Liikunta ja harrastukset

Vierailija

Terveyteen ja hyvinvointiin liittyy olennaisesti oikean ruokavalion lisäksi myös virkistävä liikunta.

Tänne siis keskustelua liikunnasta, harrastuksista, eri liikuntamuodoista yms.!

Voi toimia myös liikuntapäiväkirjana. :)

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Noihin kaikenmaailman spinningeihin, pumppeihin ja ties mihin menee ihan tuhottomasti rahaa ottaen huomioon että liikkua voi ihan ilmaiseksikin..

Mieluiten teen pitkiä lenkkejä koiran kanssa tai ilman, nostelen käsipainoja ja jumppaan taikka teen joogatreenit kotosalla.

Vierailija

Ooh, tuosta tankotanssista olen harrastuksena haaveillut!
Mutta ainakaan tuossa aikanaan kun asiaa tutkin, ei tästä kovin läheltä löytynyt paikkaa, eikä omaakaan tankoa ole että voisi itsenäisesti treenailla. Toisaalta nyt ei kyllä rahapussikaan oikein antaisi myöten..

Pilatesta, käsipainojen kanssa jumppailua ja tanssimista tulee harrastettua kohtuullisen usein. Kotoa löytyy myös spinning-pyörä, mutta siihen en kovin usein itseäni saa motivoitua, ikävä kyllä.

Vierailija

oon kerran kokeillut tankotanssia ja sen jälkeen oli kaikki kropan lihakset kaks päivää jumissa. se on siis tosi tehokasta liikuntaa, kallista tosin, kun muistaakseni se on jotain 10 euroa/kerta. lenkkeily on parasta ja halvinta liikuntaa, sauvoilla tai ilman :)

Vierailija

Mullekaan ei ole koskaan mitkään bodypumpit tai aeropicit iskeny, ei ole vaan tuntunut meikäläisen jutulta. Ja toinen mikä niissä tökkii on tietty tuo hinta.

Harrastan WTF Taekwondoa neljästä viiteen kertaa viikossa nyt kuudetta vuotta ja edelleen onneks motivaatiota harjoitteluun ja kehittymiseen riittää, se on hyvä se. :)

Salilla tarttis lisäharjoitteluna käydä, mutta on sekin maksavaa touhua ja löytyisköhän sitä aikaa ja kiinnostustakaan sitten :o

Vierailija

Turussa se on joo kympin per tunti Taina Kovalaisen tanssistudiossa, mutta sen arvoista! ;)
Ja tangon tilasin itse Jyväskylän Anti-shopista , se oli siinä kahden ja puolen sadan paikkeilla :)

Vierailija

Itse lenkkeilen useasti, ja silloin tällöin käyn bodypumpissa tai ihan vaan kuntosalilla. Nyt kesän tullen olen alkanut myös käymään rullaluistelemassa, se on tosi ihanaa hyvällä kelillä :) ei hirveästi tule harrastettua liikuntaa, enemmän pitäisi..

Vierailija

Jalkapalloa pelailen ja lenkkeilyä sekä rullaluistelua tulee harrastettua. Halpoja muotoja on nuo kaks viimesintä, suosittelen. Vapaatunneilla pääsee salille ilmaseksi, niin sielläkin tuli käytyä muutamaan otteeseen. Lomat vain alkaa pian, niin taitaa joutua siitäkin maksaa sitten. Talvella kävin uimassa lähes viikoittain, se on vähän jäänyt nyt vähemmälle.

Myös spinningissä kävin parikin kertaa viikossa ennen, mutta ei polvet kestänyt sitä niin jouduin lopettaa. Ja olihan se loppuviimeks vähän pakkoliikuntaa, hikinen sali ja tylsääkin vielä:D

Vierailija

Hahah, mua naurattaa kun ihmiset sanoo että lenkkeily on ilmaista/halpaa. Nojoo, voihan sen niinkin tehdä, mutta kyllä siihenkin rahaa saa menemään.

Mä en edes uskalla ajatella miten paljon mulla on mennyt rahaa lenkkeilyyn kun oon ostanu lenkkarit, juoksuvaatteita, käyny kuntotestissä, ostanu sykemittarin, ja lisäks viel nyt pitäis mennä fysioterapeutille hoitamaan penikkatauti pois.

Ja siis eihän noita juttuja tarvii tehdä, mutta ilman edellä mainittuja lenkkeily ei ole mielekästä. Ainakaan minulle.

Vierailija

Totta totta, lenkkeilyyn saa menemään myös paljon rahaa:) Itelleni kuitenkin riittää, että jalassa on kohtuullisen hyvät lenkkarit:)

Mä harrastin ennen tosi aktiivisesti tanssia, mutta nyt oon sitä tässä lopettelemassa ja on siirtyny SATS:ille. Tykkään kyllä kovasti, tanssia kuitenkin rakastan<3 En kuitenkaan halua jatkaa sitä enää ens vuonna, kun muutan toivottavasti toiselle paikkakunnalle. Ja haluan myös lopettaa sen oikeaan ajankohtaan, kun en halua olla "se aikuinen", joka käy niitten nuorten oppilaitten tunneilla:D

Vierailija

Mä yritän käydä päivittäin lenkillä koirien kanssa, siitä tulee tosi hyvä olo vaikkei mitään hikiliikuntaa olekaan. Ja sitten kun tykkään tosi paljon tanssia, niin sheikkailen yksin himassa, mihinkään tanssitunteihin mulla ei olis varaa laittaa rahaa enkä välttämättä haluiskaan mennä sellasille... On meillä kotona myös kuntopyörä mutta en oo ainakaan vielä innostunut siitä, ehkä jossain vaiheessa iskee inspis? :D

Vierailija

Ratsastan kerran viikossa, mikä on yllättävän tehokasta hommaa. Monesti kuulee kommentteja tyyliin "Siellä hevosen selässähän vaan istutaan, se mitään lihaksia kehitä". Kyllä se yllättävän hyvin tuntuu seuraavina päivinä kropassa. Itse olen neljä vuotta harrastanut ja mitä tottuneempi on lajiin, sen vähemmän lihakset kipeytyvät, mutta kyllä mulla vaan on jalat aika hellänä seuraavana päivänä. :) Treenaa mainiosti jalkoja, aina nivusista lähtien, mutta myös selkää&vatsalihaksia.

Ratsastuksen lisäksi tykkään lenkkeillä, tehokasta ja vaihtelevaa. Eri reitit, eri seura (kaveri/perhe/koira/iPod) ja nopeuttakin saa säädeltyä mielensä mukaan. Yleensä teen koiran kanssa sellaisen ~30min lenkin päivittäin, joskus saatan hölkätä saman verran ja joskus kävellä 40minuuttia.
Lisäksi käyn salilla pari kertaa viikossa ja pyöräilen.

Ideoita, joku kiva (halpa) laji, mitä voisi harrastaa? Joukkuelajeista en pidä, enkä pallopeleistä (jalkapallon katselu on poikkeus).

Vierailija

Rullaluistelu on ihan ehdotonta nyt ======D ! se on ihanaa varsinki aurinkoisena päivänä kaverin kanssa! ja saa vilkutuksia ja katseita hyvännäkösiltä jätkiltä ;)
mut oikeesti kannattaa kokeilla, siihen jää koukkuun !! ja tosi hyvä kunnonkohottaja ei melkeen edes huomaa kuinka hengästyy.
oon käyny myös kuntosalilla erilaisilla koreografisilla tunneilla, ne on tosi kivoja ku pääsee mukaan. mutta nyt kortti loppu ja ei oo tullu käytyä siellä kuukauteen. oon vaan rullaluistellu =)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat