Salkkarit

Vierailija

Minulla menee päivä pilalle, jos en näe Salkkareita. Ahdistaa jo ajatus Salkkareiden jäämisestä kesätauolle.

Kuka on suosikkihahmosi? Entä kenet toivoisit takaisin sarjaan, jos voisit päättää?

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

En voi nyt mitenkään sanoa myötäeläväni surussasi, koska onhan tuo aika surkuhupaisa sarja, enkä koskaan ole ymmärtänyt ihmisiä, joita ihan oikeasti ahdistaa, jos eivät näe jotakin telkkarisarjan jaksoa. En myöskään siis ymmärrä tallentavien digiboxien omistajia, jos jotakin ei kerkiä näkemään niin jääkööt näkemättä.

Ihan ensimmäisestä jaksosta lähtien on kuitenkin tullut sarjaa seurattua (sattuu tulemaan sellaiseen aikaan, että mulla harvoin on muuta tekemistä) ja naurettavampaan suuntaan vaan menee.

Eipä se koskaan ole ollut hyvä tai milläänlailla laadukas sarja vaan todella surkuhupaisa aina ja se siinä onkin parasta. Alkaa vaan käsikirjoittajilta ideat loppumaan, mutta johan tuo ens vuonna vissiin loppuu koko sarja muutenkin.

Mä en seuraa mitään telkkarisarjaa, enkä pidä propagandalaatikkoa edes päällä ellen sitä katso, salkkarit nyt tulee katsottua. Se on sitä tarpeellista "aivot narikkaan" aikaa arki-iltaisin.

Lempparihamo on Izmou!
Kari ja Seppo on kans aika jees. Kari on vaan alkanut aika rasittavaksi viime aikoina ja varaKari ei oo yhtään kiva.

Juulia on ikuisuusinhokki, ei voi olla noin typerää ja taantunutta ämmää. Onneksi se on vain sen roolihahmo. Ei tosin lohduta, kun tietää tuollaisia riemuidiootteja vaeltelevan tuolla kaduilla ruuhkaksi asti.

Aki Nikkinen takas!
Paras ikinä ja ainut pahis, josta ei koskaan tullut hyvistä. Salkkareissa on vähän sellainen rasittava tapa, että jos joku on ikäänkuin "pahis" niin ei mene aikaakaan, kun se samainen tyyppi on niin hellantelttu, että.

Vierailija

Vaikka en enää salkkareita ole seurannutkaan pitkään aikaan, olis se huomattavasti parempi jos ulla tulis takasin. Ja muutenkin muutaman vuoden takaiset jaksot oli parhaita, niitä kun vielä seurasin. Nykyään niistä on turhankin helppo arvata, mitä tuleman pitää ja näyttelijätkin melkoisen huonoja. Suosikkini on nämä perustyypit, ketkä on lähes alusta asti ollut; Ismo, Seppo, Kari ym ja lisäks Salla on kyllä hyvä näyttelijä.

Vierailija

Voi ei, salkkaritko loppuu?? Kamalaa :( :D

Mun mielestä nää jaksot taas kokoajan paranee, pari vuotta sitten oli paljon huonompia. Ulla tosin oli kyllä hyvä. Tykkään myös Jennistä ja Sallasta. Oona ja Miro on kyllä ihana pari:)

Vierailija

Sallan näyttelijähän voitti joskus sen jonkun "haluatko leffatähdeksi" tms kilpailun, jonka voittajan ois tarkotus olla pääesiintyjä oliko se nyt Levottomat 3 leffassa.
Mutta eihän tuollaista ihrapalloa nyt voinut laittaa niin eroottiseen rooliin, sai vissiin vaan jonku pienen sivuosan.

Mutta siis hyvä näyttelijä on. Tekis mieli nähdä hänestä joku haastattelu, jossa on oma itsensä, kun on vaikea kuvitella millainen luonne oikeasti on, kun roolihahmo on niin vahva.

Sepon laskisin myös hyväksi näyttelijäksi ja ei Izmoukaan hassumpi ole. Kaikki muut onkin sit aika surkeita.

Ossi repii hermoja nykyjään, se on vielä rasittavampi, kuin sarjaan tullessaan. Se melkein oppi jo näyttelemään.

Juonenkäänteet on kyllä aika...lennokkaita välillä. Ja aina ne tekee samat virheet, eikö ne koskaan opi.

Vierailija
Corteza

Sallan näyttelijähän voitti joskus sen jonkun "haluatko leffatähdeksi" tms kilpailun, jonka voittajan ois tarkotus olla pääesiintyjä oliko se nyt Levottomat 3 leffassa.
Mutta eihän tuollaista ihrapalloa nyt voinut laittaa niin eroottiseen rooliin, sai vissiin vaan jonku pienen sivuosan.

Hahah, vitsi mä nauroin tota :D:D:D Totta...

Vierailija

Mä oon ihan riippuvainen salkkareista,se vaan on niin hyvä sarja ja tosi koukuttava. Oon seurannu ihan alusta saakka enkä nyt osaa sanoa onko sarja huonontunut vai parantunut vanhoista..sekä uusista että vanhoista tykkään. Vanhoista lemppareita oli Miia, Saku ja Aki. Ja Seppo tietenkin, ja hyvä että on edelleen sarjassa :D Joku tossa aikasemmin sanoi että Oona ja Miro on ihana pari, oon kyllä ihan samaa mieltä! Toivottavasti pysyis yhdessä :)

Vierailija

^
Kyllä :D
Salla on musta kuitenkin hyvin sensuellin näköinen nainen ja ihan kauniskin. Ei nyt mun makuun, mutta tunnistan mä naiskauneuden, kun sellaisen nään.

Onhan se vähän pyöreä toki, mutta ei edes niin, etteikö vaikka roolia varten ois saanut itteensä hoikistettua, jollain kunnon treenillä.

Harvoille naisille lihavuus sopii, mutta Sallan näyttelijä ei ole mun silmään lainkaan hassumman näköinen ja sille jotenkin sopii se pyöreys.

Vierailija

Salla oli päivän jaksossa aivan loistava! siinä kun Ismo halaili naiseksi pukeutunutta Miroa, Salla kurkisteli aivan ihanan vihaisen näköisenä aidan takaa. Niin ihanan ärsyttävä hahmo. <3

Vierailija

Joo kyllä mä kans seuraan salareita ahkerasti, mutta musta on menny nyt vähä yli tuo eeroaaro juttu. :D muuten parasta mitä töllöstä tulee !

Vierailija

Mä tykkään kans salkkareista. Vaikka onkin aika hölmö sarja, niin oon jäänyt koukkuun :DD
Suosikkihahmoja on Ismo ja Seppo :D tykkään myös Karista ja Isabellasta, Iiris on myös aika jännä :) ja Ossi :D onhan niitä :) Juulia on salkkareista ärsyttävin, en myöskään liiemmin pidä Mirosta.

En aina kerkeä salkkareita katsomaan oikeaan aikaan, eli puoli kasilta, mutta onneks netistä saa ladattua kaikki jaksot ja katttelen niitä koneella viikonloppuisin ja öisin ja aina kun aikaa on :)

Vierailija

En ole mitenkään fanaattinen Salkkari-fani, mut tykkään nollata aivojani ko. sarjan kiemuroiden kanssa.;) Ihan hauskaa viihdettähän toi on, kunhan ei ota kaikkea liian vakavasti..

Hah ihan mielenkiinnolla odotan kyllä syksyn avausjaksoa, eilinen päätösjakso päättyi sen verran mielenkiintoisesti! Harvemmin salkkarit on iltapäivälehtien lööppeihin päässyt :D Hei oikeasti rajansa kaikella, taas on häly nostettu mun mielestä ihan turhasta. Ulkomaisten sarjojen toimesta on nähty kyllä paljon pahempaakin kuin joku hautaaminen.

Vierailija

Joo, hyvää viihdettä!

Ja onhan nyt kesätauolla nuo uusinnat joille voi hihitellä.

Lempparihahmoja on Jenni. Ja Ossi! Sampo on ärsyttävä :S. Aki Nikkinen vois tulla takasin. :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat