Ulostaessa verta? - Terveys ja hyvä olo

eLLu

Tietääkö joku miksi? onko joku tauti vai mistä johtuu?....

Kommentit (5)

Jzzu

Veikkaan että oire viittaa peräpukamiin.
Apteekissa on voiteita jotka auttaa jos peffa on arka.
Kuituja tulisi syödä erityisen runsaasti.

cube

no sehän johtuu tietysti varmastikkin siitä, että siel suolistossa on haava.. ja se taas voi johtua monesta asiasta, joissain tapauksissahan se voi olla vakavaakin, mutta kyse voi olla esim. siitäkin, että jos maha on kovana niin sitten se kun sitä yrittää saada ulos niin se repii sieltä, sit kai voi olla jotain tekemistä myös peräpukamien kanssa.. siis en mikään asiantuntuija ole, mutta juuri vähän aikaa sitten luin aiheesta eräästä lääkäri kirjasta, mutta luulenpa että jos se ei ole jatkuvaa niin tuskin vaarallista, sit sekin, että onko se uloste tosiaan löysää vai kovaa.. niin jos se jatkuu nii varmaa kannattaa käydä lääkärissä, tällästa tuli mieleen :)

Elma

Voi johtua haavasta tai peräpukamista, mutta kannattaa käydä lääkärissä... Koska se voi olla merkki myös jostain pahemmastakin, varmaan yhdessä promillessa tapauksista.

figaro
eLLu
eli ei siis voi parantua itsestään? ihan normaali koostumus siinä on, mutta on alkanut sattumaan peräaukkoon kun tulee ulos.. :cry:

Veri ulosteessa voi tarkoittaa useita asioita, joten hankala on sen perusteella antaa mitään vinkkiä (peräpukamat, haava, tulehdus, loiset.. ihan mitä vain). Ja sitäkään ei tiedä, onko vaiva peräaukon suulla vai syvemmällä suolistossa..

Itse olen juuri käynyt läpi erilaiset testit ulosteenkin osalta (ulosteen veri, helikobakteeri jne.). Sinuna varaisin ajan suoraan omalle lääkärille/yksityiselle/yleiselle sektorille. Kerrot tilanteen, sinut tutkitaan ja saat avun.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat