Tyylipoliisit apuun! - Muoti ja kauneus

saj^

Elikkäs tarina alkaa näin..

Eräänä kauniina päivänä katsoin peiliin ja huomasin, että en näytä yhtään itseltäni.. peilistä tuijotti joku, mutta ulkoapäin se ei minua muistuttanut :?
Tulin siihen johtopäätökseen, että nyt olisi tyyliremontin aika. Haluan, että tyylini kertoo minusta jotain. Nykyisen tyylin perusteella olisin tasaisen lattea lukiolaistyttö, joka ei ikinä käy missään :lol: Luonteeltani olen iloinen, räväkkä, puhelias ja melko tyhmänrohkeakin. Mitkä värit sopisi minulle? entä millaiset vaatteet, kengät jne.? Jos vain mahdollista niin, olisi hienoa jos ehdottelisitte erilaisia asukokonaisuuksia, hiusmalleja.. anything ?

Kuvani visioimista varten löytyy IRC-galleriasta nickillä: saj^

Kiitos kaikille jo etukäteen vaivannäöstä!

Kommentit (4)

SinRuid

Kannattaa kokeilla mtv3:n Helmessä virtuaaliohjelmaa, jonne saat ladattua pärstän kuvan ja pääset kokeilemaan meikkejä ja erilaisia tukkatyylejä. :)
Myös vaatteita siellä pääsee sovittamaan, virtuaalimallin saa myös muokattua oman kokoisekseen/näköisekseen.

http://www.mtv3.fi/helmi/ KlickKlikk

Msuh

Minusta sinulle voisi sopia sellainen rikottu otsis, joka menee tuossa hieman kulmakarvojen yläpuolella. Värinä voisi olla joku hieman punertava, mutta kuitenkin luonnollisen näköinen. Jotain http://www.style-hair-magazine.com/image-files/largeredhaircolor4.jpg tällaista ajattelin, ehkä vielä hieman vaaleampaa.

Vaatepuolelta saat itsellesi omimman näköisen lookin, kun ostat vain rohkeasti sellaisia vaatekappaleita, mistä itse pidät. Jos pidät väreistä, näin kesällä ainakin uskaltaa kokeilla jotain ihan uusia sävyjä vaatteissa :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat