Nukke-tyyli?? - Muoti ja kauneus

als

Eli antakaa vinkkejä miten onnistuu "nukkemainen" tyyli.. siis suloista ja herkkää, muttei lastentarha-tyyliä.. :) kaikki joilla on jokin pienikin mielipide aiheesta, kertokaa ihmeessä! Kaikki apu on tervetullutta :wink:

Sivut

Kommentit (19)

DemonOfTheDay

mulla tulee nuket aina mieleen kun näen naisilla meikin mis ei ole rajausta tmv. vaan tosi hyvin meikatut ripset...oikein silleen räpy räpy-tyyliä :D joillekin se sopii, mulle ei yhtään..pidän rajauksista!
musta noi letit yms on just sitä pikkutyttötyyliä..meikillä saa aikaan nukkemaiset kasvot kun laittaa vähän meikkiä mutta panostaa ihon tasaisuuteen ja käyttää heleänpinkkiä poskipunaa. mä teen tätä joka päivä ilman että yritän pyrkiä mihinkään nukketyyliin, mut sitten tuli kommenttia että näytän ihan nukelta..hmmm :roll:

als

Hmm..kiitti vinkeistä..toi ripsi-juttu kuulostaa hyvältä just siihen tyyliin jota ajattelin, mutta oikein kunnon lolitatyylikin vois olla siisti :wink: jos jotain erityisiä vinkkejä siihen, laittaakaa ihmeessä :)

sharey

nii toi ihon tasaisuus on yks, sellanen vaalea iho ja ripsiväriä paljon. ja kun on vaalea iho niin huulet tehty huolellisesti esim kirkkaan punaisella. en tiiä meneekö jo yli mut enivei :)

reallivething

vaalea iho, luonnolisen punaisilta näyttävät huulet, silmiin ylös siisti rajaus ja paljon ripsaria, ja vaaleanpunaista poskipuna pyöreästi poskipäiden alapuolelle, aika eteen! (ja koulutyttöasu tietty!)
mun lemppari:)

Decor

no mulla ei tuu muta mieleen ku et semmonen kello hame/mekko mikä on punanen ja siin on valkosia palloja :D vähän niinku minni hiirellä :D

Rixuliini

Kaikki kellohelmaiset hameet, ylös asti napitetut paidat, joissa on pitsiä tai rusetteja, pyöreäkärkiset kengät tai ballerinat, polvisukat, puhvihihat...

lumicki

ehdottomasti etuhiukset!!! (posliininukeilla usein on)
sellainen paksuhko pitkä tai hieman "revitty"

ehostukseen voi hakea muutenkin sellaista ilmettä kasvoihin kuin posliininukeilla. mielestäni hieman lapsekkat kasvot, eli just vaalee iho, isot silmät, korkeat poskipäät ja ns. suppusuu
raikkaita ja heleitä sävyjä.

pukeutuminen voisi olla vähän ladylike
balleriinat
naiselliset paitapuserot
baskeri
trendikkäät kumisaappaat tai maiharit yhdistettynä röyhelö hameeseen
villakangastakki, duffeli

koruina helminauha tai kaulaketju ja yhteen sopivat nappikorvikset.

jos omistat rillit, niin sellaset hengettömät vähän rautalangasta väännetyn näköiset sangat on just hyvät

Decor

mut jos haluu oikeen "nukke-nukke" tyylin vois menä vaik kauppaan ja katella nukkeja mitä niillä on päällä :D mut tähän ei varmaan lasketa mitään bratz-nukkeja :D

miima

hmm, nukketyylin löytää aika helposti, tosin osalle aika vaikea tehdä.
Mut jos haluat söpöä et liian meikattua (kuten bratz) niin meikkiä kannattaa käyttää vähemmän.

Taivuta ripset mahdollisimman pitkiksi laita ripsiväriä ihan silmän ulkonurkista asti(saat silmät näyttämään suuremmilta ja söpöiltä).
Pistä punertavaa huulipunaa ja rajaa huulet niin että ne näyttävät pieniltä ja vähän suppusuulta..

Käytä mielikuvitusta tai jotain nukkeja mallina.

Jeii

Noi Prätsit pitäis hävittää ja poistaa maan päältä!!!

Nukkemaista on mielestäni vaaleat letit etuhiuksilla ja silkkinauhoillta. Tummat hiukset kampaisin ja tupeeraisin taakse päin ja kihartaisin latvat ulospäin ja kruunuksi asettaisin vielä lapsenomainsen hiuspannan.

minnamaaria

Oma tyylini, lähinnä meikki-, on usein kovin nukkemainen. Äiti aina sanoo että näytän ihan nukelta. :D

Nukkemaista on hulmuava, kihara tukka ja pitkä otsatukka. Pannat on kans pop! Hulmuavuus on pitkälti asian ydin eli hyvät hoitonaamiot hiuksille ja antaa hiusten ajoittain levätä kemiallisilta aineilta. Pantoja löytyy monenlaisia ja otsiksen muotoilemiseen suoristusrauta on todella hyvä! (Itsellä melkein päivittäin otsiksen muotoilemisessa käytössä)

Meikatessa sileä iho ja itselle sopivat, mutta pehmeät värit toimivat hyvin. Hyvä pohja meikkivoiteella ja puuterilla, vähän poskipunaa (ei aurinkopuuteria, se ei ole ollenkaan nukkemaista...) ja paaaaljon ripsiväriä oikein räpsyräpsy-tyyliin. Huulet voi punata kevyellä huulikiillolla arkeen, näyttävämpään juhlaan taas siveltimellä levitetty huulipuna on näyttävää. Näyttävissä väreissä voi korjata hiukan huulten muotoa nukkemaisemmiksi, esimerkiksi pohjustaa huulet meikkivoiteella ja jättää ihan huulten reunat punaamatta ja punata alahuulta vähän pulleammaksi. Amorinkaarta voi kanssa hiukan korostaa, mutta HIUKAN ja aina tarkistaa tulos peilistä että onko se nyt ihan hoopon näköinen. :wink:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat