Hemmottelua. - Terveys ja hyvä olo

zera

Ajattelin pitää poikaystävän kanssa sellasen hemmotteluillan. Mitä kaikkea kuuluu teidän hemmotteluiltaan? Vai pidättekö ollenkaan sellaisia?

Kavereiden kanssa ollaan joskus pidetty sellaisia, että käydään ensin pitkällä lenkillä (paras jos on ulkona pakkasta!), sit siitä suoraan saunan lämpöön ja tehään kaikkia kasvonaamioita ja hiusnaamioita ja kuoritaan iho. Sitten juorutaan ja lakataan toistemme kynsiä ja lopuks ollaa katottu vielä joku hyvä leffa ja naposteltu hedelmiä. :)

(toivottavasti tällaista keskustelua ei ole jo! Yritin kyllä etsiä.... :? )

Kommentit (15)

olematon

Joo toikin kuulostaa jo ihanalta! Ihanaa jos on sauna!! sit vois vaikka kuoria jalat ja rasvata. Sama käsille... :) Sit vois olla jotain ihania konvehteja vaikka (ainakin nyt kun joulu lähestyy) ja sit jotain tuoksukyntttilöitä palamaan ja ja... :) mäki haluun! :lol: Sit voi ostaa vaikka hierontaöljyä tai hieroa ihan vaan kosteusvoidetta, niin hartioihin/selkään. :)

antsuu

Hemmotteluillat kyllä piristää! :)

Meillä ollut saunomista kynttilöiden valossa, kokkaaminen, hierotaan toisiamme, maataan sylikkäin kynttilänvalossa sohvalla ja katotaan joku kiva leffa ja illan päätteeksi sitten rakastelemme paljon pidempään kuin normaalisti ja käytämme siinä mielikuvitusta. Tämän jälkeen kainaloon nukkumaan ja molemmilla hyvä mieli.
Riippuu ihan siitä mitä tykkäätte tehdä yhdessä. Joskus käymme pienellä kävelylenkillä ja hulluttelemme :D
(kylläpä nyt tekis mieli pitää hemmoteluiltaa kun noita kirjotteli.. :( )

Minttupossu

Ite tykkään hemmotella itseeni pelkästään sillä, että saan olla ja katsoa vaikka hyviä elokuvia, urheilla tai juoda limua:D

Kavereiden kanssa yleensä katsotaan jotain elokuvia ja syödään kaikkea hyvää, jutella ja istua koneella!

esiska

Meillä kivaan iltaan kuuluu leffat, ollaan molemmat hulluna elokuviin. Miehellä on valtava divani sohva, siihen kasaamme tyynyjä ja huopia. Kaivaudumme alasti sylikkäin niiden sekaan, hämärä valaistus ja leffa pyörimään. Jotain pientä syötävää käden ulottuville, popcornia, hedelmiä, juotavaa... Siinä on ihana kattoa leffa ja kun se loppuu, niin lopputekstit menee rakastellessa, jäämme siihen sylikkäin nukkumaan

SunLion

[color=red]Huom, tänne saa toki kirjottaa parisuhteenkin hemmotteluilloista....mutta tarkoitus alkuperäisella kirjottajalla oli puhua yleisesti itsensä hemmottelusta....käsittääkseni-[/color]

Zupa

Hemmotteluntarpeessa teen yleensä jalkakylvyn (oikein kuuma ja jotain hyväntuoksusta öljyä siihen) ja lisään kuuman kaakon/teen ja niskahauteen ja katson jotain hyvää ohjelmaa.

marjutti

hierotaan toisia öljyllä, saunotaan kynttilänvalossa. toisen selänpesu ja silittely :)

muoks. niin nää siis tietenki miehen kanssa :D

antsuu

Lainaus:
Ajattelin pitää poikaystävän kanssa sellasen hemmotteluillan. Mitä kaikkea kuuluu teidän hemmotteluiltaan? Vai pidättekö ollenkaan sellaisia?

Minä ainaki käsitän tuon että puhutaan parisuhteen hemmotteluillasta? Vai ymmärränkö taas jotakin väärin.. :D (ei ois ensimmäinen kerta..)

TaraTella
antsuu
Ajattelin pitää poikaystävän kanssa sellasen hemmotteluillan. Mitä kaikkea kuuluu teidän hemmotteluiltaan? Vai pidättekö ollenkaan sellaisia?

Minä ainaki käsitän tuon että puhutaan parisuhteen hemmotteluillasta? Vai ymmärränkö taas jotakin väärin.. :D (ei ois ensimmäinen kerta..)


Itse kanssa ymmärsin, että parisuhde hemmottelusta kyse :roll:

Exän kanssa tehtiin yleensä sillai, että syötiin hyvää ruokaa, sauna lämpeemään (sinne tuikkuja palamaan), mahd. jtn juotavaa saunaan mukaan.
Hartijat-niska hierontaa semmosella ''hierontarasvalla'' mitä tarkotettu saunassa käytettäväksi kun toista hieroo.
Jäähyä ulkona, pakkaskelillä ja takas saunaan.
Päätteeksi sitten leffa ja pitkä rakastelu taikka leffa tai pelkkä rakastelu. Mitenkän nyt jakso :wink:

riinaF

Jos tää on parisuhteen hemmotteluilloista niin eiks tän sit vois siirtää Parisuhteet-osioon.. Mä ainakin käsitän tän otsikon ja osion perusteella keskusteluksi hemmotteluilloista yksin tai kavereiden kanssa. Mutta nyt kun aloitusviestin luin ajatuksella, en osaakaan enää päättää mistä tässä pitäis keskustella :D

antsuu

Kylläpä meni nyt vaikeeks :D Tuo terveys ja hyvä olo käsittäis ennemminkin että ois itsestä puhe, mutta kun kirjottaja nimenomaan mainitsi että aikoo viettää hemmotteluillan poikaystävän kanssa.
Vai ajaako tää nyt takaa sitä, että haluaa vinkkejä meijän omista hemmottelunikseistä mitä ollaan tehty itellemme, ja sitä voi sitten hyödyntää kumppanin kanssa? Hmmm.. :lol:

riinaF

Oisko tää sellanen ketju, missä vois kertoilla mitä on itselle tai kavereiden kanssa tehty ja sitten kumppanin kanssa hemmotteluista vois kertoilla Parisuhde-puolella jossain "mitä teette miehen kanssa" tai "yllätyksiä miehelle"-ketjuissa tai jossain vastaavassa ? :D

zera

No mulla oli kai tarkotuksena yleinen hemmottelu vaan. Eli voi laittaa tänne kaikkea miten hemmottelette itseänne yksin tai kavereiden tai miehenne kanssa.

marika_

Miehen kanssa yleensä saunotaan, syödään jotain hyvää, juodaan jotain namia punaviiniä ja katellaan leffoja. Joskus saatetaan myös laittaa pari kynttilää palamaan, antaa toisillemme kokovartalohierontoja (hierontaöljy on aika kiva kaveri tässä) yms. Eli ihan tämmöstä suht yksinkertasta, mutta se riittää :) Joskus myös on kiva käydä yhdessä kävelyllä ja katella jotain hienoja omakotitaloja ja miettiä mimmonen ite sitten muutaman vuoden päästä hankitaan.

Kaverien kanssa tulee joskus kanssa saunottua, kokkailtua, katottua leffoja ja mässytettyä kaikkea herkkua.

Itekseni yleensä myöskin esimerkiks vuokraan jonkun hyvän leffan tai katon jotain hyvää sarjaa, juon vaikka yhen siiderin ja syön jotain omasta mielestäni superhyvää josta mies ei pidä ja jota ei sitten tule yhteisinä hetkinä syötyä ;)

Eli kaikkissa muodoissaan seurasta riippumatta parasta hemmottelua on hyvä ruoka, hyvä juoma ja hyvä elokuva. Toki myös joku shoppailureissu, kampaajakäynti tai vaikka mulle ratsastamassa käyminen on ihan paras tapa hemmotella itseään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat