hampaasta... - Terveys ja hyvä olo

tiituski

hammas halkesi puoliksi... onko tietoa että pystyyköhän sitä vain paikkaamaan vai onkohan joku kallis operaatio edessä?

Kommentit (7)

tiituski

Etuhammas valitettavasti. Lääkärille tietty soitan heti maanantaina, mut nyt on ihan hirvee paniikki kun en tiedä mitä tälle hampaalle voi enää tehdä. Apua!

SunLion

käsittääkseni sulle laitetaan tilalle "nastahammas"..jos se kokonaan halkes...Paloja voi aina korjailla (lohjenneeseen kulmaan esim massaa), mutta en usko että voivat liimailla etuhammasta.
Hinta on varmasti aika juhlava..

Miten onnistuit lohkasemaan?

tiituski

Irtosi kaatumis-äksidentin seurauksena.

No niin sitä pelkäsinkiin, että joku tappi tilalle... Toivoin vaan että voisin pitää nuorena vielä omat hampaat, mutta ilmeisesti joutuvat sen sitten irroittamaan. Se on taas sitten suuri kysymysmerkki, että mistä mä ne rahat revin.... Ahdistaa ajatellakin hintaa....

Daisy

Voi ei. :( Höh. Itselläni murtui joskus pienenä etuhammas, kun kaaduin pyörällä, mutta kun siitä ei lähtenyt kuin sellainen pieni pala, sen sai helposti paikattua.

tiituski

No niin! Hammaslääkärillä käyty ja hammas paikattu! Muotilla tehtiin hampaaseen uusi kärki muovista, ei onneksi muuta tarvittu. Vihdoinkin kehtaa taas hymyillä :) . Eikä tuolle operaatiolle tullut paljoa hintaakaan, mutta tästä lähtien varjelen hampaitani...

Murehtija

Ihan vaan pikku vinkkinä että katso mitä muovipalalle teet...Unohda kaiken vähän kovemman järsiminen ja muun muassa hammaslanka.

Itse lohkaisin etuhampaani Provinssissa, takaa kokonaan ja edestä puoliksi. Viime viikon ma oli kontrolliaika jossa tarkistettiin hampaan elävyys ja torstaina koko paska lähti irti kun yritin saada jotain hampaan välistä pois hammaslangalla. Nyt kyttään hammasta koko ajan ja pelkää että paikka lähtee taas irti, ei todellakaan mitään kivaa.

Seuraava kontrolliaika joulukuussa...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat