papa-koe ja epäsäännölliset menkat - Terveys ja hyvä olo

dixie chick

Toivottavasti tästä ei oo ollu keskustelua jo aikasemmin... :)

No nythän kävi niin, että mulla oli maanantaiksi varattu aika papaan, mut viikonloppuna alkoi sit ihan yllättäen menkat, johtuen siis siitä, et syön minipillereitä. No, peruin ajan ja varasin uuden ensi maanantaiksi, eikä nää perhanan menkat nyt ota loppuakseen.

Jossain sanottiin, et papa-kokeeseen pitäs mennä 5 päivää kuukautisten jälkeen tai 5 päivää niitä ennen. Kysees on siis eka papa-koe ikinä, ja ikää on jo 23, tätä ihmeteltiin gynellä ku kävin, mut ei hemmetti meijän pikkukylän arvauskeskuksen lekuri laittanu papa-kokeeseen joku vuos sit ku kävin ekaa kertaa siel.. :roll:

Onko sillä siis väliä käytännössä, vai varaanko taas uuden ajan, ku ei tässä kerkee ne 5 päivää tulla täyteen, vaikka p*rseen vuotaminen loppuskin vaik tänään? :roll:

Kommentit (5)

Rocksanna

multa on kans otettu papa sillai et menkat on loppuneet edellisenä päivänä. Et ei kai siinä mitään hirveen tarkkaa päivämäärää ole et milloin voi mennä papaan ja milloin ei? ehkä pointtina on että ei papaan silloin kun menkat on vuolaimmillaan. ehkä ekan ja vikan päivän vuodot ei oo vielä niin häiritsevän voimakkaat et ne haittais kokeen ottoa...

dixie chick
figaro
En tiedä sitten onko vaikutusta tuolla viiden päivän määräyksellä, kun kyseessä ensimmäinen papa.. :roll:

Mun mielestä se terkkari sano siitä silleen yleisesti, ei ainakaan sanonu, et se ois vaan ensimmäisellä kerralla.. vai lukiko se ihan jossain lippusessa missä oli papa-kokeesta jotain...

figaro

Tämä on taas näitä asioita näköjään, jotka vaihtelevat. Varmasti mielellään otetaan näyte ilman verta, mutta ei se mahdotonta ole silloinkaan (joutuu vain enemmän puhdistamaan näytteenottopaikkaa).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat