Mies+nainen+viihde= ?

Vierailija

Eli kysymyksenä, katsotteko samoja leffoja, sarjoja, luetteko samoja kirjoja ja kuunteletteko samanlaista musiikkia eri sukupuolta olevan puolisonne/kavereidenne kanssa?
Mikä ärsyttää toisen sukupuolen yleistetyssä leffamaussa, mikä voi opettaa itselle jotain? Alkaako parisuhteessa maut lähentyä toisiaan?

Jos saitte selvää, vastatkaa. :D

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Itse olen nyt seurustellut pari vuotta ja huomannut, että jo alunperinkin makumme olivat kohtuulähellä toisiaan. Minä en kammonnut sekavia, väkivaltaisiakaan leffoja enkä esim. supersankarijuttuja. Ukko suostui katsomaan Mean Girlsin ja jopa tykkäsi siitä. :D

Mutta järjettömmästä, juonettomasta toimintaryskeestä en kyllä koskaan opi nauttimaan, se on ihan hirveää. Ainakaan mun lähipiirissä ei ole yhäkään miestä, joka ei katsoisi toimintaa.

Vierailija

Minulla ja poikaystävälläni on melko erilaiset maut koko viihteen suhteen. Itse luen paljon kirjoja ja hän ei juuri lainkaan, minä pidän räpistä ja poikaystäväni kuuntelee rockia ja heviä. Yhteistäkin musiikkimakua onneksi kuitenkin löytyy ja elokuvia katselemme yhdessä lähes laidasta laitaan:)

Kepa
Seuraa 
Liittynyt7.5.2009

Seurataan pääasiallisesti samoja tv-sarjoja, toki sitten itseltäin löytyy myös "hömppäosastoa" siihen lisäksi jota avo ei niin seuraa.

Leffoja katsotaan laidasta laitaan molemmat, preferoidaan eri leffoja, itse katsoisin mieluummin hömppäkomedioita kun taas mies toimintaelokuvia. Näitä katsellaan sitten fifty-fifty suhteella. Samanlaista musiikkia ei periaatteessa kuunnella, mutta ollaan toisaalta molemmat sen verran kaikki ruokaisia musiikin, leffojen ja sarjojen suhteen että ei hirveitä ristiriitoja sitten synny. Molemmat ollaan tosi kiinnostuneita toisesta maailmansodasta ja se on ehkä ainut mieleen tuleva lähentävä tekijä tällä saralla..

Vierailija

Yhdessä katsottavia tv-sarjoja ovat Pako, Lost ja Heroes. Minä katselen lisäksi vielä noita ns. "naisten hömppäsarjoja" :) Mies katselee sitten omasta puolestaan jotain vanhoja tieteissarjoja, jotka eivät minua kiinnosta sitten ollenkaan :P

Leffamaku on samantyylinen, mutta romanttiset hömppäkomediat saan usein katsella itse, yhdessä vahdataan sitten toiminta- ja komediapätkät :)

Musiikkimaku on suht samanlainen. Minä kuuntelen enemmän kaikenlaista ja tyyliä laidasta laitaan. Autossa on yleensä radio päällä niin ei tule tappelua :) Rankemman puoleista on tuo meidän makumme kuitenkin.

Vierailija

Meillä katsotaan tv:stä samat ohjelmat. Mies tykkää enemmän toimintaleffoista, mutta kyllä itsekkin suostun niitä katsomaan. Ollaan aika hyvin opittu uusia hyviä elokuvia, tv-sarjoja ja musiikkia toisiltamme. =)

Vierailija

Meillä on avokin kans aika laaja leffamaku. (Tosin hän pelkää kauhuleffoi ku mä taas tykkään :D) Hän ostelee aika ihme leffoja, perus toiminta ja draama tjms, joista itekki sit tykkään. Musiikkimaku on aika saman tyylinen. Samoi tv-sarjoi seurataa kans! :) Lost, Life, Oz, Dexter, Tudors.. Tietty hän ei kato mun kaa näit mun lempparei: Tyttökullat, dharma&greg, sinkkuelämää, huippumalli haussa, top chef, top runway jne ;p

Vierailija

Me kyllä katotaan miehekkeen kanssa yhdessä leffoja, mutta leffan valinta on aina yks iso ongelma! :D Mieheke tykkää toiminnasta ja kunnon räiskeestä, kun minä taas komedioista ja romanttisista elokuvista.
Pari vuotta ollaan seurusteltu ja täytyy myöntää, että vähän on maku alkanut muuttumaan samaan suuntaan molemmilla :)

Vierailija

Mun kulta on ihana: se suostuu kattomaan mitä leffoja tahansa mun kanssa, ja saan ite oikeestaan aina päättää, mitä katotaan:) Sen leffamaku on kyllä oikeestikkin aika laaja, ilman muakin siis.
Musiikista mä kuuntelen enemmän kaupallista ja se vanhaa rockia, mutta tykkään myös sen kuuntelemasta musiikista, se on hyvää:) Tv:stä voiaan kattoo yhessä kans mitä vaan, koska molemmat suostuu kattoo toisen ohjelmia. Kulta on kattonu mun kanssa jopa Ihanaa Elisaa:)<3 Sinkkuelämästä se oikeestikkin tykkää, ja salkkaritkin menee mun kanssa. Mutta mä joudun kattoman sen kanssa sellaset määrät jääkiekkoa, että on ihan asiallista, että se välillä kattelee mun kanssa jotain hömppääkin:)

Vierailija

Musiikkimaku on suurinpiirtein pysynyt samana, mitä nyt tulee kuunneltua välillä vaan ukon lempparimusaa koneelta. Molemmat kylläkin kuuntelee aikalailla laidasta laitaan kaikenlaista.
Leffoja ei kyllä paljon katella yhessä, kun ukkoo ei kiinnosta romanttiset leffat eikä mua die hardin kaikki osat putkeen :( Mutta komedioita ja muita fiksujuonisia leffoja silloin tällöin töllötetää.
Yhessä kattellaan america's best dance crewtä sun muuta tosi tv hömppää.

Vierailija

Musiikkimaku mulla ja mun miehellä on melko samanlainen, kirjoja me ei kumpikaan lueta. Leffoissa nyt on sellainen perus, että mä katon mielummin vaikka jotain hömppiä romanttisia leffoja kun taas mieheni mieluiten jotain actionpätkiä, joita mä vihaan yli kaiken.

Vierailija

Meillä päin ei suuremmin katsella telkkua, ja sekin mitä katsotaan, on sillointällöin uutiset, ja sitten torstai-iltaisin Hell's Kitchen! Pakko kattoa. Musiikkimaku on sikäli samanlainen, että me kumpikin kuunnellaan musiikkia ihan laidasta laitaan (paitsi kumpaankaan ei uppoa räppi tms, reggae hyi yök!) ja autolla matkatessa Radio Rock pauhaa. (: Leffoja meillä sitten katellaankin pari kolme viikossa. Se on ehkä sitä meidän laatuaikaamme yhdessä, et aina parina iltana viikossa (jos ei satu väskättämään hurjana) me pyhitetään tunti pari jollekkin leffalle, jonka päättää kumpikin vuorotellen. (: Ite tykkään kauhusta, miekkoseni onkin komedian suuri ystävä. Romanttisia elokuvia en ite tykkää kattoa - mieheni taas haluaisi niitäkin katsella :D Haha. Ihana mies <3

Vierailija

Meitsi tykkää kattoo joitakin naisten hömppäkomedioita, joista taas mies ei vältisti niin välitä. Tosin kateltiin tos hetki sitten kaveriporukalla ennen baariin lähtöä himoshoppaaja leffa, ja me kaks naurettiin ihan sikana, muut ei taas niin tykänny. :)
Kirjoja luetaan molemmat vähän ja harvoin. Ite kyl tykkäisin lukee, mut siihen jää sit aina liian vähän aikaa...
Sarjoista ainoa, mitä mies ei halua katsoa, on Salkkarit :D Tykätään kaikenlaisista sarjoista, Frendit, Sinkkuelämä, Avara luonto, tieteis dokkarit... Noi on myös sellasii, mistä oon aina tykänny, ja mies kans, se on kuulemma kattonu aina kaikkii tyttöjen ohjelmii siskonsa kans :)
Musiikkimaku yhtyy ainakin osittain. Tosin mies tykkää myös hieman liian raskaasta musasta mun makuun ja mä taas tykkään kunnon tanssimusastakin. Viime kesänä festareilta löytyi kuitenkin ne samat bändit, joita tykättiin käydä kattoon :)

Hyvin siedetään toistemme suosikkeja, paitsi salkkareiden aikaan mies lähtee mieluummin vaikka toiseen huoneeseen :D

Vierailija

Leffamaku kohtaa jossain, jossain taas ei. Poikaystävä tykkää Kaurismäen leffoista ja ehkä jostain actionpätkistä, mä taas esim. Almódovarista ja Sofia Coppolan leffoista. Mut myöskin samoja katsellaan. Molemmat tykkäsi ainakin Haarautuvan rakkauden talosta, Inhoa ja pelkoa Las Vegasissa -leffasta ja Shaun of the Deadista. Molemmat kattoo aika vähän telkkaria, mut mä olen poikaystävän myötä alkanut katsella Salkkareitakin 8) Poikaystävä ei tykkää Maria!sta mut mä tykkään. Mut mä en taas tykkää Simpsoneista.
Kirjoja ei poikaystävä kauheasti lue, mut mä luen jatkuvasti. Poikaystävä kuuntelee paljon ja aika marginaalistakin(?) musaa, mut tykkään kuitenkin musiikista jota se kuuntelee. Yhteinen suosikki ehkä Eleanoora Rosenholm, ja kyl poikaystävä jonkin verran tykkää myös Scandinavian Music Groupista kun kerta lähtee mun kanssa keikallekin tänään ;)

En mä usko että kumpaakaan ärsyttää toisten maut ja mieltymykset. En myöskään usko, että niistä välttämättä kuuluu "oppia" mitään. Korkeintaan sietämään erilaisia juttuja, jos oma maku on kovin kapea eikä voi sietää mitään sen ulkopuolella. On ihan hyväkin juttu, että on erilaiset maut :]

Vierailija

Meillä tuo maku vaihtelee leffojen kanssa jonkun verran, mutta kompromisseilla mennään :) musiikkimaku on suht samanlaista, toki poikkeuksiakin löytyy, ite tykkään R&B:stä ja dancesta ja tuo mies ei hirveemmin, mutta suostuu niitäkin joskus kuuntelemaan.

Vierailija

Tottakai meillä on ne omat lempparibändit miehen kanssa,
mutta yhtäläisyyksiä löytyy mielinmäärin. Katsotaan kaikki
sarjat ja leffat yhdessä, tykättiin niistä tai ei. Toisesta tuntuu
kivalta, kun toinen suostuu tutustumaan toisen sarjoihin ja elokuviin. :) Musiikkimaku on monelta osalta samanlainen, mutta minun musiikkimaku on hieman laajempi, jos vertailee eri tyylilajeja. :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat