Hiusmuoti'09 - Muoti ja kauneus

-emm

Otsikko kertoo jo! Mutta siis mikä on nyt muodissa hiuksissa? Malleja ja värejä! Auttakaaa:)

Kommentit (5)

Tiikeri

Kevään ajanmukaisin leikkaus on lyhyt ja piirroksellinen. Viime vuosien suosikkikampaus, takaa lyhyt ja sivulta pidempi Victoria Beckham -malli, on sen sijaan menneen talven lumia. Kevään hiusmuoti on saanut innoitusta kuulemma jopa hyönteismaailmasta. Sen sijaan Ranskan syksyn ja talven virallinen hiuslinja on nimeltään Obsessions eli Pakkomielteet.

Tänä talvena pakkomielteenä ovat upeat hiukset. Väreinä ovat helmiäistö hohtavat vaaleat tai erottuvat tummat.

Jotain löydät myös http://www.villikihara.fi/hiusmallit?func=viewcategory&catid=12 Täältä.

BabyPhat

^ kuka uskoisi?! :lol: en ole ikinä juossut muotivillitysten perässä, enkä tee sitä nytkään 8) Hiukset on vähän semmoinen juttu, että vaikka kuin olisi jokin muodissa, niin ollakseen hieno, sen tulisi sopis kantajalleen.. ja niinhän tuo sama pätee kyllä vaatteisiin ja oikeastaan kaikkeen muuhunkin.. Mikäköhän miun pointti nyt olikaan??

Tsein

Mitäköhän kampaaja sanois, ku menis ja sanois haluavansa viimeisimmän muodin mukaiset upeat hiukset? Siinäpähän sitten arvailee, että olisko se sitten mitenkä pitkää ja minkä mallista ja mitä väriä.

Aika pitkälti samoilla linjoilla BabyPhatin kanssa. Mitä väliä on jollain trendeillä? Eikö tärkeämpää ole se, mikä passaa omaan päähän?

Jos taas ei keksi itse idoita, niin kuvia on netti täynnä. Kuvia, jotka ei välttämättä ole just sen tulevan kevään kuuminta hottia, mutta voisivat passata juuri sinun päähäsi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat