Sisäreidet kiinteäksi - Terveys ja hyvä olo

Drama Queen

Yksi helppo keino on laittaa tyyny reisien väliin ja jännittää lihakset. Purista tyynyä reisillä ja laske kymmeneen, rentouta lihakset. Toista niin monta kertaa kun pystyt. Onnistuu hyvin vaikkapa tv:tä katsellessa.

Kommentit (8)

jenson

Täsmäliike sisäreisille:

Mene makaamaan kyljellesi alemman käden ollessa suorana pään jatkeena ja toisen käden tukiessa rinnan edessä kämmen maassa. Sitten nostat ylemmän jalan toisen yli vatsan puolelle niin että jalkaterä koskettaa maata. Sitten alempaa jalkaa nostetaan hitaasti ylös ja lasketaan hitaasti alas.
(saikohan tästä kukaan selvää).

Cobaye

Minulla on/oli myös ongelmana sisäreidet. Kävin salilla ja tein ahkerasti liikkeitä. Kaikki muu kiinteytyi paitsi nuo hemmetin sisäreidet. Jouduin vaivaavan iskiashermoni vuoksi vähän aikaa sitten käymään fysioterapiassa ja sieltä ehdottivat että kokeileppas lymfahierontaa. No minähän kokeilin, kaksi kertaa. Aluksi ajattelin, että ei tämä voi auttaa kun lymfa tuntui hieronnan jäkeen lähinnä hivelyltä, mutta kummasti sitä vaan vessassa seuraavan vuorokauden joutui ramppaamaan :). Ja ihme kyllä, reidet ihan oikeasti kiinteytyivät vähäsen. Syy tähän lymfaterapeutin mukaan oli se, että (kiitos mm. kortisonin) jalkani olivat keränneet reippaasti nestettä ja tästä johtui myös se, että reisiini tuli todella helposti mustelmia. Hieronta laittoi geelimäisen lymfanesteen liikkeelle ja näin ollen myös liika neste alkoi poistumaan kehostani.

Lymfa ei ole mikään laihdutushoito, mutta ihmisille, joille kertyy esim. astmalääkkeitten vuoksi nestettä kehoon lymfa on hyvä keino päästä alkuun. Jatkohoitona liian lymfanesteen karttamiseksi minua kehotettiin juomaan reippaasti vettä, sillä se lisää aineenvaihduntaa.

SunLion

hmm ihan vaan niitä perus liikkeitä? lattialla kyljellään, jalan kohotus ja toinen on lattialla kontallaan jalankohotus. Tehoaa taatusti.

Lukretia

Taistelen itsekin reisien kanssa, mutta toivottomalta tuntuu. Ensin pitäisi ainakin omalla kohdallani saada ylimääräiset pois laihduttamalla, ja sitten vasta olisi hyötyä ruveta tekemää jotain reisilihasliikkeitä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat