Suomen kuntosalit - Terveys ja hyvä olo

minde^

Löytyykö netistä sivua jossa olisi kaikki kuntosalit? Olen muuttamassa Kuopioo ja haluasin katsoa itseäni lähimmän kuntosalin :)

Kommentit (10)

blaah:)

Noh... Mulla on kanssa kuntosaleihin liittyvä kysymys.

Tahtoisin aloittaa käymisen sitten kun tuun takaisin suomeen. Kuitenkin homman nimi on se että Elixiassa en halua alkaa käydä ja kuntomaailma vaikutti todella kalliilta (melkein 300€/3kk)

Eli siis jos Jyväskylästä löytyisi sali joka olisi mielellään vain naisille ja siellä olisi mieluusti myös järjestettyjä tunteja.... Hinnalla ei niin väliä mutta tetenkin mielellään halpa:)

Aimée

Eikös tuossa Seppälässä ole tuo.. öh.. no siinä Prismaa vastapäätä RTV:n vieressä naisille tarkoitettu kuntosali, tai jostain olen nyt sellasen käsityksen saanut. Hintatasosta ei mitään hajua. Onhan se vähän "syrjässä" jos toisella puolen kaupunkia asuu :D

Sarah

Kuopionkin kuntosalien hinnoissa on aika isoja eroja. Ladyline ja Kuntostudio siinä kympin pintaan, kun esimerkiksi Kuopiohallin salille pääset n. 3-5 eruolla. Kannattaa sitäkin katsella. Kuntostudiolla muistaakseni pääsee yhdellä maksulla vaikka kuinka moneen jumppaan ja kuntosalille samalla kertaa. Ladylinella kaikki maksaa erikseen sen saman maksun. Nuo nyt ovat sellaiset keskustan kuntoilupaikat, ja jos menee pelkälle kuntosalille varsinkin kauemmas keskustasta, niin hinta on tottakai pienempi.

Sarah

Tässä tuli vielä mieleen lisää arvosteltavaa saleja ajatellen.
Esimerkiksi Ladylinen jäseneksi liitytään vuodeksi kerrallaan ja se maksaa opiskelijalle kuussa olikohan 56 €, eikä jäsenyyttä voi katkaista noin vaan. Jos kuitenkin on pakko jäsenyys katkaista, joutuu maksamaan jotain ihme sakkoa jokaiselta jäsenyyskuukaudeltaan. Ja mitään kuukausikortteja tms. ei enää ole käytössä ollenkaan. 10 kerran kortti taisi olla hintaan 69 € opiskelijalle - jos en ihan väärin muista ja revi koko 10 kerran korttia hatusta. Päädyimme kaverini kanssa siihen tulokseen, että ostamme 10 kerran kortit halvemmalle salille, vaikka nuo monipuoliset jumppatunnit houkuttelevatkin. Pitäisi katsella varmaan sen Kuntostudion jäsenyyden/korttien hintoja. Sekin vielä, että esimerkiksi Kuopiohallin ja uimahallin salit ovat molemmat remontissa vähintään heinäkuun ajan. Selviä siitä ny sitten..

minde^

Kiitos, pitääkin käydä heti ensi viikolla jossain noista. Onko Kuopiossa miten täynnä nämä kuntosalit missä käyt? Entisellä paikkakunnallani oli aina täynnä iltaisin ja puolet ajasta meni odotteluun. :?

Sarah

Kyllä niissä yleensä tilaa on :wink: Tosin tällä hetkellä noista mainitsemistani auki onkin vain Ladyline :? Mutta noita kuntosaleja on toki muitakin, ja mitä pienempi ja kauempana keskustasta, sitä vähemmän porukkaa :)

Niin ja kesällä tahtoo muutenkin olla vähän tyhjempää.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat