Vaivoja alapäässä - Terveys ja hyvä olo

Sunburn

Löytyisköhän teiltä jotain vinkkejä tai tietoa ettei tarvitsisi taas juosta lääkäriin.. :/
Mulla on aina ollut tosi runsas valkovuoto. Siitä asti kun se alkoi jos vaan oikeen muistan. Mitään vaivoja ei muuten ollut. Kun aloin käyttään yasmin e-pillereitä valkovuoto väheni ja kun vaihdoin yasminelleihin se muuttui taas runsaaksi. Pitäiskö tästä huolestua? Kävin gynellä ja hän määräsi tähän valkovuodon, alapään turvotuksen ja satunnaisen kutinan takia suun kautta otettavan hiivalääkkeen. Valkovuoto ei miksikään muuttunut ja kutinaa on edelleenkin satunnaisesti emättimen suulla ja peräaukon ja emättimen välisellä alueella. Hoidin suun kautta otettavan lääkkeen jälkeen mahdollisen hiivatulehduksen vielä apteekin hiivalääkkeillä eikä mitään muutosta siltikään.
Samalla gyne määräsi minulle Flagyl kuurin, mutta syytä ei sanonut. Ei mitään muutosta silläkään.
Alapää haisee aina päivän pari menkkojen ja yhdynnyn jälkeen. Ja siteet ärsyttävät ulkosynnyttimet myös aina pitkäksi aikaa menkkojen jälkeen ja olenkin nyt siirtymässä kuukuppiin minkä asettaminen taas ärsyttää emättimen suuta. :roll:
Mutta mistähän tuo haiseminen voisi johtua? Ja mistähän johtuu että klitoriksen ympärille kerääntyy valkovuotoa? Voiko se olla ihan normaalia, nimittäin tämäkin taisi ilmestyä e-pillereiden vaihdon yhteydessä mistä en kyllä ole varma. Valkovuoto jämähtää siihen klitoriksen kohdalle mikä häiritsee ihan kamalasti. Ja ettei ongelmat vain tähän loppuisi, yasminelleihin vaihdon jälkeen, yhdynnän jälkeen emätin turpoaa ja on todella ärsyntyynyt. Myös väliliha kipeytyy aika pahasti. En kuitenkaan ONNEKSI ole parisuhteessa ja seksi kerrat ovat muutenkin vähentyneet huomattavasti eli voisikohan se vain johtua siitä.
Toivottavasti joku osaa auttaa. Hävettää jatkuvasti juosta lääkärillä alapään vaivojen takia.. :(

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat