ihan MUST HAVE - Muoti ja kauneus

juttt

Voi kertokaapa, että mistä voin teettää itselleni samanlaisen kaulakorun kun sinkkuelämän carriella. Siis sellainen jossa on oma nimi kaunokirjaimin. Www.mynamenecklace.com näitä löytyy, mutta tuo maksuhomma ei oikein mene kaaliini, joten jos jollain siitä on kokemuksia, niin mielelläni kuulisin.
Omassa kotikaupungissani sen teettäminen maksaa n.70 euroa ja toimitus kestää päälle kaksi kuukautta, enkä jaksaisi niin kauaa odotella.
Auttakaa :)

Kommentit (9)

zanzibar

^siis mikä sulle jäi epäselväks tuola ite mainitsemassas linkissä? ainaki mitä kattelin et semmonen perus hopeinen tulis sulle tuolta halvemmaks ku toi koti kaupungissas teettäminen..

juttt

joo siis tulisi halvemmaksi ja reilusti, mutta tuo maksaminen on ongelmani. Paypalilla en voi maksaa koska käytössäni on visa electron (vai voiko niillä jo nykysin maksaa paypalin kautta?) ja tuo toinen maksuvaihtoehto kuulostaa epäilyttävältä. Pitää antaa luottokortin joku numero (siis en todellakaan ymmärrä näistä mitään,joten korjatkaa jos olen väärässä) ja pelkään että ne vievät koko omaisuuteni :-)

zanzibar

siis paypal toimii visii niin että sinne avataan tili ja sinne ladataa erikseen raha(en itse suosittele suomessa käytettäväksi, sillä perusteella että itselläni on ollu wirecard josta rahoja ei enöö voinut ladata itselleen takaisin) mutta tuolahan onnistuu ihan normi luotto korti maksaminen, mikä siis pitäisi onnistua ihan electronillakin ja joo ne kysyy aika tarkaa kaikki luottokortti numerot ja monesti jopa tunnusluvun, mutta mitä itsellä on kokemust aulkomailta ostamisesta niin ei tililtä yhtään enempää rahaa oo lähteny kun on pitäny että ne on vaan varmistus juttuja.. katon viel et löytyykö sieltä sivulta noita turvallisuus juttuja kuten visa sertification.. silloin ne pitäis meinaan olla luotettavia..

zanzibar

joo eli tota visan juttuu ei oo mut siel on ainaki verisign, joka siis ihan eri asia mutta antaa aika luotettavan kuvan ja niillä on yhteistyö kumppaneina aika tunnettuja firmoja... ja siel oli että sun tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ja muutenki tietoa löytyy aika kattavasti että ite uskaltaisin kyllä tilata...

Tsein

Älä ikinä koskaan ikinä ikinä koskaan mene antamaan pankki-/luottokortin tunnuslukua KENELLEKÄÄN! Pankkikortin numero ehkä hätäisesti jollekin luotettavalle firmalle, mutta tunnuslukua... EI IKINÄ!

juttt

joo, maalaisjärkenikin sanoi että sitä lukusarjaa ei ole kovin viisas antaa :-) jäi muutenkin koru saamatta kun sivusto ei hyväksy visa electronia :(

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat