Hyväntuoksuinen suihkugeeli hakusessa - Muoti ja kauneus

nindeliina

Elikkä kuten otsikkokin kertoo niin haussa olisi hyvä ja etenkin hyväntuoksuinen suihkugeeli. Kosteuttavat ominaisuudet on tietysti plussaa.

Miekkonen käyttää Axen tuotteita (tällähetkellä taitaa olla Click) ja hän tuoksuu aina namille suihkusta tullessaan. Itse haluaisin myös löytää vastaavan, omaa ja myös vastakkaisen sukupuolen hajuaistia miellyttävän tuotteen.

Ongelmana on että kaupassa ei voi suihkugeelejä oikein testata, joten kotona tulee sitten ikäviä yllätyksiä. Purkkien availu on ymmärrettävistä syistä kaupassa kielletty eikä testeriäkään suihkugeeleistä ole olemassa. Usein on sama juttu vartalovoiteiden kanssa. Salaa purnukan korkin raosta on tullut tuoksuteltua ja joku voikin vaikuttaa hyvälle, mutta varsinaisessa käytössä tulee yleensä pettymyksiä. Viimeisin ostos oli Natusanin Silky skin, joka tuoksuu hyvälle paljaaltaan, mutta käytössä esiin tulee palasaippuan ei niin hyvä tuoksu. Monissa Doven tuotteissa on myös niille ominainen, jotenkin saippuamainen tuoksu, siksi en niitä ole juuri ostanutkaan.

Millaisia suihkugeelejä teillä muilla on käytössä ja mitä voisitte suositella? Virheostoksiin kun saa rahaakin uppoamaan yllättävän paljon. Marketti tuotteisiin olen tähän asti tyytynyt, mutta jos löytyy hinta-laatusuhteeltaa hyvä kemppari tuote niin vinkkejä vaan tännepäin.

Muistaako joku muuten vielä ne suihkugeelit, jonka mainoksessa puolialaston nainen hiippaili hiekkarannalla palmujen katveessa? Olikohan tuotemerkki Fa tai jotain sinne päin. Niissä oli muistaakseni hyviä tuoksuja, mutta kyseisiä purnukoita en kaupoissa ole nähnyt vuosiin.

Sivut

Kommentit (89)

zanzibar

kyllä mä ainaki haitelen niitä purkkeja kaupassa ja just siks etten haluu mitää karseen hajusta kotiin raahata...

itellä käytössä tällä hetkellä palmoliven se oliivi hässäkkä(vihree korkki) ja on just hyvä meille koska kumpikin sukupuoli sitä käyttää, eli siis aika miedon hajuinen... mutta esim. dermosilillä on semmonen ihana karkin tuoksunen suihku geeli ja on siel varmaa muitaki ihani hedelmä tuoksuja..

Tsein

Hehe... oon ihan suihkugeeliaddikti. Miulla on kaapeissa yms. varmaan 40 erilaista. Omat suosikkini ovat (eivät välttämättä tässä järjestyksessä):

Bliw: koivu ja niitty
Dove: greippi ja sitruunaruoho
Dove: kurkku ja vihreä tee
Palmolive: maito ja hunaja

Kaikki löytyvät marketeista ja tuoksuvat raikkaalle ja lähes taivaalliselle minun nenääni. Eipä ole mieskään valittanut, päinvastoin.

SunLion
heica
Hei onko noi suihkugeelit sellasia jotka tuoksuvat suihkun jälkeenkin? Semmonen olis kiva löytää (:
veikkaan et ainoastaan ne parfuumi-geelit säilyttää voimakkaampaa hajua...mut kyl mielesäni nuo tuoksuu iholla!

Tsein

Miulla on ainakin Dolce & Gabbanan Light Blue -suihkugeeli, joka sitten jättäisi isommankin tuoksun iholle. Ei vaan oo tullut käytettyä, kun en halua haista. Saa kai noita Citymarketistakin, jos tuoksujakin, mutta jostain pikkumarketista tuskin.

SunLion
Tsein
Miulla on ainakin Dolce & Gabbanan Light Blue -suihkugeeli, joka sitten jättäisi isommankin tuoksun iholle. Ei vaan oo tullut käytettyä, kun en halua haista. Saa kai noita Citymarketistakin, jos tuoksujakin, mutta jostain pikkumarketista tuskin.
ootko käyttäny sitä jo? hajuvesijutut tuppaa härskiintymään tms..eli kandeis varmaan myydä vaik huuto.netis eteenpäin..

Tsein

En o käyttäny. Se on muutenkin varmaan jo liian monta vuotta vanha :lol: Ostin jonkun lahjapakkauksen joskus, missä oli hajuvesi ja tuo suihkugeeli. Myivät ihan sen tuoksun hinnalla, joten tuo tuli vähän kaupanpääliseksi. Tuoksuu vaan niin vahvasti jo pelkän tuubin läpikin, että en o viittiny iholle käyttää, vaikka tuoksusta tykkäänkin. Liika on liikaa.

Celestia
SunLion
tykkään palmoliven saippuoista..esim oliviöljy

Toi oliiviöljy-juttu on niiin ihanaa ? Tuosta muodostuva vaahto on ihan samettisen pehmeää ja iholle jää ihana tuoksu joka kestää melkein seuraavan suihkuun saakka.

Toinen ihana on Palmoliven Thermal Spa Hydrating jossa on pieniä kuorivia mineraalirakeita. Tässäkin aivan ihana raikas tuoksu joka pysyy hyvin iholla.

Palmolivella on kyllä musta yleisestikin parhaimmat suihkugeelit näistä markettimerkeistä. Paras koostumus ja tuoksut.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat