Kauneusleikkaukset - Muoti ja kauneus

Jzzu
pipa
Voit "joutua" kauneusleikkauksiin vaikka jonkun sairauden takia tai onnettomuuden tai synnynnäisen vian takia..

On kyllä täysin eri asia "haaveilla" kumittisseistä vaan omaks huviks/muitten huviks kun joutua jonkun vian tai vamman takia korjaamaan kehoa. :roll:

Sairauden tai vamman takia plastiikkakirurgian ymmärrän toki, [u]sitä vartenhan se on kehttettykin[/u]!
Se vain on mielestäni typerää että kaikkien ihmisten tulisi olla samasta kumimuotista, todellakin ja syistä riippumatta.

Vika on jossain muualla kuin tisseissä jos ei koe olevansa riittävä, muutama silikonimöhkälettä tuskin auttaa kuin pintapuolisesti. :!:

Sivut

Kommentit (120)

Miffy

Niin ja jos tilanne tosiaan olis se, että surella osalla suomalaisista naisita (tai minkä tahansa maan naisista) olis silikonirinnat (jollainen tilanne EI ainakaan Suomessa ole!), niin sitten olis TODELLA SYYTÄ ISOON HUOLEEN.

MiuMiu*

Mäkin kyllä olen puhtaasti sitä mieltä, ettei silikonirintoja todellakaan ole suurimmalla osalla naisista! Tuollaisen kuvan voi varmaan saada julkkisten kautta, mutta julkkisnaiset ovat kuitenkin erittäin pieni osa Suomen naisista!

Lisäksi en usko pätkääkään siihen, ettei rintaliivejä tarvitsisi käyttää, koska niitä suositellaan käytettäväksi jopa ihan pienirintaisillakin.

Kuulostaa kyllä musta siltä, että olet lukenut nuo asiat jostain plastiikkakirurgiaa puolustelevasta lehdestä...Jos silikonirinnat ovat niin suosittuja ja niitä on suurimmalla osalla naisista niin kuinka et itsekään tiedä ketään, jolla sellaiset ovat...

Jzzu
pipa
Mitä olen lehdistä lukenut että suomalais naisista on jo suuremmalla osalla silikonirinnat.

Tän väittämän paikkaansapitävyyttä epäilen todella vahvasti. :roll:
Epäilen todella.
Mistä lehdistä tällaisen kuvan saa? :shock:

pipa
Ja he ainakin sanoo kun ottaa "kovemman mallin" ni ei liivejä tarvitse käyttää ja pysyvät rinnatkin liikkuessaan paremmin "paikallaan"!

Mie en kyllä jaksa uskoa. Ihan sama mitä siellä rintojen sisällä on, oli kovaa tai pehmeetä, se [u]nahka[/u] antaa periksi.

Jzzu
pipa
Onko jollain tai tietääkö joku tapauksia? Haluaisin silikoni rinnat :roll: Saisi isommat (nykyään mun mielest liian pienet) Ei tarvitsisi käyttää rintsikoita :!: Ja jos vähänkin yrittää esim. laihduttaa ni ei heti lähe rinnoista :wink: Voisi pitää kesällä ihania naru bikineitä..(nyt en kehtaa :oops: ) Voisi harrastaa liikuntaa mukavammin, Olis ihanan muotoiset.. :!: Mut mut..entäs ne riskit :?:

[size=9][color=red]Siirsin uuden keskustelun aloituksen tänne.[/color][/size]

Sen verran kommentoisin myös tuota pipan tekstiä että nimenomaan sinun täytyisi käyttää rintaliivejä jos sinulla olisi silikonirinnat.
Ei ne tuetta kestä ja selkävaivat olisi taattuja ilman liivejä.

Ja uskon myös että liikunnan harrastamisesta olisi mukavuus kaukana kun hyllyviä osia olisi runsaammin.
Itselläni D-kuppi ja ei muuten ole mukava liikkua ilman sporttiliivejä.

figaro
pipa
Voit "joutua" kauneusleikkauksiin vaikka jonkun sairauden takia tai onnettomuuden tai synnynnäisen vian takia..Ja se että ihmiset osaavat olla tosi ilkeitä siksi rasvaimut ja kaikki implantit ovat niin paljon yleistyneet!! Henkinen väkivalta suhteessa myös voi ajaa naisen siihen tilaan että ajaudutaan kauneusleikkauksiin..

En usko, että täällä monikaan kieltäytyisi onnettomuuden tms. jäljiltä operoinnista. Silloin ei olisi kyse niin pahasta "turhamaisuudesta" kuin siinä tapauksessa, että isommat rinnat on saatava ympäristön "painostuksesta" tai heikon itsetunnon vuoksi. Minä en edes vertaisi rintasyöpään sairastunutta ja Marika Fingeroosia tai muuta silikonipommia samassa kappaleessa.

Ihmisten ilkeys ei ole syy mihinkään operaatioon oman kehon kohdalla. Käytännössä pitäisi pyrkiä olemaan välittämättä ulkopuolisten ilkeyksistä. Hyvänen aika! Esim. suomalaisista valtaosa on aikuisiällä pyöreitä tai tanakoita. Kovin moni ei hoikkana pysy lopun ikää. Olisi ihan hauska nähdä faktatietoa tästä yleistymisestä ja siihen johtaneista syistä.. sekä ilkeyden, että suhteissa tapahtuvan henkisen väkivallan tiimoilta. Eiköhän tuo henkinen väkivalta liittyne paljon muuhunkin kuin rintoihin tai vatsamakkaroihin :roll:

Silky
Maruchka
Silky
Minäkään en usko pätkääkään siihen etteikö silikonirintojen kanssa tarvitsisi käyttää rintaliivejä.

Eihän se implantti rintaliivien tarvetta mihinkään vie, samanlailla se iho venyy silloinkin.

No niinpä niin!! Tuolla aiemmin vain siitä keskusteltiin..

Kurkkupastilli

En voi käsittää millaisen ihmisen onnellisuus ja itsensä arvostaminen on tissien koosta kiinni? Mahtaa olla köyhä elämä.

Toisaalta, minkäs sille teet että media jatkuvasti ihannoi suuria kuppikokoja. Surullista kuitenkin, jos naiset itsekin alkavat uskoa tähän median luomaan kuvaan ihannenaisesta ja kokevat itsensä epäonnistujiksi jos tissit eivät ole tarpeeksi isot. Jos TV ja lehdet tunkevat jatkuvasti Pamelaa ja Marikaa nenän eteen, niin suosittelen sulkemaan telkun, heittämään lehden roskiin ja menemään ulkoilmaan katsomaan miltä normaalit ihmiset näyttävät. Siellä ne ihan normaalit ihmiset ovat onnellisia ja pariutuvat keskenään, vaikka toisella onkin iso nenä ja toisella a-kuppi.

Mietityttää, millainen mahtaa olla miehen reaktio, kun vaikka eka kerralla sänkyyn mennessä paljastuukin, että naista on hieman paranneltu? Jostain lehdestä ainakin luin joskus jutun, että mies oli samantien lähtenyt kävelemään :D

Lizzie

Se sarja on ihan kaamea!

Yksikin tyttö halusi olla Britneyn näköinen, ja hihkuis sitten leikkauksien jälkeen että miten loistavaa on, kun hänen uransa lähtee nousuun koska hän näyttää nyt enemmän Britneylya. Huh huh. Kannattaiskohan hankkia
ihan oma elämä? Sitten tämä oli aivan riemuissaan kun vaatekaupassa joku 4-vuotias tuli pyytämään häneltä nimmaria koska luuli sitä Britneyksi..
:roll:

Olen samaa mieltä kauneusleikkauksista, jos on jonkun oikean syyn takia kirurgi tarpeen, silloin se on tietenkin ok.
Ymmärrän myös jotenkin sen jos on saanut lapsia ja omat rinnat ovat menneet ihan kamalan näköisiksi, tyhjiksi pusseiksi. Myös se että jos silmäluomet vanhetessa painuu niiin että se haittaa näköä, on ihan ok vähän nipsasta nahkaa pois.

Mutta näitä silikoni/botoksi-misuja en ymmärrä.

Walbu

Joo, tais olla sama sarja. Karseeta.

En jotenkin tykkää ajatuksesta että itseä leikellään tollaisten syiden takia. Kun varmaan jokainen meistä jossakin vaiheessa sairastuu siten, että joutuu varmaan leikkauksiin muutenkin, en kyllä siihen vapaaehtoisesti ala.

Silikonitissien hinnalla saa jo psykiatrin käynnit pitkäksi aikaa,
ja siitä on taatusti enemmän hyötyä ketjun aloittajan tyyppisissä tapauksissa, kun vika on varmasti muualla kuin tisseissä!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat