Hyödyllistä kirjallisuutta - Terveys ja hyvä olo

marru

[color=red]Kerätään tänne hyödyllisiä kirjoja! -SunLion-[/color]

Kannattaa tutustua
Paula Heinosen kirjoittamiin muihinkin kirjoihin!

Paula Heinonen :
Vihdoinkin hyvä olo! Suolisto kuntoon ruokavalion avulla

"Suolistovaivat ovat monelle arkipäivää. Suolisto on hrekkä elin, joka tarvitsee huolenpitoa ja terveellistä ravintoa pysyäkseen kunnossa. Monet eri tekijät voivat suistaa suoliston raiteiltaan, ja suolistoperäiset vaivat saattavat ilmestyä erilaisina ongelmina ympäri kehot: allergioina , ihottumina, toistuvina tulehduksina ta jopa hermostollisina vaivoina"

Ravitsemusasiantuntija Paula Heinonen kiertää eri puolilla suomea luennoimassa terveellisestä ruokavaliosta ja sen vaikutuksista ihmiskehoon.

Kommentit (7)

Nannerl

Jospa minä rohkenisin suositella Duodecimin Naistentaudit ja synnytykset -kirjaa. Löytyy ainakin terveysalan kirjastoista, ja varmaan myös hyvinvarustelluista kaupunginkirjastoista.

Tuo kirja voi olla välillä hieman vaikeaselkoinen alan sanastoa tuntemattomalle, mutta ainakin löytyy tietoa naistenvaivoista valkovuodoista endometrioosiin ja ehkäisyvälineistä synnytykseen :)

marru

Joan Mathews Larson Ph.D
Vapaudu masennuksest luonnon keinoin
Poista ahdistus, epätoivo, viha ja väsymys elämästäsi 7 viikossa

Kirjassa käsiteltiin myös
- Candida "Hiiva"
- sokeririippuvuus
- Kilpirauhasen vajaatoimintaa,
- kolesteroli,
- Vitamiinien puutoksia ja niiden vaikutuksia elimistöön

Suosittelen lämpimästi!

Antti Heikkilä
Hyvän olon keittokirja2

Muutenkin kannattaa tutustua.
http://www.anttiheikkila.com/

Ruokavaliolla voi parantaa sairauksia ja päästä lääkkeistä. Lääkehoidon sijaan kannattaa kokeilla eri ruokavalioita. Minulla on noin 500 potilaan kokemus ruokavalion vaikutuksesta sairauksien hoidossa. Tulokset ovat olleet hämmästyttävän positiivisia....
Liikunta on huono laihdutusmenetelmä vaikka virallinen taho pitääkin ihmisten laiskuutta nykyajan lihavuusongelman syynä... Sen sijaan ruuan laatuun ei uskalleta koskea sillä kysymyksessä on suuret taloudelliset arvot. Liikunta ei myöskään poista kipuja... Jos on kipuja, ahdistaa tai v:ttaa niin pillereiden sijaan voisi miettiä mitä tekisi omalle softalle. Ohjelmointi on mielenkiintoista sekä hedelmällistä ja tuo aina jotain positiivista uutta sekä laajentaa elämän piiriä. Mutta on hyvä muistaa ettei muutos ole aina miellyttävää.

Nannerl

Heitäppäs kastraatio mulle noiden väitteiden pohjalla olevat tutkimusviitteet, niin sitten voin arvioida ne ja ehkä päädyn lukemaan tuon kirjankin.

Msuh

Antero Toskala: Pelot ja niiden voittaminen

Kirjassa käsitellään monipuolisesti erilaisia pelkoja (esim. esiintymispelko, sosiaaliset pelot ja turvattomuus) ja niiden kohtaamista. Kirjassa on esitetty esimerkkitapaus kuvitteellisesta henkilöstä ja hänen pelostaan. Sitten pohditaan mistä pelko mahdollisesti juontaa juurensa ja kuinka se olisi mahdollista voittaa.

"Kirja auttaa rakentamaan uudenlaista rohkeutta, jonka avulla voit kohdata pelkosi ja saada niiden otteen hellittämään. Kun tutustut pelkoosi tunteina, mielikuvina ja ajatuksina, pystyt rakentamaan uutta ajattelua, jonka kautta pääset pelkosi kumppaniksi. Opit arvostamaan itseäsi hyväksyen myös puutteesi ja epävarmuutesi". (takakansi)

Kirja on mielenkiintoista luettavaa pelottomillekin :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat