Elämä pelissä - Terveys ja hyvä olo

apila

79 vuotta, tavoitteeksi 80 :)

Sivut

Kommentit (32)

Aradia

nykyisillä elämäntavoilla 74v. jos vähentäisin tupakointia, söisin enemmän vihanneksia, liikkuisin enemmän ja painaisin vähemmän, niin 80.. liekö kaiken tuon arvoista :roll: :lol:

Chocolat

Sadasta juuri Sinun kaltaisestasi ihmisestä noin 37 saavuttaa toivomasi 90 vuoden iän. Sinun kaltaisesi ihmiset elävät keskimäärin 84 vuotta ja 3 kuukautta.

ceee

Sinun ikäisesi nainen elää nykyisen kuolleisuustason mukaan keskimäärin 83-vuotiaaksi.

Sadasta juuri Sinun kaltaisestasi ihmisestä noin 45 saavuttaa toivomasi 90 vuoden iän. Sinun kaltaisesi ihmiset elävät keskimäärin 86 vuotta ja 4 kuukautta.

Jenie

Järkytyin! 75 vuotta ja 9 kk! mutta jos alkaisin syömään terveellisemmin, laihtuisin ja lopettaisin (erittäin) satunnaisen polttamisen, saisin elinvuosia 10 lisää!! Herran jestas, tämä se motivoi! :shock:

Ruukkukaktus

Sadasta juuri Sinun kaltaisestasi ihmisestä noin 70 saavuttaa toivomasi 80 vuoden iän. Sinun kaltaisesi ihmiset elävät keskimäärin 82 vuotta ja 5 kuukautta.

Aika hyvin, kun elää pienellä opiskelijan budjetilla, stressissä ja muutenkin elämänvaihe ei ole kaikkein kevein tällä hetkellä :o odotin huonompaa.

Taistelukääpiö

Sadasta juuri Sinun kaltaisestasi ihmisestä noin 84 saavuttaa toivomasi 75 vuoden iän. Sinun kaltaisesi ihmiset elävät keskimäärin 84 vuotta ja 2 kuukautta.

Leija

Sadasta juuri Sinun kaltaisestasi ihmisestä noin 66 saavuttaa toivomasi 85 vuoden iän.
Sinun kaltaisesi ihmiset elävät keskimäärin 85 vuotta ja 11 kuukautta.

Arvioin itse jotakin tuommoista : >

Amorous

Sadasta juuri Sinun kaltaisestasi ihmisestä noin 47 saavuttaa toivomasi 90 vuoden iän. Sinun kaltaisesi ihmiset elävät keskimäärin 86 vuotta ja 9 kuukautta. :p

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat