminen on ilmasta.

Fenii

Suosittelen LÄMPIMÄSTI KuntoPlus-DVD:itä. Niitä on monenlaisia ja ne todella ovat kannustavia ja monipuolisia. Huuto.netissä niitä näkee usein myytävinä, joten kannattaa pistää sinne hakuun vaan Kuntoplus, niin jotain DVD:itä ilmestynee :)

Lisäksi niitä saa tilattua muistaakseni ihan kuntoplussan kautta, mutta halvempaa tietenkin jos huuto.netistä löytäisit.

Itselläni on melkeinpä ne kaikki (tai no, äidillä on kaikki, minulla osa, mutta lainailen äiskältä) ja kunto on noussut ja jalat soukistuneet kun aktiivisesti niitä on tehnyt :)

Manteli

Mie ostin kämppiksen kanssa sellasen Pump it up dance aerobic dvd:n kun myö tykätään tuolla baareissakin tanssia niin aateltiin että vois olla hauskaa treenata tolleen :) ihan kiva se kyllä onkii ollu :P
sit miul on carmen electran striptease aerobic dvd se eka niistä, sekii on oikeestaan tehokas ainakii tolle takalistolle ja siinä venytellään aika paljon niin solakkuutta tulee lihaksiin :)
haluisin kyl iteki jonkuu viel kolmannen dvd:n jonkuu iha perusjumpan ku alkaa vähä kyllästyttää nää kaks.. ehkä tutustun toho kuntoplussaa :P

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat