Muotia opiskelijalle - Muoti ja kauneus

susuki

Eli niin, mistä ihmeestä te "köyhät" opiskelijat ostatte vaatteenne?

Niin, vastaus olisi varmaan jotain henkkamaukan tapaista. Mutta mitä kun jos nekin vaatteet tuntuvat aivan järkyttävän kalliilta kun pitäisi kuitenkin paljon ostaa. Voivoi.

Mulla on paljon vaatteita, muttei oikein ikinä tarpeeksi. Baarissa toisinaan masentaa kulkea kun jokaisella naisella on joka viikonloppu aivan eri asuyhdistelmät ja itse kulkee vanhoissa. Ostat hienon juhlatopin, mutta eihän sitäkään voi joka viikonloppu käyttää. Kaupungilla kun ihmiset kulkee, niin joka viikko uusi takki, uudet farkut, uudet kengät, uudet laukut. Mistä ne sitä rahaa repii. Vai osaako ihmiset sitten yhdistellä kaikkia vanhoja kuteitansa niin hyvin että ne näyttää aina uusilta.?
Vanha talvitakki on kulahtanut eikä näytä enää hyvältä, jokaisella vastaantulijalla on joku sadan euron laskettelutakki. Kevät takkikin pitäis löytää, jokaisella on päällään vaalea "nahka" takki joka sekin sitä sadan euron luokkaa. Kun ostaa jotain nättiä, niin sitä on sitten käytettävä niin että siihen kyllästyy koska toiseen ei ole varaa. Todellakin ahdistaa kulkea toisinaan kaupungilla.

Eihän tietenkään ihmisessä pukeutuminen tärkeintä ole, mutta mistä te revitte mielikuvitusta kun pitää pukeutua nätisti halvalla. ?

Kommentit (1)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat