Alusvaatekaappisi sisältö? - Muoti ja kauneus

Dancing

Piti itekin tän keskustelun innoittamana kurkata kaappiin... Jeesus, en tiennyt että mulla on noin paljon alusvaatteita! Laskin että rintsikoita on 18kpl, mutta kun niitä on vielä muutamat lisää ihan tuolla koti-kotona... Noiden lisäksi on 3 urheiluliivit. Noista rintsikoista ehkä n.8 on sellasta normaalimallia jotka menee jokapäiväsessä käytössä, sitten on sellasia hienoja joita käytän vaan esim viikonloppusin bilettäessä, (ettei mee huonoks :D ) tai jotain pitsisiä mitkä kutittaa niin niitäkin tulee käytettyä harvemmin.

Alushousuja onkin sitten..huoh! Sellanen korillinen täynnä, eli pikasesti laskeskelin ja arvioin niin siinä on lähemmäs 50kpl.. ja edelleen kotikotona on varmaan ainakin paritkymmenet lisää!! Huh!! No osa onkin kyllä useita vuosia vanhoja...Kai niitä vois poiskin heittää. Mut tollaset huonommat on hyviä esim menkkojen aikana...
Niitä löytyy ihan laidasta laitaan, pareja noilla rintsikoille ja sitten iso läjä muita. Perus tai-mallia, hipstereitä ja stringejä. Värit ihan laidasta laitaan. Niitä vaan tarttuu mukaan just jostain Seppälästä tai H&m:stä, jos on vielä tarjouksessa...

Itessäni ärsyttää se et en millään raaskeis käyttää noita kaikkein hienoimpia, kun en halua että ne menee huonoks, nukkaantuu jne :D
Sukkia on kans valtavat määrät, niissäkin uudet on käyttämättöminä kaapissa varmaan vuoden ennenkun raaskiin käyttää ekaa kertaa :D

Muutenkin mulla on kyllä vaatteita ihan käsittämättömän paljon. Silti tuntuu aina ettei oo mitään hyvää päällepantavaa. Oonkin nyt koittanu raahata kirppikselle noita mitä olen harvemmin käyttänyt.

Sivut

Kommentit (66)

liljankukka

Mulla on hajonnu kahdet Sokoksesta ostetut rintsikat. Harmi vielä ku toiset niistä oli ehkä parhaimman kokoiset mitä mulla ikinä on ollu. :x

Seppälän rintsikat on kyllä kestäneet, mut ei tahdo sopivan kokoisia sieltä löytyä. Mut taidan olla muutenki vähän hukassa tän kokoasian suhteen, mulla on nimittäin kaappi täys rintsikoita, joista mitkään ei istu ihan täydellisesti. Suunnilleen paritkymmenet löytyy, aktiivisessa käytössä on ehkä kuudet tai seitsemät.

Mirka

Rintsikoita löytyy n.15kpl + joitakin mitä ei tule lainkaan käytettyä enää.
Alushousuja,hipstersejä ja stringejä on yhteensä n.50kpl, sekä muutama kortsetti. Silti tuntuu koko ajan että pitäisi uusia hankkia :D

pikku-kata

Mulla on aivan helvetin vähän alusvaatteita. Joudun aina laskemaan, kun lähden kotopuolesta viikoksi opiskelupaikkakunnalle, et varmasti jokaiselle viikonpäivälle on vähintään yhdet alkkarit ja sukat. Sukkia mulla on just se 7 paria, sit on jotain varvassukkia, polvisukkia ym. parisen kappaletta, joita käytän vaan hädän hetkillä, jos ei oo tavallisia sukkia puhtaina. Alushousuja taitaa olla noin kymmenisen kipaletta, tavallisia Sloggeja tai sitten jotain Seppälän lapsellisia alkkareita... Parit "porno-alkkarit" on kans :D Rintsikoita on neljät, joista käytän kolmia, ne yhdet ois muuten kivat mut ne on ostettu alennuskorista kokeilematta ja senpä takia eivät sovi päälle (jää tyhjää tilaa kuppeihin)... Sukkahousuja on muutama ja kahdet legginsit omistan, joista toisia käytän talvisin farkkujen alla ns. välihousuina.

Pitäis kyllä noita alusvaatteita ostella lisää ja varsinki sukkia, en tajua mihin ne sukat aina häviä... Ja onko mulla tosiaanki sit niin isot/kuivat jalat, ku aina on sukissa jossain kohti reikä ja sitte niitä ei enään vihtikään käyttää...

tetra

2 valkoiset rintsikat
1 mustat rintsikat
2 liilat rintsikat
1 turkoosit rintsikat
2punaiset rintsikat
1 harmaat rintsikat
10 hipsterit
11 tavalliset pikkuhousut
19 stringit
1 pari mustat sukat
1 korsetti
1 sukkanauhanpidike

Lemmi

lyhyen inventaarion jälkeen:

17 rintsikat, varmaan kolmetkymmenet erilaiset pöksyt ja lukuisa määrä sukkia, parit stay upit, sukkanauhaliivi ja niihin sukat. Ois kiva kyllä hankkia joku sellainen korsettihössötys, vaikka missäs sitä sitten pitäs?

minttusuklaa

Nyt en pääse ihan kurkistamaan vaatekaappiin mutta tiedän että niitä on julmetusti :D Taannoin, ehkä noin puolen vuoden sisällä tein alusvaateinventaarion, tosin ei niitä lähtenyt roskiiin kuin muutama kun en raaski heittää pois. Mies muuten kauhisteli tuota mun alushousumäärää :D
Rintsikoita mulla ei varmaan ole kuin alle 20 kpl, joista tosin vaan ehkä noin 5-7 käytän aktiivisesti.
Alushousuja olikin sitten varmaan 100 krt enemmän :D Lähinnä oon ostellut kaikista aleista sun muista kun on nähnyt hyvät niin on täyttynyt tuo alushousuosasto. Stringejä, hipstersejä, hotpantseja, tai-mallisia, ihan laidasta laitaan löytyy ja kaikenvärisiä.

luminax

Tuossa viikonloppuna tuli järjesteltyä vaatekaappeja ja havahduin ajattelemaan kun mies tuossa huokaili ja naureskeli, että kuinka paljon niitä alusvaatteitakin pitää oikein varastossa naisella olla.

Järjestellessä tein hiukan nopeaa inventaariota ja laskin yhteensä 27 kappaletta rintsikoita; mustat 7 valkoiset 7 punaiset 5 muita 8 kpl, lisäksi pesua odottamassa pyykkikorissakin taisi olla jotkut+erikaapissa muutamat urheiluliivit ja -topit. Alkkareita en viitsinyt edes ruveta laskemaan, niitä kun tulee kuitenkin hankittua aina enemmän. Puhumattakaan sukista ja sukkahousuista. Noista vajaasta kolmestakymmenestä liivistä 5-6 kappaletta on sellaisia joita käytän aktiivisesti, ehkä puolia satunnaisesti ja loppuja tuskin koskaan. Jääneet pieniksi, kuluneet, olivt vikahankintoja taai muuten vaan jääneet vähemmälle käytölle, muttei ole poiskaan raaskinut heittää.

Tuntuu vaan kaappiin kertyvän, vaikka saattaisi vähemmilläkin tulla toimeen. Toisaalta pidän alusasuista, hankin varmaan vähintään 6-7 liivit vuosittain ja lahjoittelen kyllä joskus vikahankintoja poiskin, samoin kuin vien joskus Punaisen ristin tai UFF:n keräyslaatikkoon. Aina ei vaan kaikista raaski luopua.

Mites teillä? Kuinka monet liivit teillä on kaappeihin kertynyt? kuinka monia käytätte aktiivisesti? ja kuinka monet hankitte vuosittain?

Liikaahan niitä ei voi koskaan olla, eihän!!! :D

eew_1

Rintsikoita löytää aika monta paria.. sellasia mitä yleensä käytän on jotain n 10 kappaletta. Pitäs tässä lisää hankkia kunhan joutaa. Pikku housu tilanne on nyt vähän niin ja näin.. aika paljon oon heittäny pois kun ei oo tullu pidettyä :D mutta kyllä alusvaatetta löytyy ihan tarpeeksi , vaikkakin ainahan niitä voisi olla enemmän. :)

Norma Jean

Rintsikoita on noin kymmenet ja alkkareita löytyy aika hitosti. Mäkin pidän alusvaatteista ja meen aina kaikkiin "osta 3 maksa 2" -tarjoukseen :?. Silti kaapin perältä löytyy parit kuluneet alkkarit jotka on parhaat päivänsä nähny, mutten vaan raaski heittää pois, kun ne on niin mukavat! Alusvaatekaappini on varsin kirjava; kirkkaasta limenvihreästä pitsiseen mustaan ja niin pois päin.

Sukkia on kans ihan mukavasti tällä hetkellä, vaikka niitä harvemmin ostan, sukkahousut taas on sellaiset joita mulla on aina yhdet tai kahdet kerrallaan. Ne menee niin helposti rikki mun käytössä ja on kalliita, ettei tuu ostettua kuin tarvitessa.

Miffy

Urheilurintsikat, käytän urheillessa.

Parit muut aktiivikäytössä olevat rintsikat.

Muutamat harvemmin/ei koskaan käytössä olevat.

Sekalainen setti kaikenlaisia mukavia pikkuhousuja.

Ei ainoatakaan liivit-housut -settiä.

Lania

Mä kyllä yritän aina heittää pois nuupahtaneet rintsikat, jos säästän niitä niin sitte aattelen että niitä pitää ees joskus ees käyttää, sit on koko sen päivän surkee olo kun rintsikat on niin huonot ja epämukavat :?

Mulla on muutamat urheilurintsikat, muutamat enemmän tavallisia rintsikoita ja siitä muutamat enemmän, öö, "bilerintsikoita" :lol: no siis sellasia jy nöy, ei ihan perusvalkosia mutta ei siis mitään tyrkkyjuttujakaan. Enemmän kivan ja "juhlavan" näkösiä. Housuja en oo alkanu laskeen, niitä on sellasia perus-Tai-mummoja, sit sellasia semikivoja ja sit sellasia samaa sarjaa noitten bileliivien kanssa :P noista paremmista aika moni on samaa settiä, mutta on niitä molempia yksittäinki. Vois kyllä ostaa lisää alusvaatteita, sekä taviksia että parempia.

marimma

mmm.. Hyvin vähän mitään siellä alusvaatekaapissa on..

Yhdet uudet käytössä olevat perus rintsikat, tumman ruskeet
Yhdet vanhat haisevat kotikäyttöön :D
Yhdet urheilurintsikat
3 kpl uusia rintaliivejä jotka on kerran pestyjä ja sen jälkeen niitä ei oo voinu enää käyttää.
3 kpl pitsipöksyjä "tavis" malli tai hipsters
2 kpl "tavallisia" hipsterssejä
yhdet stringit :lol: Ne oli vaan niin kivan näköset noitten yksien pitsipöksyjen kanssa, mutta ei muuten :D

Ja kasa erimallisia, merkkisiä ja eri reikämäärällisiä "tavis" mustia puuvilla pikkareita :D

antagonismi

Hmm, katsotaas..

Rintsikoita löytyy vain 7kpl. (siis sellaisia, joita VOI ja kehtaa käyttää :lol: )
Alushousuja(stringit tms mukaanluettuna) 28 kpl. (lue edeltä^^ )
Ja kaikkea muuta löytyy ihan hirmusti, mut niitä ei tuu sillai käytettyä. Tällä tarkotan siis kaikenlaisia sukkahousuja ynnä muita :D

Vois ostella lisää :? Prkl, ei tuu hirveemmin koskaan rintsikoit ostettua :?

Neppis_

oiskohan (jos en ihan väärin muista) jotain 8-11 kipaletta. Itse en oo pitkilleen ostanu, ku aina mutsin luona käydessä tai synttäri pvänä tai jouluna käydään yhdes ostaa (nii ja äippä maksaa :wink: )
Säästelen joskus, niinku nytkin aika vanhoja liivejä. Ajattelen et niist voi olla vielä hyötyä, tietty rikkonaiset ja löysistyneet heitän poies. En varmaan omaa yhtään kahta samanlaista, joten kun on paljon erilaisia paitoja nii on hyvä välil miettii et mitä sinne alle laittaa :D

Rahel

Alusvaatekaappi on aivan helkkarin sekainen... :oops: Piti kyllä järkätä koko vaatekaappi ennen joulua, mut en sit ehtinytkään. Ei hajuakaan kuinka paljon mulla on rintaliivejä tai alushousuja, ehkis 10 rintsikat ja 15 parii alkkareita tai jotain. Sukkia on liian vähän, pitäis ostaa enemmän. Sukkahousuja on vähän liikaakin, kun niitä aika harvoin käytän. Ai niin, ja löytyy sieltä alusvaatekaapista yks punainen pirunhäntä ja pari seksikaupasta ostettuja verkkosukkia. :lol:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat