Hiusmuoti -06 - Muoti ja kauneus

¤Paris¤

Eli mikä on hiusmuodissa juuri nyt cool? värjäystavat,leikkaukset ym.. :> jos sanoisitte jotain neuvoja :)

Kommentit (13)

Lizzie

En ole mikään hiusekspertti, mutta naisellisuus on se juttu tänä kesänä ja hiuksissa pehmeät, isot kiharat, lämpimät värit etenkin ruskeat on in.

Mutta mitäpä tuosta :D

Lania

Häh mää just jostain luin että kesällä ois muotia ihan piikkisuora ja lyhyt, sellanen tyyliin pitkän etutukan mittanen joka puolelta :D ja monivärisyys kanssa, sillain limittäin sekasin eikä sillai karusti niinku vähän aika sitte oli että selkee raja, alapuoli tumma ja päältä vaalee.

Että en nyt sitten tiedä mikä on oikee muoti! Yllättäen vaihtelee aika paljon :P

als

hehe, mä just luin et ollaan menossa "aikuisempaan" tyyliin, et hiukset just olis huolitellut.. :D no jaa, kunhan omaan persoonallisuuteen sopii niin sehän on tärkeintä :P ai joo, polkka!!

Jeii

Miffy ;)

Hihi, naisellisuus muodissa ja minäpä leikkasin alkuvuonna hiukset lyhyeksi, Hamppiksen sanoin feministilesbotyyliin :P Mitä väliä, mie tykkään tästä ja sillä sipuli!

Jzzu
Jeii

Hihi, naisellisuus muodissa ja minäpä leikkasin alkuvuonna hiukset lyhyeksi, Hamppiksen sanoin feministilesbotyyliin :P Mitä väliä, mie tykkään tästä ja sillä sipuli!

Jes!
Täällä myös suositaan tänä keväänä lyhyttä.
Miulla taitaa nää hiukset olla aika lähelle L-Koodin Shanen mallia, tosin väri on ihan musta sillä tais olla tumma ruskea.

Jeii
Lania
Jeii
Mitä väliä, mie tykkään tästä ja sillä sipuli!

Mutta et oo muodikas, aijaijai!!!!!

Kuihanmiepystynelämäänenääitsenikanssa :shock: :P

prash

lämpimät sävyt on muotia, ei mitää räikeetä pinkkiä :) ja isot kiharat,ainakin. pitää ottaa asiasta huomenna enemmän selvää koulussa ja ilmoittaa sitten tänne.

http://www.pinni.fi << tuolta sivuilta löytyy must aika mukavasti tietoa,käykää kattelee. :wink:

pikku-kata

Huolettomat hiukset on ainaki jollain tavalla muotia. Ei siis hirveen laitettu tukka että jokainen suortuva on tismalleen siinä paikassa missä sen pitää olla. Ja sitte kiilto tukassa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat