rusketusta edesauttavat pillerit - Muoti ja kauneus

hytty

Heipä hei!

Eli olisiko jollakulla kokemuksia jostakin ravinnelisästä, joka lupaa nopean ja vahvemman rusketuksen? Imedeen jotain jotain on ainakin yksi kallis vaihtoehto, itsellä olisi kiikarissa halvempi Suoramyynnin Summer Glow, jota saisi kokeilla vain postikulujen hinnalla. Sillä kokeiluerällä vaan ei taida vielä tuloksia saada aikaan...

Oletteko huomanneet mitään eroa pillereitä napsittuanne? Kuinka paljon aikaa olette viettäneet auringossa ja missä vaiheessa aloitte syömään pillereitä, entä missä vaiheessa tuloksia alkoi näkyä, jos alkoi? Onko ihonne luonnostaan herkästi palava (eikä IKINÄ ruskettuva, kuten mulla) vai helposti ruskettuva?

Toivoisin kovasti, että pillereistä olisi edes jotain apua, en uskaltaisi herkälle iholle voiteitakaan levitellä, mutta iho on NIIIIIN VALKOINEN että epsanjalaisraukat sokaistuu kun käyn siellä....

Kommentit (1)

Katya

Mä ostin tossa pari päivää sitten luontaistuotekaupasta semmossen MultiKarosin kapselipaketin. se on kahen kuukauden kuuri et siin on 60 tablettia jotka napsitaa putkee. en oo viel alottanu mut varmaa tos kuukauden päästä jos toi aurinko alkais enemmä lämmittää et kestää ottaa rusketusta :)

enpä osaa sanoa toimiiko mutta odotukset on kovat. myyjä ainaki kehu että hyvää palautetta tullut. ainaki se siin on hyvää et suojaa palamiselta ja sit syventää ja nopeuttaa rusketusta. tai no, niin luvataan. se oli semmoi 10 euron paketti nii kai sen verran voi käyttää kokeiluun, jos vaikka toimis :wink:

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat