Vuosipäiväks jotain romanttista!

Vierailija

Minulla ja kullallani tulee kolme vuotta täyteen yhdessäoloa ja haluaisin ylättää hänet jotenkin. Tai tehdä jtoain erilaista ja romanttista :) olen miettinyt piknikiä vaikka illalla, mutta yllätykseksi saattaa olla liian vaativa. Olisiko teillä hyviä ylläriehdotuksia? mieheni ei ole kovin romanttinen eikä osaa yllättää minua, joten se täytyy tehdä itse : /

Kommentit (3)

Vierailija

Piknikki on hyvä idea,johonkin kivaan puistoon, tai järven rannalle. Tai sitten vaihtoehtoisesti yllätät miehesi tekemällä kotona ruuan, koristellen vaikka kynttilöillä vähä kämppää... jne jne :)

Vierailija

jostaki luin semmosesta kuutamopiknikistä vaikka rannalla, että syödään viltin päällä ja olisi kynttilöitä ja vaikka musiikkia :p mutta jos haluaisin sen olevat todella ylttätys minun pitäisi saada valmistaa ruuat ja kaikki valmiiksi, ettei hän näe :D voi voi..ravintolaankaan ei oikein ole rahaa. Miten teidät on yllätetty tai oletteko itse keksineen jotain romanttista (: ?

Vierailija

Itseäni ei suurilla yllätyksillä ole ikinä hemmoteltu, mutta sellaiset pienet "tulen päivää aiemmin reissusta takaisin"-ylläritkin on ihan kivoja.

Romanttista olisi esimerkiksi tuo katoamistempun jo suosittelema kämpän siivoaminen ja koristeleminen. Sitten hyviä ruokia ja juomia valmiiksi. Ja kun ostat vielä vaikka uudet alusvaatteet niin luulisi miehen ilahtuvan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat