Aurinkosuojavoide kasvoille - Muoti ja kauneus

Sarah

Onko cosmottarilla antaa vinkkejä tai suosituksia kasvojen aurinkosuojavoiteen suhteen?

Haussa voide korkealla suojakertoimella (väh. SPF 30), ei sisällä tukkivia ainesosia eli soveltuu epäpuhtaalle mutta myös herkälle iholle sekä meikin alle (puuterimainen L'Oreal True Match mineraalimeikki).

Kiitos, tarve on vakava! :D

Kommentit (2)

overkillah

aurinkosuojia on erilaisia. etsitkö nimenomaan palamiselta suojaa vaiko ryppyjä ja ihon veltostumista vastaan?

tavallinen spf ja reilusti suurin osa kaupan aurinkovoiteista suojaavat ainoastaan palamiselta. kaikki kosteusvoiteisiin lisätyt spf:t ovat tätä. suojakertoimen pitää lisäksi olla vähintään 15, että se suojaa edes jotenkuten kesäauringolta.

markkinoilla on tällä hetkellä ainoastaan parin firman tuotteita, joissa on riittävä uvb suoja. eli suoja auringon vanhentavaa vaikutusta vastaan. näitä ovat apteekin vichy ja lorealin aurinkorasvat.voidetta suositellaan laitettavan lisäksi aika paksulti, että sen voi sanoa suojaavan.

jos olet kovin herkkäihoinen, niin silloin kannattaa ehkä pysyä poissa auringosta kokonaan, pitää hattua tms.

Sarah

Kiitos infosta overkillah :lol:
Etsin nimenomaan palamiselta suojaavaa eikä mikään SPF 15 riitä - kuten aloitusviestistäni näkee niin haussa on nimenomaan korkeasuojakertoiminen voide. Osaan kyllä käyttää aurinkovoiteita, mutta etsin ensimmäistä kertaa noinkin korkeaa kerrointa. Muutan tässä piakkoin Roomaan ja oleskelen myös Sisiliassa eli auringosta poispysyttely palamisen estämiseksi ei ole kovin kauaskantoinen niksi vaan tarvitsen tosiaan suojakerrointa, vaikkei ihoni koti-Suomessa kovin palamisherkkä olekaan (btw, herkkää ihoa on monenlaista).
(..Niin ja UV_kertoimethan luokitellaan A:han ja B:hen - molemmat suojaavat auringon haittavaikutuksilta ja siitä voi sitten jatkaa miettimistä että molempia tarvitaan ja että korkean suojakertoimen tulisi samalla sisältää molemmat.)

Olen tutustunut lähinnä L'Orealin voiteisiin ja ajattelinkin jo hankkia Vichyn voiteen, mutta kaipaisin nimenomaan mielipiteitä ja kokemuksia kyseisistä kasvovoiteista. Tsekkaan tietysti itse INCI:n ennen ostoa, mutta päältäpäin on paha voiteesta arvioida miten se käyttäytyy meikin alla tai iholla ylipäätään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat