kipu alavatsassa - Terveys ja hyvä olo

Pirita_

Minulla on alavatsassa oikealla puolella ollut muutaman päivän omituista kipua. Kipu on kuukautiskipujen tapaista, ja kuukautisten pitäisi alkaa reilun viikon päästä. Kipu tuntuu kävellessä eniten.

Missä vika ?

Kommentit (7)

Maruchka

Jos se menee muutamassa päivässä ohitse, niin saattaa olla jokin kramppi vaan. Mutta jos pahenee, niin voi ehkä siltikin olla se umppari.

Muoks. Tai sitten vois olla jotain kiviä. Koita juoda paljon vettä.

PinkPanther

minullakin ollut menkkojen jälkeen alavatsassa kipuja, menkkakipujen tyylistä, mietoa tosin. Aina kun käy pissillä, niin se "ponnistaminen" vähän tuntuu nipistävän. Ja hiivan oireet olen huomaavinani, eli hitonmoinen kutina (ajoittain, yleensä illalla, mutta myös päivällä, ja paksu tuoksuton vaalea vuoto, paljon tulee päivän aikan pöksyihinkin sitä. Ja kirvelyä myös, vissiin haavaumista johtuvaa. Hiivatulehduksen oireina nuo kaikki mainitaan netissä, mutta tuohonk un liittyy tuo alavatsakipu, niin en tiedä mikä on. pitäisi kai lääkäriin soittaa ja kysyä. :roll:

PinkPanther

hmm.. no jospa se olisi sitten sitä. Täytyypä seurailla. Just perjantaina loppuivat menkat, mutta eiköhän tuo sitten voisi olla mahdollista tuokin. Pilleritkään kun ei välttämättä ovista estä, vaan tsygootin kiinnittymisen tai munasolun kypsymisen estävät. Kuka tietää miten just nää miun pillerit vaikuttaa.

Täytyy seurailla. Tunnen olon muuten terveeksi, että ei se voi mitään vakavaa ollakaan. Jos olisi kuolemaksi, niin veikkaisin että kivut olisivat sellaiset tappavan kamalat. :wink:

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat