Hyvänmallisia toppahousuja? - Muoti ja kauneus

Wiivu

Kaipa tämä tänne kuuluu, kun vaateista on kyse. Eli mistä löytyisi hyvänmallisia toppahousuja?

Tähän mennessä olen joutunut ostamaan miesten housuja, koska niissä on tarpeeksi pitkät lahkeet, eivätkä ne kapene lahkeisiin. Naisten housuissa olen törmännyt vain pussittaviin, jotka kapenevat lahkeisiin ja lahkeet jäävät heilumaan nilkan yläpuolelle. Jos lahje on sopivan mittainen, niin housut jäävät sitten aivan liian suuriksi muualta.

Opiskelijabudjetilla ei ole varaa ostaa mitään sadan euron housujakaan, joten edulliset paikat otetaan huomioon. Uudet pitäisi kuitenkin saada vanhojen jäätyä isoiksi.

Kommentit (7)

dyingbride

onkohan hyvän mallisia toppahousuja edes olemassa :lol: ?

kannattaa varmaan katsella joiltain kirppareilta, luulisi että esim. uffissa olisi niitä näin talvisaikaan...

Santtu

Tarkoitat siis ihan peustoppahousuja?

Löysin itselleni aivan loistavat paikallisesta citymarketistamme hintaan 9.95€ joten liikaa en ainakaan maksanut ja mahtunee tuo hinta siihen opiskelijabudjettiinkin :)

Santi

Itse ostin elämäni parhaat toppahousut (köyhä elämä) joskus viisi vuotta sitten Seppälästä miesten/poikien osastolta. Naisten mallit todellakin melkein aina kapenee alaspäin enkä halunnut sellaisia. Maksoivat muistaakseni jotain tyyliin 15,95 € eli ei paha hinta ja vieläkin ovat käytössä.

leeah

ostin viimetalvena alennusmyynnistä valkoiset toppahousut, taitavat olla lasketteluhousut(?), koska materiaali on vettähylkivää ja muutenki tosi kestävän oloista. Tosi mukavasti istuu, ei kapene alaspäin vaan on suorat ja sisällä lahkeessa on erikseen lahje jonka suussa on kuminauha. Niin ja lahkeessa on vielä hassusti sellanen vetoketju, joka ei avaa koko lahjetta alas.. siitä vois kans päätellä että on lasketteluhousut :wink:
Kesti kyllä tovin että löys kivat, ku kaikki on just tyyliin alas kapenevia tai muuten ärsyttäviä.
Tosin nämä on ihan urheiluliikkeestä ja uutena taitavat olla kalliimmat, mutta alennuksesta ostin alle 50e.. seuraavan kerran ostankin 10 vuoden päästä!

Jomina

Löysin Seppälän alennusmyynneistä oikein mainiot toppahousut. Tai no varmaankin tarkotettu laskettelu/lumilauta-menoon, mutta on kyllä sellaset leveät lahkeet ja ne lumisuojatkin siellä. Jätte bra! :D

Wiivu

Pitääkin käydä ensi viikolla pyörähtämässä tuolla Seppälässä ja sittarissa, jos siellä vielä olisi jäljellä toppavaatteita näin alennusmyyntien lopulla. Ja oikeastaan voisi käydä myös Halpa-Hallissa. Ostin sieltä viime kevättalvena toppatakin alennuksesta ja maksoi muistaakseni jotain 8 euroa. Oli ihan hyvännäköinen takki lenkille ja talvisiin rientoihin, kun ollaan ulkona.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat