Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
Su 05:24

Miten saan reidet kapeimmiksi?
Kasvattaako lenkkeily lihaksia jaloista eli reidet paksuuntuis vai kaventaako se jalkoja?
Paljonko pitäis lenkkeillä ja kuinka usein jos se olis ratkaisu?
Tartten apua! :(

Vierailija
14.8.2011

Anniskelu ravintoloissa ja miksei muuallakin missä mahdollisuus tanssiminen on mahtavaa!

Nyt mielenkiinto on heränny Melbourne shuffle tanssia kohtaan. En ole mikään teknon ystävä, mutta kyseinen tanssi tyyli käy myös muihin biiseihin.

Vierailija
4.9.2012

Mites on tytöt, kuinka suuria on teidän poikaystävienne penikset? ja tuottavatko ne seksin aikana teille mielihyvää? Itsestäni tuntuu välillä kun harrastamme poikaystävämme kanssa seksiä, että en edes tunne häntä sisälläni.

Vierailija
8.4.2012

Onko täällä paljon jotka ette oo vielä harrastanu seksiä ? Te jotka ootte, minkä ikäsinä ja kannattaako ekaa kertaa jännittää? Mimmonen kokemus se oli ja miten siihen päädyitte (esim jos yhen illan jutuista...) Kiitos!

Vierailija
13.4.2012

Onko jollain kokemuksia ripsienpidennyksistä eli irtoripsistä? Kuinka kauan ovat pysyneet ja mitä tulee huomioida niitä ottaessa esim. mitä kannattaa välttää tms. Ja millaiset ne ovat kun niiden ripset alkavat lähtemään, kannattaako siis ottaa?

Vierailija
Su 11:54

Elikkä minulla oli menkat ja oletin ihan että loppuvat niin harrastimme kumppanini kanssa seksiä. Vessaani mentyä huomasin vuotavani kirkasta verta? Tämä on kolmas kerta kun harrastamme. Voiko immenkalvo puhjeta vasta silloonkin? Voiko vuoto kestää kauankin? Onko vaarallista?

Vierailija
24.10.2010

Olen aika huono ostamaan lahjoja, etenkin poikaystävälleni, joten nyt aloitan miettimisen ajoissa :D Millaisia lahjoja te olette ajatelleet ostaa tai olette joskus ostaneet?

Vierailija
Ke 17:19

Onko teillä millaisia kokemuksia kyseisetä sovelluksesta? Latasin sovelluksen juuri ja tuotteet vaikuttavat melko hintavilta. Oletteko saaneet hyvin myytyä vaatteitanne? Koodilla NS1622 saa muuten 5€ alennusta tuotteista.

Vierailija
9.3.2011

Mulla vaihtelee kuukautiskierto normaalisti 27-33 päivän välillä, vielä kuudessakaan vuodessa ei ole siis säännöllistynyt ihan tasainen kierto. Nyt on kuitenkin jo 36 päivä menossa eikä menkkoja näy. Miten kauan ne voi olla myöhässä vai pitäskö alkaa huolestua?

Vierailija
1.6.2006

voi olla hlmö kysymys mut tarviisin apuia kosk olen kultani kaa menos lauantaina paikkaa jost on paljon puhuttu enkä haluais olla pois sieltä. nyt mul on kuitenki vähä kuumetta..
kertokaa miten saatte kuumeen laskemaan helposti??
vastailkaa PLEASE(tää on tärkeää)

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 498503
  • Viestiketjuja yhteensä 22091
  • Käyttäjiä yhteensä: 6891
  • Uusin käyttäjä: Hihhuli