psoriaatikoita? - Terveys ja hyvä olo

Decor

eli haluisin tiedustella onks tääl yhtään psoriaasista potevaa henkilöä ja jos on niin missä sulla on kyseistä ihottumaa, kuinka se on parantunut/pahentunut ja käytätkö jonkinlaista lääkitystä siihen :D

Ittelläni psoriaasis todettiin päänahassa paikoittaisina läskinä siinä 14 ikä vuoden paikkeilla ja hoidin sitä aluksi sellaisella "nestelääkeellä" :D (tosi selkeesti sanottu ja silleen) mut nyt en oo käyttäny pitkään aikaan ja tuntuu kuin olisi vaan parempi kuin ennen. Kutinaa kyllä päänahassa on hermostumiseen asti, mutta pystyn jo kontrolloimaan sitä :D Välillä kyllä kutittaa niin paljon et raavittuaan huomaa että päänahka on ihan vereslihalla :? 8toivottavasti ei kuulostanu kauheen pahalta) :D

Kommentit (9)

Ritu

Meillä on suvussa kans psoria. Ittellä kans oli yläaste aikana päänahassa aivan kauhea, mut ei oo vaivannu enää sen jälkeen ku leikkas hiukset lyhyeks. Käsiin ilmestyy aina talvisin todella kuivia ja hieman punertavia läiskiä, mut kesällä nekin onneks auringolla paranee. Ikinä ei oo onneks tarvinnu lääkitä tai mtn. Toivottavasti vaan ei mee niveliin asti, sitten se vasta perseestä onkin. Sitäkin meillä suvussa.. :?

marru

Kannattaa kokeilla ruokavalion muutoksia.
Katso vaikkapa vinkkejä hiivasyndrooma keskustelusta.
Samanlainen dieetti auttaa myös psoriasikseen.

http://www.cosmopolitan.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=1679

Ei siinä ainakaan mitään menetä, vaikka kokeilee ruokavalion muutoksia.

Eli olen tuolla em. dieetillä.
Mulla itselläni on myös ihottumaa, yritän muistaa kirjotella sitten tuonne myös siitä maininna kun ihottuma alkaa lähteä.

sanontahan kuuluu "olet sitä mitä syöt"

Luontaishoidon kirjassa todettiin myös molkosanin käytöstä olleen apua psoriaatikoille.

Lucya

Kannattaa lainata kirjastosta john a. Paganon kirja Voita psoriasis-luonnonmukainen vaihtoehto. Tai jotain sinne päin se nimi oli. Tosi hyvä kirja!

Decor

"Kannattaa kokeilla ruokavalion muutoksia.
Katso vaikkapa vinkkejä hiivasyndrooma keskustelusta.
Samanlainen dieetti auttaa myös psoriasikseen."

oi oi nyt on pakko kokeilla et jos vaikka lähtis pois :wink:

"Meillä on suvussa kans psoria. Ittellä kans oli yläaste aikana päänahassa aivan kauhea, mut ei oo vaivannu enää sen jälkeen ku leikkas hiukset lyhyeks."

meilläkin kuulemma suvussa ollu joskus aikoinaan mutt hypänny jotenkin yli noitten vanhempien ja iso vanhempien kohalla ja päätyny sitten muhun "hei jippii" :D

itellä kans vähän parani ku leikkasin lyhyeks ja oon ollu tosi tyytyväinen ja aijon pitääkkin hiukset lyhyinä ehkä seuraavatkin vuodet :D

miss nurse

Tiedättekö kukaan onko psoriasis periytyvää? isälläni on se, janyt viime vuosina olen itsekkin kärsinyt esim.hilseilevästä päänahasta, kuivasta ihosta.... :?:

blogGreen88

This is a good talking about thehttp://www.alao.info/s-psoriasis.html [u] psoriasis[/u]!!I learn a lot more about psoriasis here,I like it.
I search Yahoo for long time and find here.By the way I found some content on http://www.alao.info another website about it.Also,you can find some other on it,such as http://www.alao.info/s-uhf-wireless.html [u]uhf wireless[/u] or http://www.alao.info/s-beach-condominium.html [u]beach condominium[/u] or http://www.alao.info/s-koaxkabel.html [u]koaxkabel[/u].
LOL!Good job and go on talking plz,boys :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat