Ajatusleikki: - Muoti ja kauneus

lumicki

Jos kaikki pukeutuisivat kokonaan mustiin TAI kokonaan valkoisiin housuihin, kenkiin ja t-paitaan.
ja Näiden lisäksi saisi valita vain YHDEN asusteen (ei siis esim. takkia)...

kumman värin ja minkä ja millaisen asusteen valitsisit?

Sivut

Kommentit (32)

Rixuliini

Mustat kuteet ja valkoinen selkeälinjainen kainalonaluslaukku.

MUOKS. Luulin että sai valita vain mustan tai valkoisen asusteen (mitähän ajattelin taas..), mutta niin ei ollutkaan, eli mustat kuteet ja turkoosi huivi päähän, tai verenpunaiset stilettikorot.

Sinsemilla

varmaan mustat vaatteet, vaikka onkin niin synkkä väri enkä halua näyttää "satanismivaikutti"-tyypiltä...heh heh (meidän yläaste läppä, älkää kukaan ottako itteenne)...valkonen on liian valkonen, enkä tunne itteeni luonnolliseks siinä värissä yleensä... plus joku turkoosi huivi kaulaan tai oliivinvihree...

edit: laitampa miekin nyt sitten että minkälaiset nuo muut vaatteet olis, jos kerta saa valita...heh. eli mustat semmoset väljemmät housut ja tiukempi paita plus sitten tuo huivi kaulaan...sit semmoset matalat kengät, ei mitään yökkökorkoja... ;)
tai sitten mustat leveelahkeiset ylhäältä tiukemmat housut ja tunika-mallinen paita ja siihen joku hieno puunvärinen kaulakoru, pitkät helmet tms...ja tietysti semmoset varvassandaalit tällein talvella... ;)

Decor

no mä voisin olla muuten musta mu semmoset "kultaset" kengät sain laittaa ni se olis aika mieleen :wink: mut jos kengätkin pitää olla mustat ni sit ne olis mustat korkkarit. Muuten olis mustat pillifarkut ja musta poolo paita ja sit kultanen kaulakoru sellanen mahd. "hilu-hilu" :D ja sit laittaisin kultaset korvikset, pari sormusta ja rannekorun :D mut ainakin ton kultasen kaulakorun jos ei muuta :)

dyingbride

no mustaa mustaa tietenkin!!! housut vois olla vaikka lateksihousut ja kengät olisi sellaset valtava pohjaiset monsteri kengät ja t-paita sellanen tiukka malli. ja iso musta risti riipus kaulaan.

Aimée

Mustaan minäkin kallistun, voisi olla istuva kauluspaita lyhyillä hihoilla, mustat lyhyet housut ja pinkki tai punainen skottiruutuinen kraka jollaisia ainakin oli Europehousessa :) Juu ja mustat nahkasaappaat kivoilla koroilla, mielellään sellaset noita-akan saappaat, eli terävä kärki etc.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat