Haluan suuremmat silmät! - Muoti ja kauneus

foncé rouge

Antakaa hyviä vinkkejä luonnolliseen meikkiin jolla saisin vihreät silmäni näyttämään suuremmilta! pidän silmieni malista mutta haluaisin niihin lisää kokoa, oikeat lautassilmät :)no, ehken sellaisia saa silti mutta voisin yrittää parantaa tilannetta. tasan eivät mene onnelahjat käy tähänkin, siskoillani on isot kauniit silmät..Ai niin, mitä hyviä meikkivinkkisivuja tiedätte netissä?

Sivut

Kommentit (18)

menthol

kauniit silmät:
1)kauniiksi muotoillut kulmat
2)oman silmän värinen luomiväri, mutta vaaleata a)silmän keskikohdan paikkeille ja siitä vinosti ylös kulmaluulle.(Luomiväriä sekä ylä-että alaluomelle. sekä
3)mahd. tuuheat ja pitkät ripset.

piu

Jossakin (olisikohan ollut Kauneus ja Terveys) -lehdessä oli myös että ripsivärin harjaamistapakin vaikuttaa lopputulokseen: suoraan ripsienmukaisesti ylöspäin harjaaminen suurentaa silmiä (pidemmät ja tuuheammat ripset luovat tietääkseni illuusion myös suuremmista silmistä) ja luo selkeämmän vaikutelman kuin sivuttain harjaus, jolla katseesta saa utuisemman näköisen. Muista taivutus!

Tumma luonnollisesti pienentää paljon käytettynä, mutta ohut ja huolellinen eyelinerrajaus yläripsien tyvessä tietääkseni myöskin avaa katsetta. Itselläni ei mitään suurempia kikkoja ole, vaikka eipä näille silmille pahaksikaan suurennus olisi.. Liian tummaa vältän. :) Myöskin vaaleat värit tuntuvat hieman suurentavan silmiä.

Rixuliini

Ja rajausten tekeminen pelkällä mustalla luomivärillä antaa intensiivisen mutta samalla utuisen katseen. Ja kun häivyyttää sen hyvin ylöspäin, ei juurikaan tarvitse muuta meikkiä kun ripsarin, ja sitten pohjustuksen vaalealla luomivärillä.

sopuli

Itse saan silmäni näyttämään isommilta, kun rajaan ne mustalla eye-linerilla aivan yläripisen tyven vierestä, siis niin, ettei ihoa näy ripsien ja rajauksen välistä yhtään ja rajaus on todella kapea. Alaripsien alle vedän myös rajauksen, mitä saatan vähän pumpulipuikolla häivyttää.

Taivutan ripsiä voimakkaasti ja laitan pari kerrosta ripsaria. (ja taivutan vielä aina niin, kun kielletään eli ripsarin laiton jälkeen... Mutta taipuu paremmin :) ) Lisäksi teen joskus valkoisella kajalilla rajausta eyelinerin yläpuolelle, minkä häivytän hyvin. Aika erikoisia keinoja ehkä, mutta tuntuu toimivan ainakin minulla. Vaalealla luomivärillä saa myös katsetta "avattua".

Itselläni on tummanruskeat silmät, joten tällainen mustan ja valkoisen yhdistelmäkin saattaa sopia paremmin, kuin muun värisille silmille. Ei muuta kun rohkeasti testailemaan eri juttuja, niin se omakin sieltä löytyy :)

Likkis

tässäpä näkee taas erot ihmisten kauneusihanteiden välillä :)
Minä en nimittäin missään nimessä pidä suurista silmistä. esim. Jenni Dahlmann olisi paljon kauniinpi jos sillä olisi edes himpun verran pienemmät silmät :lol:

ammattilaiset neuvovat laittamaan valkoista kajalia ripsien "sisäpuolelle". Tämän pitäisi suurentaa silmiä sekä kirkastaa katsetta.

Mustat rajaukset (varsinkin koko silmän ympärillä) taas on yleensä tehokas keino pienentää silmiä... :? (eli ei suositella erityisen pieni silmäisille)
Mutta empä ole koskaan nähnyt sopulin rajauksia, joten en allekirjoita että musta rajaus pienentäisi aina :D

sopuli
Likkis

Mustat rajaukset (varsinkin koko silmän ympärillä) taas on yleensä tehokas keino pienentää silmiä... :? (eli ei suositella erityisen pieni silmäisille)
Mutta empä ole koskaan nähnyt sopulin rajauksia, joten en allekirjoita että musta rajaus pienentäisi aina :D

Kirjoitin kai epäselvästi, mutta en todellakaan rajaa silmiäni ympäri mustalla. Vaan yläluomeen teen rajauksen eyelinerilla (hyvin ohuen) ja alaripsien tyvestä levitän tummaa häivyttäen ulkonurkista kohti keskustaa. En tiedä, mitä ammattilaiset sanoo, mutta ei silmistäni näin ainakaan pienemmän näköiset tule. Tummaa luomiväriä laitan ulkonurkkaan ja vaaleaa sisänurkkaan, häivyttäen nämäkin. Varsinkin juhlimaan lähtiessä käytän vaaleaa luomiväriä luomen sisänurkassa ja ei tämä ainakaan silmästä pienemmän näköistä tee. Mutta, kuten sanoin niin tummiin silmiin sopii varmaan paremmin valkoinen/tumma kontrasti. En tiedä saako nämä sitten silmää suuremmilta näyttämään, mutta korostaa ainakin. En kylläkään ole mikään ammattilainen näissä asioissa ;)

Tarkoitan tähän tyyliin: (en löytänyt netistä kuvaamampaa kuvaa) http://personal.inet.fi/koti/katri.metso/Meikkikisat3.jpg

Tuossa kuvassa taitaa sini/vihreäsilmäinen mallikin olla, eli ehkä jotenkin tolla tyylillä voisi silmiä korostaa. Ei nyt ehkä arkimeikissä, mutta ainakin juhlameikeissä :)

Tiuku

aiemmat vinkit on kaikki olleet hyviä ja lisään vain sen verran, että kulmaluulle kannattaa levittää vaaleaa luomiväriä, sillä se avartaa katsetta huomattavasti. myös huolitellut kulmakarvat kohottavat ja kuvittelisin, että yleensäkin kannattaa suosia esim luomien varjostuksessa ylös päin suuntautuvia linjoja, ei niinkään sivulle päin, joka saa silmät näyttämään entistä enemmän kissamaisilta viruilta...
niin kuin jo todettiinkin, varmaan parahaiten silmiä suurentavat tuuheat ja kaarevat ripset.

Suzy

Jep.. Eli tosiaan kaikki vaaleat värit suurentavat silmiä. Itse käytän aika paljon valkoista tai vaalean beigeä luomiväriä. Yläluomelle kannattaa kokeilla myös sellaista rajasta, joka levenee silmän ulkonurkkaa kohti. Alas on ehkä paras sellainen rajaus, joka ulottuu ulkonurkasta silmän puoleen väliin.

sweet_female

[color=blue]vihreisiin silmiin sopii hyvin ruskean eri sävyt :wink:

- tee yläluomeen ohut rajaus, eye-liner hyvä valinta. Kannattaa valita ruskea sävy (rimmeliltä löytyy sopivan tummanruskea)
- taivuta ripset
- rajaa alhaalta silmän ulkomurkasta lähtien [u]noin. puoleen v[/u]äliin (ei ihan niin paljoakaan) [u]tummalla ruskealla kajalilla[/u], ja loppu kohti silmän sisänurkkaa [u]vaaleammalla[/u] ruskealla kajalilla (tai esim. jollakin hillityllä vaalealla sävyllä).
- luomiväriä levittäessä kannattaa lopuksi yläluomen ulkonurkkaan levittää samasta sävystä tummempaa ja häivyttää sitä hieman ylös, viistosti kulmaluun suuntaan.
-ripsaria laittaessa kannattaa käyttää näitä kaksivaihe ripsareita (eli sillä valkoisella pohjustuksella pidennetään paakkuuntumatta ripseä ja lopuksi päälle sipaistaan väri). Ripsarin väriksi suosittelen mustaa.

PS. valokynää kannattaa käyttää kulmaluuhun, sillä se saa näyttämään silmien alueen avarammalta! :lol:

ILOA MEIKKAUKSEEN![/color]

KittyCat

Ripsien taivutus saa ihmeitä aikaan! Itselläni toimii mainiosti. Myös suhteellisen vaalea luomiväri ripsien tyvessä saa katseeseen enemmän valoisuutta, tummat värit pienentävät silmiä huomattavasti. Ripsiväriä sopivasti, mutta ei liikaa. Ja ripsiähän kannattaa taivutella pitkin päivää, ei ne ripset siitä paljoa kärsi! :wink:

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat