Miten saisi pienemmät rinnat? - Terveys ja hyvä olo

Snott

Eli mitenkä voisi laihduttaa "kohdennetusti"? ;) Laihduttamalla muutenkin tuntuu, että "ylimääräinen" ei lähde mistään (ja ei sitä juuri olekaan, paitsi rinnoissa...) tai ainakin väärästä paikasta, harmi kyllä. Entäpä rintalihasten treenaaminen, suurentaako vai pienentääkö se? Tai jos löytyy muita ideoita! on nimittäin inhottavaa harrastaa liikuntaa ja nätitkin vaatteet pitää jättää hyllyyn, kun en halua korostaa ulkomuotoani- päinvastoin. Kiitollisena avusta...!

Kommentit (4)

Puutarhis

Luonnonmukaisten pienennyskeinojen käyttäminen riippuu varmaankin paljolti rintojesi koosta. Tietyssä määrin rintalihasten vahvistamisella maitorauhasten alle saadaan tukea, joka korottaa ja muotoilee rintojen asentoa, jolloin rinnat saattavat tuntua eri kokoisilta kuin aiemmin.

Itselläni on E-kupin rinnat, joissa on tietysti jonkin verran rasvaa, mutta löytyy myös isot maitorauhaset. Etunojapunnerrukset ovat olleet hyvä tapa pitää rinnat edes suunnilleen kuosissa.

Urheillessa käytän erittäin tukevia urheiluliivejä (muuten katkeaa hartialihakset) ja normaalielämässä käytän topattuja rintaliivejä, jotka muotoilevat rinnat melko neutraaleiksi (en pidä siitä, että nännit erottuvat puseron läpi). Näyttävät siis samankokoisilta ja paidan läpi näkyy ainoastaan kaunis siisti kaari.

Pieniksi näitä rintoja ei saa kuin leikkaamalla,omasta mielestäni esim. sydämenmallinen kaula-aukko puserossa peittää rintoja. Tai ei oikeastaan peitä, vaan korostaa juuri oikealla tavalla. Samaten iso O-aukkoinen paita.

Neliö- tai V-aukkoiset paidat eivät mielestäni sovi isorintaisille naisille. V-aukko korostaa isojen rintojen väliä ja neiliö kalua-aukko ei taas laskeudu hyvin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat