Salitreenin hyödyn maksimointi ruokavaliolla - Terveys ja hyvä olo

signorita

Hei! alotin just kuntoileen läheisellä kuntosalilla, ja nyt haluaisin tietää muutamia asioita jolla saisi hyviä tuloksia liikunnan + ruokavalion avulla =)

- miten usein syödä päivässä?
- mitä syödä päivässä, eli millainen ravinto on hyväksi?
- saako iltapalan syödä normaalisti salitreenin jälkeen,vai tuleeko kulutettu energia pumerangina takaisin? (n.2viipaletta leipää ja teetä)
- saako ''herkuttelupäivän'' pitää viikonloppuisin, huolestumatta kalorimäärästä ja saamatta paniikkikohtauksia lihomisen pelosta? En siis arkena syö herkkuja ollenkaan,elän terveellisesti 5 päivää.

tietona viellä että pyrin käymään salilla 4 krt/viikko n. 60min kerralla.

tyhmiä kysymyksiä mutten oikeasti tiedä! :D help

Kommentit (2)

Deify

Kaiken A ja Ö on terveellinen ruokavalio, ilman sitä ei varmasti synny toivottuja tuloksia. Olisi hyvä syödä n. 5 kertaa päivässä. aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Kannattaa kalorinkulutus ohjelmalla katsoa sinun peruskulutuksesi ja syödä sen mukaisesti. Vajetta ei pidä missään nimessä jättää liian isoksi! Muistat lisätä ruokavalioosi proteiinia, kuituja, hedelmiä, kasviksia yms. Jos haluaa salitreenin jälkeen syödä, niin kannattaa valita jotain kevyttä, ei mitään hirveän rasvaista, niinkun ei koskaan iltapalaksi kannata. Ja silloin tällöin pidetty herkuttelupäivä ei pilaa hyvin alkanutta treenausta. Tekee hyvää antaa keholle välillä kalorishokki.

eeepa

Tämä riippuu aivan siitä, mitä haet salitreeniltä. Itsellä päätavoitteena lihasten kasvu ja samalla rasvanpoltto, eli yhteenlaskettuna kutakuinkin kiinteytyminen. kiinteytyminen vaan kuulostaa niin laihdutukselta, mutta ennemminkin haen suurempia, kauniita lihaksia.

no, joka tapauksessa tärkeimpänä sanoisin proteiinin. joka aterialla proteiinia, ja hiilareita voi hyvin karsia. ihmiset saavat nykyaikana aivan liikaa hiilihydraatteja mun mielestä. eli protskua poskeen, proteiini ei voi varastoitua rasvaksi vaan ainoastaan lihakseksi! eli sitä ei voi syödä liikaa.

:) tsemppiä punttikselle!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat