paras vedenkestävä ripsiväri - Muoti ja kauneus

enni

mä olen myös kanebon kannalla. se on ehdottomasti parasta. ainaki 2 vuotta oon sitä jo käyttäny, eikä loppua näy :) se on kyllä tosi hyvää. helppo saada pois ja ei leviä. vaikka nukkuis yön ne ripsissä nii aamulla ei silti oo ihan mustat silmänaluset, toisinku josai maybelline paskoisa mitä joskus oon käyttäny.

Sivut

Kommentit (31)

Madde

nyt tarvitaan cosmotyttöjen apua! en löydä millään hyvää vedenkestävää. on ollu lumenen, lorealin ja diorin vedenkestäviä ja kaikki kyl kestää veden mut levii heti sutuks silmien ympärille.mitä vedenkestävää te käytätte ja oisitte kokenu hyväks?iso kiitos vastaajille avusta!
tosiaan "vähän" hassusti selvitetty :D mutta yritin selvittää et siis ripsari ei liukene siihen veteen niinkun tavalliset tekee...nää vedenkestävät leviää mutta ei lähe pois. selvensikö yhtään? ja kanebo 38 on loistava mut esim kuumassa porealtaassa liuskottuu pois.

Jeii

Kestää veden mutta leviää sutuksi? En ymmärtänyt ja jos ymmärsin, kyseessä ei kyllä sit ole vedenkestävä väri :D

Mä olen rakastunut Kanebon 38 sarjaan. Parempaa ei ole eikä tule. Nille harvoille, jotka eivät tiedä: Ripsiväri lähtee ainoastaan 38-asteisella tai lämpimämmällä vedellä. Poistuminen ei tapahdu suttuna vaan aivan kun ripset "loisivat nahkansa" , eli siis ripsiväri lähtee pieninä levyinä.

Maruchka
Jeii
Mä olen rakastunut Kanebon 38 sarjaan. Parempaa ei ole eikä tule. Nille harvoille, jotka eivät tiedä: Ripsiväri lähtee ainoastaan 38-asteisella tai lämpimämmällä vedellä. Poistuminen ei tapahdu suttuna vaan aivan kun ripset "loisivat nahkansa" , eli siis ripsiväri lähtee pieninä levyinä.

Mä en tajua. Ostin viime kesänä kyseisen ripsarin ja se toimi ihan hyvin, paitsi etten oikein tykännyt enkä siksi käyttänytkään sitä kuin pari kertaa. Nyt kun kokeilen sitä, se ei lähde kuumallakaan vedellä pois :shock:

heNu

]

no mä itse käytän Maybellinen unstoppable ripsaria... ja se on mun mielestä todella hyvä.. :) se ei lähe poisvedes... jollet tietty hiero silmiis.. niin ja sit se ei muutenkaan karise eikä mitään.. :) voit vaikka hieroo silmiis päivällä eikä se lähe tai mee ripset *klimppiin*... se on kyllä paras! :) mut mun mielipide..

chona_

Mun mielestä ihan ehdottomasti paras vedenkestävä ripsari on maybellinen fulln' soft.Oon käyttäny sitä varmaan jo neljä vuotta enkä parempaa ole löytäny vaikka mitä merkkejä oon kokeillu.Se on todella kestävä ja lähtee vaan vedenkestävän meikin puhdistusaineella.
Mun ripsistä se tekee todella tuuheet,pitkät ja kaarevat.Eikä edes tarvitse käyttää mitään ripsentaivuttimia. :lol:

Sini*

Maruchka
Uskoisin myös, että se on vaan kuivahtanut liikaa. Kanebon 38:ssa värin "rakenteella" on varmasti merkitystä siihen, toimiiko ripsari oikein. Ripsivärin käyttöikähän on kolmisen kuukautta avaamisesta riippumatta siitä, miten monta kertaa käyttää. Ilma ja bakteerit pääsevät putkiloon jo ensimmäisellä kerralla.
Ethän myöskään yrittänyt liian kuumalla vedellä? 38 asteinen ei loppujen lopuksi ole kovinkaan kuumaa...

kolmiolääke

mä rakastan Maybellinen Lash Expansion -ripsarii :)

Sillä saa ihanan pitkät ripset ..monet ei usko ett mul ei oo tekoripset vaan pelkästään ripsarii :D

Charlotte

Maybellinen great lash waterproof. ihan ehoton ykkönen. 8) monet ripsivärit eivät säilytä ripsiä taipuneina vaan vetävät ripset suoriksi. :? tämä ripsiväri ei tee sitä ainakaan minun ripsilleni. (:

foncé rouge

L'orealin Panoramic Curl on todella sitkeä pakkaus!Etsin itsekin ennen sitä erittäin hyvin veden kestävää koska en siedä yhtään varisua ja tämä kyllä on ollut!Tosin toisesta syystä en tyydy panoramiciin mutta veden kestaävä se ainakin on. minulla irtoaa jopa ripsiä vaikka poistan sen laadukkaalla vedenkestävällä silmämeikinpoistoaineella. :lol:
no joo se ei oo oikeesti kiva...

als

maybellinen sky high curves on todellakin ihan loistavaa, paras mitä olen kokeillut. se todellakin kestää vettä ja tekee ripsistä tosi kaarevat ja erotellut jo yhdellä kerroksella, eli on myös riittoisaa! :D suosittelen!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat