täydellinen aamu - Terveys ja hyvä olo

minna_

Millane olis sun täydellinen aamu?

Mun täydellinen aamu olis se, kun heräis aamulla mökiltä kultani vierestä. Olis puhtaat lakanat ja aurinko paistais sänkyyn. Olis kesä, vaik joku juhannus aamu. Sit me harrastettais seksiä ja juotais ihan rauhassa terasilla aamu kahvit. Terassilta näkyis meri ja olis ihan hiiren hiljasta, eikä muita ihmisiä olis lähimailla. Sit kahvin jälkeen menis uimaan, ni siinä se melkeen olis. Lisäks olis kiva, jos viel tietäis et sinä päivänä tulee tapahtumaan jotain mukavaa.

Kommentit (1)

Lukretia

Ihania aamuja on jatkuvasti. Ne on aamuja, jolloin saa herätä omaan tahtiin, kun kello ei ole soimassa eikä ole kiire mihinkään. Koira tulee herättelemään makaamalla viereen, nuolemalla kasvoja ja läpsimällä tassuja. Vielä unenpöpperössä sitä voi siinä rapsutella ja nauttia peittojen lämmöstä vielä jonkin aikaa. Sitten vaatteet päälle, koira lenkille, lenkin jälkeen aamutee ja -puuro. :)

Luksusaamuja on ne, kun koira on esim. möksällä mun vanhempien kanssa ja sieltä sängystä ei tartte nousta mihinkään. :D Voi odotella kun mies herää ja kuherrella vähän.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat