hiivatulehdus kielessä?? - Terveys ja hyvä olo

palikka

itsekin ihmettelin miksen saanut minkäännäköistä lääkettä...kun googlasin siel oli jtn lääkkeitten nimiä...täytyy jos tää ei mee ohi ens viikkoo mennees näitten suolan ja veden kanssa nii meen sille uuestaa...

Kommentit (8)

SunLion

oisko voinu tarttua suuseksistä? muistaakseni kansankielellä tuo on "sammas"...en jaksa googlaa..kokeile jos löytyy tietoa.

toisaalta limakalvoa on sekä suussa että emättimessä..vaik se onkin yleisempää emättimen limakalvoilla niin miksei se nyt suussakin vois olla yhtälailla ;)

Neppis_

No jopas.. kyllä kuulen asiasta sit ensi kertaa.. no huhu. :shock:
..Kokemusta tyyliin mistään vaivoista.. on varmaan tosi ärsyttää omistaa kielessä moinen .. no .. oli se sit alhaalla tai ylhäällä enivei .. :?

palikka

itselläni todettiin hammaslääkäris hiivasini kielessä..ikinä en ole kuullut moisesta että sitä olisi kielessä ja miten ihmeessä se voi olla mahdollista :idea: ajattelin jos täällä on samanlaisia kokemuksia niin kertokaa ihmeessä :wink: että pääseekö sitä helposti ohi ja oletteko käyttäneet lääkkeitä..itselleni ei määrärtty mitn kuin vain vettä ja siihen suolaa ja purskuttaa sillä suuta. toivottavasti se mene ohi...ainakin tämä kielen kärjessä oleva polttava tunne joka on ollut aika monta päivää :cry:

Kepatäti

Meidän äiskällä on ollu, kiitos toistuvien antibioottikuurien.

Muuta en tiedä, ku että noista se johtu. Sit äiti sai siihen kyllä ihan jonkun lääkkeen.

pautsi

Vierailija kirjoitti:
kielikin ihan valkoinen, alkaa jo vaikuttaa nielemiseenkin..kuvittelua..eipä tässä tiedä mihin lääkäriin sitten?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat