Arvon naiset mitäs mieltä olette tästä!! - Muoti ja kauneus

norlynmies85

Itse kiinnostuin kovasti mutta haluaisin naisten mielipiteitä aiheesta ennenkuin jalkaani nuo vetäisen.

http://miestensukkahousut.blogit.fi

Sivut

Kommentit (66)

olematon

no hohho :lol: jotenki vierastaisin sukkiksia miehellä, etenki ku ei eletä enää mitään barokkiaikoja. Mutta kaipa kaikkeen tottuu ja kukin tyylillään :D Huvittavia näin ensinäkemältä :twisted:

Tsein

Noin ulkoisesti näyttävät lähinnä hölmöiltä ja huvittavilta. Voisin kuvitella tyrskähtäväni nauruun keskellä katua, jos mies kävelisi sukkahousuissa vastaan.

Mistä vetoa, että miesten versiot on tasan huomattavasti mukavammat kuin naisten sukkikset?

Deify

Aika rohkea veto. :shock: Ikinä en antais oman ukon pistää mitään seeprakuvioisia sukkiksia jalkaan, tai ylipäätään mitään epämiehekästä. Makuasia tietysti. Nykyään näkee kyl niin outoja pukeutumistyylejä niin naisilla kun miehilläkin, joten en ihmettele vaikka toi ois kohta uus muotijuttu. :lol:

olematon
Tsein

Mistä vetoa, että miesten versiot on tasan huomattavasti mukavammat kuin naisten sukkikset?

niinpä :lol: onkohan niis joku munatuki :lol: tyyliin push-up liivit?

ena

iih... jotenki miehen karvaset sääret sukkahousuissa kuulostaa epämääräselle. Tai sitten jos ne on ajellut niin onki jo muutenki aika neitimäiset. Siihen ku lisää sukkahousut niin hmmm... Ei kieltämättä oo minun mieleen. :wink:

TaskuMyy

Öööh..tuota, jokaisen oma henk.koht. asia jos tykkää pitää niin senko pitää. Mutta omalla miehelläni en moisia hyväksyisi :shock: :lol:
Muut saakoot tosiaan pitää jos haluavat, voisin toki hieman pitkään kahtoo jos moinen tulisi vastaan :o

Amorous

Eka kerran ku kävi kattoo noita kuvia ni nauratti koko ajatus. Mutta iteasiassa ei nuo niin hirveen pahoilta näytä kun muutaman kerran on käyny vilkasee. Vaikka kyllä mies joka sukkahousut jalassa kävelis ni sais multa katseita. En kyllä minäkään oman miehen antais tuommosia pukea, eikä kyllä varmaan pukiskaan päälle. :D

katjaru

ha-ha :) tämä ili uus ilme mulle :P en edes pystyn kuvittelemaan että oma mies laitaisi sellaisia :)
Mutta varma noin 10 vuoden päästä ei kuka ihmittele kun näkee miestä tuollaisissa :)

celia

No ei noita kyllä äijät käytä. :lol: Tai tosissani toivon ettei kukaan tuntemistani miehistä laita ikinä tuollaisia hirvityksiä jalkaansa. :shock: Pitääkin pitää galluppia työpaikalla kuinka moni miehistä voisi edes harkita tuollaisia. :lol:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat