Emma Watson on Chanelin uusi kasvo - Muoti ja kauneus

terry

Aiheesta Daily Mailin kotisivuilla

--> http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1026524/Chanel-casts-3milli... linkki

Näyttää siltä, että Emma Watson alkaa mainostaa Chanelin Coco Mademoiselle -tuoksua sen jälkeen, kun Keira Knightleyn sopimus Chanelin kanssa päättyy.

Mitä mieltä olette? Onko Emma Watson sopiva valinta edustamaan Chanelia?

Kommentit (10)

Tsein

Miksi Watson ei olisi sopiva? Kaikenmaailman narkkaritkin edustaa eri tuotemerkkejä ja Watson on käsittääkseni ihan ok tyyppi.

Ja toissaalta eiköhän se ole ihan sama kuka tuota edustaa.

Rasberry

Kieltämättä, aika "hassua" että 18-vuotias tyttö mainostaa Chanelin tuoksua. Ja vielä kun hän on mun silmissä edelleen Hermione :lol: tuntuu oudolta. Ja vielä jos tuoksunkin nimi on "Coco Mademoiselle".. siitä tulee mieleen lähinnä Catherine Zeta Jones tms.

Mutta eipä siinä mitään, klassisen kaunis tyttö :)

Twilight

Mielenkiintoinen valinta, mutta miksikäs ei :) Varmaan tähän mainoskampanjaan
nimenomaan haettiinkin jotain ennalta-arvaamattomampaa ja yllättävää kasvoa ja
mahdollisesti tällä halutaan herättää myös nuorempien huomio. Nätti tyttö tuo
"Hermione" :)

celia

Juu ehkä en ihan heti osaisi tuota tyttöä kuvitella mainostamassa Chanelin Coco Mademoisellea, näkisin siinä mielummin jonkun kypsemmän (en nyt kuitenkaan tarkoita VANHAA) ja elegantimman naisen jonka voisin kuvitella käyttävän ko. tuoksua.

Tsein

Mie ku en oo ensimmäistäkään Potteria katsonu (enkä katso, jos ei ole aivan pakko), niin ei häiritse mitkään yhteydet sinne suuntaan.

Minkähän tyyppinen tuoksu mahtaa olla kyseessä? Mietin vaan kun tuossa sanottiin, että vois olla enemmän tän tuoksun käyttäjän näköinen keulakuva.

Ja kolmas ajatus aiheesta: jos tätä tuoksua markkinoidaankin vähän vanhemmille leideille tai se heidän suosiossaan on markkinoinnista huolimatta, niin nuoruuttahan nykymaailmassa ihannoidaan oikein urakalla, kauneuden ohella. Että sikäli ihan sopiva malli mainostamaan tota tuotetta, kun on nuori ja kaunis. Siinä vanhemmat leidit oikein nuortuu silmissä kun Chanelia käyttävät.

Msuh

Ensin kyllä hieman hätkähdytti tämän uutisen kuuleminen, mutta mikäpäs siinä, kaunis tyttöhän Emma on. :) Iällä ei tässä asiassa ei mielestäni ole mitään merkitystä, varsinkin kun tuossa linkin kuvassa tyttö on niin kypsän näköinen. Ensin ei meinannut tunnistaa samaksi ihmiseksi Harry Potterista tutun peikkotytön kanssa :D

terry

Mun täytyi ihan muistuttaa itseäni, että olen itsekin nuori, sillä ensimmäinen reaktio tuohon uutiseen oli, että Emma Watson on liian nuori. Coco Mademoiselle on mielestäni 20-30-vuotiaille naisille suunnattu tuoksu, jota pitäisi mainostaa jonkun vähän kypsemmän.

Toisaalta piti muistuttaa, että ei 18 vuotta nyt enää niin vähän ole, kun tuo mun mielikuva Emma Watsonista on kans jääny jonnekin Viisasten kiven tasolle. :D

nelma
Rasberry

Mutta eipä siinä mitään, klassisen kaunis tyttö :)

Samaa mieltä! Pelottaa vaan ajatella millaista on noinkin paljon saavuttaneen (vähän väärä ilmaisu mutten keksi parempaakaan)/niin mittavissa asioissa mukana olevan 18-vuotiaan elämä... 18 vuotias on vielä kuitenkin niiiin nuori...

ether

En ole katsonut Potteria kuin puolikkaan leffan verran, mutta ensimmäinen mielikuva Emma Watsonista on (minullekin) nimenomaan se lapsitähti, joka näytteli Hermione Grangeria. Aika erikoinen valinta, mutta mikäpä siinä - näkeepähän vähän uusiakin naamoja.

Itse en ole ko. tuoksua kokeillut, mutta muistelisin lukeneeni, että sitä markkinoidaan nimenomaan nuoremmalle kuluttajakunnalle kuin Chanelin "perinteisiä" tuoksuja. Ulkonäkönsä puolesta Watson on mielestäni todella hyvä kasvo Chanelille, ainakin jos tarkoituksena on kaupitella tuotetta "nuorekkaasti klassisena", tms.
Toisaalta voisin myös kuvitella, että "Hermione" mainoskasvona vetoaisi häntä hieman nuorempiin, eli n. 17-15 vuotiaisiin. Eri kysymys onkin sitten, onko Coco Mademoisellin suuntaaminen sen ikäisille taloudellisesti kannattavaa.

Mutta teoretisointi sikseen, onpahan ainakin syy piipahtaa tuoksuttamassa tuota jonkun kaupan parfyymihyllyllä jo ihan mielenkiinnosta (eli kyllä tässä Chanelin markkinoinnissa jokin koukku taitaa olla :lol: )

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat