simsalabim laihdutus - Terveys ja hyvä olo

__banana__

telkkarista tulee (jälleen!) ostos teevee, ja postista pomppii miljoonia mainoksia, jotka käsittelevät laihtumista.

taitaa löytyä [color=darkblue]hieman[/color] monta erinlaista pilleriä ja laitetta, ja kaiken huipuksi ne jotkin sauna-vyöt, ne mitkä pistää masun hikoilemaan ja rasvaa palaa :D

joo,joo. kysymys siis onko ketkä oikeasti kokeilleet jotakin tuollaista laihdutus..systeemiä?
käsitykseni on että (ikävä kyllä) kukaan ei voi sanoa simsalabim ja taivaasta tippuu keiju ja saa sinut laihtumaan viikossa 20 kiloa, mutta toimiiki noista [color=indigo]yksikään[/color] edes [color=indigo]vähän[/color]?? :) kokemuksia :wink:

Sivut

Kommentit (22)

SunLion

en oo kokeillu..oon sitä mieltä et pysyvimmät tulokset saa kun homma lähtee päänsisästä...pitää motivoitua oikein kunnolla..sillon ei edes tollasia laitteita tartteta.

figaro

Nesteenpoistajat jelppii aluksi ja tukevat laihduttamista, mutta näitä mitä mainostavat kuponkiuutisissa, en ole käyttänyt enkä käytä.. En jaksa uskoa.

Laitteiden osalta myös voin sanoa, että nuo "hintailmavat" vempaimet ostos-tv:llä.. Suosittelisin pysymään erossa. Samanlaisia vatsarutistajia sun muita löytyy Elloksenkin katalogista hintaan 30 e :lol:

__banana__
figaro
Nesteenpoistajat jelppii aluksi ja tukevat laihduttamista, mutta näitä mitä mainostavat kuponkiuutisissa, en ole käyttänyt enkä käytä.. En jaksa uskoa.

Laitteiden osalta myös voin sanoa, että nuo "hintailmavat" vempaimet ostos-tv:llä.. Suosittelisin pysymään erossa. Samanlaisia vatsarutistajia sun muita löytyy Elloksenkin katalogista hintaan 30 e :lol:

oonkin katellu että onko ne samoja :D niitä on aika monessa paikassa...:D mitä nesteenpoistajia? käytätkö jtn ite mikä toimii?
ja hei! kysyin onko joku kokeillu et toimiiko mikään, en usko itse :D kiinnosti vain :)

figaro

Aqua slimmerit oli ihan ok. Muistaa vain pitää nestetasapainosta huolen. En tällä hetkellä käytä (niitä ei pidä muutenkaan yhtäjaksoisesti syödä, ettei keho kuivu).

Myös tyrnikapselit ovat hyviä aineenvaihdunnalle.

vanja

Kaverini tilaa säännöllisesti kuponkitarjouksista ilmasia laihdutuspillereitä, jotka ei koskaan toimi (joten siksi siis ilmaisia, paino ei putoa).
Porukoillani on semmoinen joku kuntoilulaite, joka joskus tilattiin ostostv:stä, se kyllä on hyödyllinen ja korvaa hyvin kuntosaliharjoittelua.

Äitini käytti aikoinaan omaisuuden myös erilaisiin laihdutuspillereihin, ainoa, joka häneen tehosi, oli Painonvartijat :D
Myös sellanen värisevä vyö meiltä löytyy, itse en ainakaan sitä jaksanut päivää pidempään pitää. Antoi pieniä sähköiskuja, jotka aluksi sattui. Mutta saman tuloksen saa tekemällä itse vatsalla noita "sisäänvetoliikkeitä", siihenhän tuokin laite vissiin perustui.

eikku

Meiltä kans löytyy kotoa sellainen vyö, joka antaa sähköiskuja ja sitten pitäisi vatsan pienentyä ja rasvan palaa... ja paskat! :x Hirveesti se sattui, en siis voinut käyttää sitä. Mutsi käytti monta viikkoa, mutta eipä sen mahamakkarat sillä hävinny :lol:

Mutta ne nesteenpoistajatabletit on oikeesti hyviä. Siis ne, mitä me joskus muinoin mutsin kaa käytettiin niin oli muistaakseni apteekista, mutta mitään muuta tarkempaa en niistä muista. Ne oli hyvänä apuna painonpudotuksessa

Lucky Lady

Ajattelin hommata noita nesteenpoistajia. Usein tuntuu esim. työpäivän jälkeen pohkeet olevan ihan pölkkyinä, näyttäisi siis keräävän nestettä. Tosin en kyllä taida juoda riittävästi, aamulla ja illalla on usein ihan selkeästi jano. Täytyy siis ottaa tavoitteeksi päästä eroon ylimääräisistä nesteistä juomisen ja nesteenpoistajien avulla. Minkälainen hintahaarukka niissä muuten on? Ei kauhean hinnakkaita viitsisi ostella..

Gwen

Runsaalla veden juonnillakin saa aika paljon jo aikaan, eli nesteet lähtee liikkeelle.. Mutta varmaan noilla nesteenpoistajilla tehostuu.. Ei kokemusta..

sopuli

Mua ainakin auttaa se, kun otan pulloon vettä. Sitä tulee helposti hörpittyä vaikkapa koulussa ja kotonakin saatan pulloa pitää vieressä. Samalla tietää vähän, paljonko on juonut...

*Sandy*

Tulee mieleen se joku "saunatrimmeri" (en todellakaan tiedä mikä sen oikea nimi on) mitä tv-shopissa mainostetaan. Se tuntuu aika hassulta, kun ajattelee kuinka usein suomalaiset käy saunassa ja hikoilee, mutta on silti lihavimpia kansoja :D
Noh, ehkä noiden on tarkotus lähinnä vaikuttaa tuohon pääkoppaan; jos kovasti uskoo, niin ehkä se tapahtuukin :)

vihollinen

Heti tuli mieleen se yks ostostv:ssä myytävä vatsalihas laite, jonka pitäisi JO muutaman kerran jälkeen tuottaa näkyviä tuloksia..
Parasta siinä on se, että ensiksi kuvassa on melko pyöreä karvainen mies, jolla ei ole vatsa saatika muista lihaksista tietoakaan..
No, sitten tulee "jälkeen" kuva, jossa onkin yhtäkkiä täysin timmattu äijä, jolla ei ole edes enää karvoja :D
Uskomaton teho moisella vatsapenkillä, kun koko kropan kiinteyttää niin nopeesti ja karvatkin putoo :lol:
En voi olla nauramatta kun sen mainoksen nään. Jotain rajaa.

__banana__

oot selkeesti käyttäny figaro tota aqua slimmeriä, voitko vähän selittää miten se toimii ja miten usein otetaan ja onks se siis lääke, neste vai...? :)

figaro

Olen juu :) Se on luontaistuote ja poistaa ylimääräisiä nesteitä kehosta. Taisipa annostus olla pari kertaa vrk. (En ole nyt vähään aikaan syönyt ja ohessa söin fat slimmereitä :D)

Hikenä ja pissana poistuu nesteet siis. Sinänsä en ole perehtynyt sen toimintaperiaatteisiin noin muutoin - minulla toimi edellä mainitulla tavalla.

Sen tiedän, että suositeltavaa ei ole syödä kuin joku 3kk putkeen. Sen jälkeen taukoa, ettei elimistö totu täydellisesti. Ja myös tuota nestetasapainoa ei voi olla painottamatta liikaa..

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat