Halpoja harrastuksia - Harrastukset

Vanilja

Mä en sielläpäin asu, mutta luulisin että sielläkin on joku kansalais - tai työväenopisto joka järkkää erilaisia kursseja. Siellä onki sitten kaikkee mahollista posliininmaalauksesta liikuntaan.
Ite harrastin cardio combattia toissavuonna kansalaisopistolla ja oli kivaa. Ja halpaa. Kurssi makso sellasen 30 euroo/lukukausi. Eikä siellä ollu mitään mummoja :lol:

Kommentit (12)

Kukkaistyttö

Syksy saapuu ja koulu alkaa, mutta pitkästä aikaa mulla on tiedossa vapaat viikoloput. Lopetan nimittäin töissä käymisen. Nyt mietinkin, että mitähän ihmettä sitä tekisi vapaapäivinään ja tietysti koulupäivän jälkeen. Rahaa ei ole liikaa, joten paras olisi joku harrastus, joka ei maksaisi juurikaan. Olisi kiva myös tutustua uusiin ihmisiin harrastuksen kautta. Onko vinkkejä, mitä kivaa täällä pääkaupunkiseudulla keksisi vapaa-aikansa virikkeeksi?

Lacrimae

Kyllähän halpoja harrastuksia löytyy, mutta niitä määrittävät pääasiassa kiinnostuksen kohteet. Kauheen vaikee auttaa mitenkään, kun en tiedä, että vihaatko esim. taiteilua tms. Ja kun itsellä on harrastuksia yllin kyllin, niin ehkä en näe metsää puilta :oops:

Oletko, Kukkaistyttö, löytänyt mitään harrastusta itsellesi?

mocca21

tai vaikka hiihtäminen jos on rata lähistöllä. tai luistelu itse ajattelin mennä tänää hiihtää pitkästä aikaa :)varmaa 4v. ku viimeks suksien päällä ollu :)

TaskuMyy
Emmily_
Tietääkö/muistaako kukaan muuten milloin noita kansalaisopistojen esitteitä alkaa ilmaantumaan..?? :) Ootan jo kuin kuuta nousevaa! :D

Täällä tuli n. 1vkoo sit mutten kyll kerkee millään alottaa :roll: :(

Tsein

Joissakin paikoissa saa olla tarkkana niiden ilmoittautumisten kanssa. Jyväskylässä kun kävin ja siellä oli just sillon kursseille ilmottautumisten alku ni osa suosituista kursseista täytty muutamissa sekunneissa ja joillekin parinkymmenen osallistujan kursseille oli yli sata ihmistä jonossa, jos joku valituista ei osallistukaan. Sikäli aika käsittämätöntä, ettei kaupungilta löydy rahaa ihmisten hyvinvoinnin tukemiseen ja kurssien rahoittamiseen, kun selvästi kysyntää on enempi ku tarjontaa.

Vierailija
Vierailija: egyptilaiset

Sauvakävely on ihan mahtavaa!!! Sauvat saa alle kahella kympillä ja siitä eteen päin it´s all free.

Lenkkarit pitää myös olla ja liikuntavaatteet. Pelkät sauvat ei riitä. Ja hyvät ja laadukkaat tietysti ja ne ovat sitten kalliit. Siitä eteenpäinkään se ei ole ilmaista todellakaan. Vaatteet ja kengät ainakin täytyy uusia silloin tällöin, eivät ne ikuisesti kestä. Käytä aivojasi. Ei todellakaan ole ilmaista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat