digikuvien teettäminen.. - Harrastukset

elinainen

Mäkin käytän Extrafilmiä. Jos muistaa mainita alennuskoodin (hesa11), niin saa 50 kuvaa ilmaseksi, postikulujen hinnalla!

Sivut

Kommentit (20)

vihollinen

Miten te teetätte koneelta tai kamerasta digikuvanne? vai teettättekö ollenkaan?

Kun, mulla on ihan mielettömästi tietokoneella digikuvia, ja haluaisin niistä aika monesta teettää ihan valokuvia.. Oon nyt sit miettinyt, et mikä olis halvin ratkaisu.. Lähettää netin kautta vai viedä liikkeeseen cd:llä, vai mikä? ja etenkin, että mikä liike/firma? Kertokaahan jos on kokemuksia..

Tokihan mulla on kotona hyvä tulostin ja valokuva paperia, mut en niin isoa pinoa viitsi ruveta sillä tulostelemaan, kun kuitenkaan ne ei oo ihan niin hyvä laatuisia kuin ihan liikeessä teetetyt.
Kiitos :)

marimma

Eipä ne hirveen hintasia ole, yleensä alle 20snt/kpl teettää liikkeessä.
CD tai kameran muistikortti taitaa olla kätevimmät tavat teetättää..

Kepatäti

Mä olen käyttänyt oikeastaan kaikkia keinoja, mutta parhaaksi olen huomannut lähettää NetAnttilan digikuvahommeliin. Siellä kun tilaa yli 100 kuvaa, niin hinnaksikaan ei tuu enää kuin vissiin 15 snt/kuva. Käyppäs siis anttilan sivuilta tutkailemasta. Paitsi tää ei tietty toimi, jos lähelläs ei oo Anttilaa :oops:

vihollinen

okei, kiitoksia :)
täytyy tutkailla eri vaihtoehtoja.. halvin olis tietty parhain.
mulla tulee kuvia yhteensä joku 300, joten kauheesti ei sois kappaleen maksavan xD

marimma

http://airfoto.fujikuvat.fi/sections/index.php Airfoto ja sen http://airfoto.fujikuvat.fi/sections/photo/pricelist.php Hinnasto
10x13 Kiiltävä/matta 0.20€ (1+ kpl) 0.17€ (100x kpl) 0.15€ (300+ kpl)
10 x15 Kiiltävä/matta 0.20€ (1+ kpl) 0.17€ (100x kpl) 0.15€ (300+ kpl)
----

http://www.efoto.fi/index.php eFoto ja sen http://www.efoto.fi/tuotteet.php hinnasto
10x13 0.12€
10x15 0.12€
----

http://www.eirikuva.fi/ Eirikuva ja sen http://www.eirikuva.fi/hinnasto/fi_FI/hinnasto/ hinnasto
10x13* 0,12€ (100- kpl) TARJOUS! Norm. 0,16 €/kpl
*Digitaalikompaktikameralle sopiva kuvakoko
----

http://www.extrafilm.fi/ ExtraFilm ja sen http://www.extrafilm.fi/print/ hinnasto
10x13 cm 0,09€
10x15 cm 0,09€
----

http://www.fastlab.com/HomePage-FI.html FastLab ja sen http://www.fastlab.com/content/fi/prices2.html hinnasto
10x13 cm -10x15 cm 0.09€
----

http://www.pixdiscount.com/ PixDiscount ja sen http://www.pixdiscount.com/index.php?a=prix hinnasto
10x13 0.09 € (1 - 99 kpl) 0.09 € (100 - 399 kpl) 0.08 € (400-950 kpl) 0.06 € (951-1250 kpl)

Puuh.

Riittääkö ;)

*Sandy*

Kun mä tilasin kuvat netAnttilasta, niin ne tuli ihan kotiin postissa. Tein siis sen tilauksen netissä. Joten ei tarvii olla Anttilaa lähellä että sieltä vois saada kuvia.

Sit oon kans tehny tilauksia Ifiltä. Ihan vaan netissä on tehny tilauksen ja jo viikon sisällä ne on postiluukusta tipahtaneet :)

Postimaksut on molemmissa olleet noin kaks euroo, joten ei paha sekään.

Peanut

Itse olen tilannut Extrafilmiltä ja olen ollut erittäin tyytyväinen siihen. Hinnat ovat kohdallaan ja palvelu pelaa. Kuvat voi laittaa sinne CD:llä tai sitten suoraan koneelta netissä. Valmiit kuvat tulevat laskun kera suoraan omaan postilaatikkoon. Lisäksi sieltä voi tilata paljon erilaisia onnittelukortteja, kalentereita tai ihan kuvakirjan omista suosikkikuvista. Tilasin joululahjaksi parit kalenterit ja niistä tuli erittäin hyvät. Postimaksut on olleet yleensä noin 3,50 luokkaa. Suosittelen lämpimästi.

vihollinen

Mä nyt päädyin tilaan Ifi:ltä..

Pistin tilauksen netissä tiistai-iltana, niin ensimmäinen paketti tuli jo torstaina.. Koska tilauksessani oli yhteensä n.300kuvaa, niin se lähetetään muutamassa erässä.

Ensimmäisenä tuli pelkästään erikoiskuvat, eli kun tilasin muutamasta kuvasta suurennoksen.
Eiköhän ne loputkin nyt tulevalla viikolla tule :) Sit vaa pitäis valokuva albumit hankkia jostai kaikille kuville :D

Sinsemilla

Mie oon tilannu ExtraFilmiltä. Sieltä saa myös semmosen kuvanmuokkausohjelman ekan tilauksen yhteydessä (tai mie sain synnäriltä, kun saatiin semmonen näytepaketti uudelle vauvalle ;)).

Tyytyväinen oon ollu ja kuvat tulee tosi nopsaa (alle viikossa) ja on edullisia. :)

camomilla

Joo ExtraFilmiä olen minäkin käyttänyt. Tulee nopeasti kotiin postissa, ja muistaakseni niillä on sama postimaksu riippumatta kuvien määrästä, eli jos paljon kuvia tilaa niin se on hyvä juttu. Sain jopa palauttaa tuplakuvat jotka olin jotenkin vahingossa tilannut.

Faunastic

Mä joskus lueskelin MikroBitistä noita kuvapalvelujuttuja ja sen mukaan sit aloin kehittelee kuvia. Oli kyl ihan viisasta lukea palveluista, toimitusajasta ja hinnoista. Äitini tilas aikoinaan Eirikuvalta ja sai odottaa kuvia melkein kaksi viikkoa ja hinta oli ihan törkeän suuri...

Itse olen käyttänyt E-Fotoa, johon olin todella tyytyväinen. Käytin sitä monta kertaa. Kuvat tuli nopeasti ja resoluutiot oli kohdallaan.

Nyt olen harkinnut jatkossa käyttäväni omaa tulostinta. Pitää vaa ostaa asianmukaista paperia. On meillä valokuvapaperia, mutta se kuuluu sit toisen merkin tulostimeen... Anoppi tulostelee omalla tulostimella ja hyviä kuvia on saanut aikaiseksi.

NeitiMielenkiintoinen

Tänään kävin Kuva Laineella teettämässä 30 kuvaa. Helppoa ja nopeaa. (Siis sellasella laitteella teetin ite, muistikortti koneeseen ja sit vaan valittiin, että mitkä kuvat ja kuinka monta kappaletta) Tosin maksoi 50snt/kpl. (10x15 kokoset kuvat) Varmaan jostain olisi saanut halvemmalla... Ensikerralla pitää kattoa tarkemmin, minne vie, missä olis halvempaa. Toi oli lähin ja halusin vaan saada niitä kuvia, joten siinä sitten kiltisti maksoin 16 euroa kuvista. :D

Libitina

Kannattaa oikeesti ottaa selvää voisko omaan kotiin ostaa tulostin, joka tulostaa oikeesti melkee ku aitoja valokuvia. Ja sitä valokuvapaperia. Kiva, että Faunastic on hommaan lähtenyt :) Mä en jaksais mihkää lähetellä kuvia, on kiva tulostaa kuvii heti ku niitä tarvitsee jotain varten. Isompia tulostettavia oon nykyään lähettäny Ifolorille. Ja sit niitä taulujuttuja pitäis kans testata...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat