Laittaudutteko joka aamu?

Vierailija

Eli siis laittaudutteko erityisemmin mm. kouluun tai töihin?

Itselläni tullut tavaksi meikata joka aamu, joten se sujuu nyt jo melko nopeasti, mutta näin kesän tullen olen myös innostunut laittamaan hiuksiini vaikka minkä laista nutturaa tai kiharaa.
Muita? :D

Osaatteko muuten suositella jotakin kivoja kampauksia arkeen tälläille olkapäille ulottuville hiuksille?

Sivut

Kommentit (68)

Vierailija

Oletko sä itse tuossa avataressa? On tosi kaunis :)

Mä itse meikkaan joka aamu, paitsi jos menen suoraan salille. Sillon vedän vaan hiukset ponnarille mutten meikkaa. Oon tosi huono laittamaan hiuksia, yleensä vaan harjaan ne ja pörrötän hitusen hiuslakalla. Ei siis mitään ihmeellistä.

Vierailija

Joo olen.. kiitos:) Mäki kävin tässä yhdessä vaiheessa tiuhaan tahtiin salilla mut sitte se taas jäi. Pitäis saada jostain taas se innostus ja lähteä kuntoilemaan!:D

Vierailija

Mä oon just kohta salille menossa. Siks hiukset on ihan vaan sykeröllä. Meikkiä on silti vähän, sävyttävä päivävoide, poskipuna ja vedenkestävä ripsiväri.

Meikkaan kyllä joka aamu, jos oon lähössä jonnekin. Ja joskus ihan muutenkin. Hiukset vaan yleensä kuivaan ja lakalla muotoilen, taikka sitten laitan vastaavasti klipsillä nutturalle:)

Vierailija

Joo, olen niin turhamainen. Kouluun/töihin meikkaan aina, mutta hillitysti eli läpikuultava pohjustus, ripsiväri ja huulirasva. Jos heittäydyn oikein radikaaliksi saatan iskeä luomille vielä luomiväriä, jotain miedon ja maanläheisen väristä --> kultaa, ruskeaa, vihreää ja huulille huulikiiltoa. Niin ja poskille hieman punaa, jos on kovin kalvakka olo.

Tukka on pakko laittaa, koska omaan otsatukan ja muutenkin aika hankalan letin. Ainakin otsatukka on laitettava, muu kuontalo on yleensä aina sotkuisella nutturalla.

Mutta kovin kummosia aikoja en tosiaan jaksa aamusin käyttää itteni puunaamiseen. Tärkeintä on, että on puhdas, raikas ja hyväntuoksuinen ja naamasta ei näy, ettet nukkunut taaskaan viime yönä silmällistäkään (kärsin ajoittain massiivisista uniongelmista).

Kuitenkin on kammostus, jos tulis aamulla niin kiirus, ettei kerkiäsii mitään tekemään ittelleen. Sitä on yön jälken aina niin nuhjuinen olo.

Vierailija

en meikkaa oikeastaan ollenkaan... tietty sit jos on joku erityinen meno, niin sitten meikkaan jos ehdin. en koe tarvetta siihen, että pitäisi olla meikattuna koulussa tai töissä vaikka asiakaspalvelija olenkin. hiukset harjaan jos löydän jostain harjan, usein laitan hiukset vaan nutturalle tai ponnarille, joskus harvoin jätän ne auki koska ne on niin pitkät että ne on aina tiellä.

Vierailija

Töihin tykkään meikata aina, kun asiakaspalvelutyössä joutuu olemaan niin esillä koko päivän. Tosin kevyt meikki riittää. Vapaapäivinä en yleensä jaksa laittautua ihmeemmin, sävyttävän päivävoiteen läiskin naamaan. Juhlatilaisuuksiin valmistautuminen onkin sitten asia erikseen.

Vierailija

Käytän meikkiä päivittäin. Töissä on pakko käyttää, mutta käyttäisin mä kyllä muutenki aika varmasti. Hiuksille en tee muuta ku harjaan vaan, en osaa tehä näille mitään.

Vierailija

Ite laittaudun joka aamu koska se on kivaa ja muutenki siihe jää vähä koukkuu. Nyt kun mulla on lomaa, ni oon ollu jo 3 pvä ilman meikkiä, mikä on mulle paljon, ja aattelin yrittää viel ens viikon arkipäivät :)

mut siis joo, ja se on ihanaa :)

Vierailija

Mä en meikkaa juuri ollenkaan, ripsari riittää mihin tilaisuuteen vaan. Nyt kesäksi ostin joitain kivan värisiä eyelinereitä ja yritän niitä käyttää. Laitan mielummin tukan aamulla kun meikkaan. Mulla on aika pitkä tukka nyt ja tykkään kiharrella sitä ja laittaa vaikka millasia nutturoita ja muita kampauksia. Kaikista helpoin on kihartaa aamulla tukka samalla kun sitä kuivaa ja sitten joko nostaa se jotenkin ylös tai jättää auki :)

Vierailija

Töihin, kouluun ja ulos lähtiessä tulee laitettua nassukka edustuskuntoon. Hiuksia jaksan laittaa ainoastaan viihteelle lähtiessä. Muuten ovat ponnarilla tai jonkinlaisella sykeröllä.

Kotona ollessa laitan hiukset kiinni ja rasvaa nassuun.

Vierailija

Laittaudun joka aamu kouluun ja vapaapäivinä sitten tietysti jos olen johonkin lähdössä. Meikkaamiseen käytän joka kerta suunnilleen saman verran aikaa, mutta hiuksia en aina niin huolellisesti laita. Yleensä suoristan hiukset ja vähän pöyhin lakan avulla, mutta joskus kun ei jaksa/ehdi niin laitan vaan äkkiä ponnarille tai jollekin nopeelle nutturan tapaiselle.

Vierailija

Minua näkee todella harvoin meikittä ulkona, eli roskiakin viedessä mulla on yleensä hiukan jotain naamassa ja tukka suht ojossa.

Koulu/työaamuina menee ½-1 tuntia laittautumiseen, jolloin meikkaan ja laitan hiukset. Yleensä hiukset tupeeraan tai kiepsaisen nutturalle, letitän yhdelle letille, poninhännälle tai piikkisuorana jätän vapaaksi. Hiukseni ovat todella pitkät, joten kampausvaihtoehtoja löytyy. Lakkaa tosin en käytä paljoa, hiukset ovat mielestäni kauneimmillaan "luonnollisina", eikä lakkajäykkinä.

Viihteelle ja juhlaan meikkaukseen saa aikaa kulumaan parhaimmillaan 2-3 tuntia plus hiusten laitto.. Turhamaista tai ei, tykkään näyttää omasta mielestäni kauniilta ja siitä rauhassa laittautumisesta.

Vierailija

juu minullekkin on jääny tavaksi laittaa joka aamu ainakin ripsiväriä muuten käytän satunnaisemmin meikkivoidetta ym. Itelläniki on olkapäille ulottuvat hiukset ja oon huomannu ihan hyväksi tavaksi saaha tuuheutta niihin laittamalla muotovaahtoo ja sitte föönaamalla pää alaspäin :D

Vierailija

No nyt ei ole hirveästi itseään tullut laitettua kirjoitusten jälk. kun olen oikeastaan ollut vain kotona, mutta kun oli vielä koulua meikkasin oikeastaan joka aamu samalla tavalla: meikkivoidetta, ripsaria, kajaalia ja poskipunaa. Hiukset olivat aina jos jonkinlaisella nutturalla tai kiharalla. Aika usein sitä meinasin koulusta myöhästyä kun itsensä laittaminen jäi vähän viime tinkaan, mutta aina sinne kouluun yleensä sitten ehti vaikka tipalle jäikin.

Minulla oli vielä n. 2 kk sitten pitkät, yli puolen selän ulottuvat hiukset, jotka nyt sitten kesän saralla leikkautin lyhyeksi kesä polkkatukaksi, enkä, ihme kyllä, ole katunut tätä päätöstä ollenkaan. Toki pitkät hiukset sai laitettua vaikka millä tavalla kivasti, mutta onneksi hiukseni ovat nopeat kasvamaan. Tuolloin kihartimella oli vielä paljon käyttöä, mutta hiusten jatkuva lämpökäsittely kyllä vaurioitti/vaurioittaa hiusta paljon. Joten ne, jotka haluaisivat kunnon kiharat ilman lämpökäsittelyä, tässä on hyvä ohje, jota edelleen käytän silloin tällöin, koska tämä sopii myös puolipitkiä lyhyemmille hiuksille:

- Varmista että sinulla on paljon pinnejä, koska niitä tullaan tarvitsemaan. Aina on parempi olla liian paljon kuin liian vähän. Lisäksi hyvä lakka on tarpeen. Itse olen käyttänyt osiksen ja cutrinin Chooz lakkaa. Kaupan lakatkin käy, mutta parhaimman tuloksen saat "kunnon lakalla". Niin ja näitä kiharoita ei voi tehdä itse, joten tarvitset jonkun tekemään ne puolestasi. Hiusten tulee olla kuivat ja puhtaat, hyvin harjatut - ei takkuja.

Kihatoiden tekeminen voidaan aloittaa ensin toiden puolen hiuksista, voit siis laittaa toisen puolen hiukset kiinni pinneillä etteivät ne tule tielle.
Otetaan sormien väliin hiusliuska tai "suikale"(:D, jota aletaan pyörittää molempien käsien etusormen ja peukalon välissä niin kauan kunnes liuska on kauttaaltaan pyöritetty niin kireälle että se alkaa jo itsestään mennä pienellä kiekuralle "päänahalle", joka sitten muotoillaan korvapuustin muotoiseksi "tortuksi". Otetaan pari pinniä, jotka laitetaan pitämään torttua koossa, niin että pinnit menevät ristiin. Sitten aletaankin tehdä lopuille hiuksille sama juttu. Huom! Hiousliuskat tulee pyörittää tiukaksi ja tehdä myös tiukaksi korvapuustiksi että ne pysyvät koossa. Hiusliuskojen paksuuden saa päättää itse, mutta suosittelen kuitenkin ettei liuska ole liian ohut, koska se ei pysy sitten korvapuustina koossa ja muutenkin työtä on huomattavasti enemmän. Liuska ei saa kuitenkaan olla myöskään liian paksu. Lopuksi kun pää on korvapuusteja täynnä, päälle suihkutetaan lakkaa sopiva määrä. :D

Siskoni on laittanut minulle nämä kiharat pariin otteeseen. Ne on tehty aina illalla, niin että olen antanut korvapuustien olla päässäni yön yli ja sitten aamulla irrottanut pinnit ja pärvöttänyt puustit auki, niin että lopputulos on ollut mahtava kiharapilvi. En siis tiedä millaiset kiharoista tulee jos puustit ovat päässä vähemmän aikaa - siksi suosittelenkin että annat niiden vaikuttaa yön yli. Tällöin lopputulos on taattu.
Anteeksi, olen huono selittämään noita ohjeita, mutta toivottavasti joku nyt saa niistä jtn irti. :)

Vierailija

täytyy kyllä sanoa että hyvin selitetty :D Oon itekki tehny noin monesti, kyllä sitä oppii yksinki tekemään kun tarpeeks opettelee :) Mulla vaan kihartuu hiukset niin noeesti ettei tartte olla kuin 1-2 h mutta joskus annan olla myös yön yli jos haluan todella kiharat hiuksistani ;D

Sit kun on tehny nuo "korvapuustit" nii kannattaa suihkepullolla vähä klastella päälakea niin kihartuvat nopeemmin =)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat