Minkäläinen meikki? - Muoti ja kauneus

vanja

Mulla on ruskeet silmät ja hiukset ja meikkaan arkisin oikeestaan vaan ruskeilla sävyillä, jotka sopii silmiin.
Joskus kans kyselin Sokoksella, että mikä meikki ruskeisiin silmiin sopis, ja sanottiin että vihree ja violetti korostaa silmien väriä, eiköhän se sovi vaaleisiinki hiuksiin :)
Ja käytä paria sävyä (tummaa ja vaaleaa) niin saat paremmin kontrastia. Make up storella on kivoja kaikenvärisiä hile(bile)luomivärejä. Ja ne riittää pitkäksi aikaa.

Kommentit (5)

Tigerheart

Eli neuvoja ja vinkkejä voipi laittaa tännepäin siitä, minkäläinen meikki voisi olla hyvä, kun omistaa vaaleat hiukset ja ruskeat silmät? Kasvot ovat soikion muotoiset, ja iho on vaalea. :D

[size=9][color=indigo]//Tänne kaikki kyselyt siitä, millainen meikki sopii omien kasvojen muotoon, hiusten- tai silmien väriin yms. -Cel-[/color][/size]

kirziii

Olisiko teillä antaa vinkkejä niin töihin sekä baareihin.
Olen siis pyöreäkasvoinen, silmäni ovat aika pienet, siniharmaat ja syvälle "upputuneet". Silmälasini ovat mustat. Hiukset kullan väriset ruskeilla raidoilla.

Kiitos paljon, jos jaksatte neuvoa avutonta Smile Haluaisin vinkkejä, miten saisin silmät näyttämään suuremmilta ja millainen meikki huuliin kävisi. En siis ole ennen meikannut huulia lähes ollenkaan.

Tsein

^No kun kukaan muu ei viitsi vaivautua, ni jos ny yritän muistella nopeesti jotain mitä kirjotin siihen aikaisempaan n. tunnin kirjoittamaani viestiin, joka sitten katosi taivaan tuuliin.

Kasvojen muoto: Ei vaikuta oikeastaan silmä- tai huulimeikkiin mitenkään. Jos haluaa, niin pyöreyttä voi hävittää varjostamalla kasvojen sivuja kohti keskiosaa (mutta ei keskelle asti) ohimolta yläviistoon, poskiluun alta keskelle ja leuansyrjää pitkin. Poskipunaa sitten voi sipaista poskiluun päälle.

Pienet silmät: Jos haluaa suurentaa silmiä, niin pitää liioitella vähän kaikkea. Kulmakarvoja voi jatkaa hieman ulkonurkasta ja niiden siisteys on muutenkin tärkeää. Silmiin kannattaa tehdä esim. kissansilmärajaus, jossa rajausta nostetaan hieman ulkonurkasta eikä mennäkään suoraan silmän omaa rajaa pitkin. Vaalea luomiväri avartaa ja sitä kannattaa sipaista koko liikkuvalle luomelle. Lisäksi kannattaa tehdä tummemmalla värillä ns. banaanivarjostus eli korostaa sillä luomivakoa. Alaripsien tyveen kannattaa pistää samaa tummempaa sävyä ohuella siveltimellä rajaukseksi.

Siniharmaat silmät: Kannattanee korostaa sinisyyttä. Sen tekee parhaiten käyttämällä joko vastaväriä, lähiväriä tai sinisen sävyjä. Sinisen vastaväri on oranssi, josta luomille kannattaa valita aprikoosin, persikan, ruskean, kullan ja pronssin sävyjä. Lähivärit ovat violetti ja vihreä, joiden eri sävyjä kannattaa myös kokeilla (esim. turkoosia).

Syvälle uppoutuneet silmät: Raivaa lisää tilaa luomelle nyppimällä turhat hajakarvat kulmakarvojen alareunasta pois. Kulmakarvat kannattaa muutenkin muotoilla kaareviksil, luomelle silmän keskikohdan paikkeille tulee silloin hitusen enempi tilaa. Alaripsien tyveen tehtyä rajausta kannattaa hieman leventää ulkonurkasta ja yhdistää se yläluomen tummempaan luomiväriin hieman silmän ulkonurkan yläpuolella.

Silmälasit: Silmälasien väriä enemmän asiaan vaikuttaa se ovatko lasit plussaa vai miinusta.

Hiustenväri: Vaikuttaa lähinnä huulimeikin valintaan. Jos tuo kultainen sävy on lämmin, huulimeikkiin voisi valita lämpimiä sävyjä: oranssia, korallia, ruskeaa...

Huulet: Riippuu siitä tykkääkö punahuulista vai luonnollisemman näköisestä. Itse suosisin huulikiiltoja tai kiiltoa antavia huulirasvoja. Tottumattomalla huulimeikin tekijällä ne pysyvät hanskassa paremmin. Nyrkkisääntö on yleensä se, että jos silmissä on vahvempi meikki, huuliin pistetään kevyempi ettei koko naama ole yksi hälytysmerkki. Jos haluat pistää huuliin enemmän väriä, pitää sävy valita ihon sävyn mukaan ja rajauskynä sitten huulipunan mukaan astetta tummemmaksi. Rajaus pitää punan paikallaan, joten sitä kannattaa käyttää.

Jesssi-
Tsein
Pienet silmät: Jos haluaa suurentaa silmiä, niin pitää liioitella vähän kaikkea. Kulmakarvoja voi jatkaa hieman ulkonurkasta ja niiden siisteys on muutenkin tärkeää. Silmiin kannattaa tehdä esim. kissansilmärajaus, jossa rajausta nostetaan hieman ulkonurkasta eikä mennäkään suoraan silmän omaa rajaa pitkin

Tuosta kissansilmärajauksesta.Eli miten tämä olisi paras tehdä,eyelinerillä vai tavallisella kajalilla?Ja kannattaako se raja vetää ihan selvästi näkyviin sieltä silmänurkasta vai lopettaa silmän reunaan?Jos nyt kukaan ymmärtää mitä tarkotan.

[size=9]En nyt tiiä kuuluuko tää kysymys varsinaisesti tähän ketjuun mutta menkööt[/size]

Tsein

^Riippuu ihan siitä minkälaisesta jäljestä tykkää. Nestemäisellä tulee kovempi rajaus, mikä voi tehdä silmistä terävämmän oloiset. Itse suosin kyniä, koska tykkään pehmeämmästä jäljestä.

Kajalia ei kannata käyttää, vaan silmänrajauskynää. Tai voi toki kajalilla tehdä ne mitä sillä pitäisikin, eli sisäluomirajaukset.

Rajauksen pituuskin on ihan makukysymys. Voi nostaa ihan vaan vähän ulkonurkasta ja lopettaa rajauksen heti kohta silmän ulkonurkan tienoille tai sitten vetää sen rajauksen melkein kulmakarvaan asti. Ihan mikä itestä tuntuu ja näyttää hyvälle. Ehkä arki-/päivämeikissä on syytä vähän rajottaa, mutta ilta-/bilemeikissä voi sitten vähän liiotella.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat