Milloin riitelitte viimeksi kultanne kanssa?

Vierailija

Riidelläänkö teillä usein? mistä riidat syntyvät?
eli milloin siis riitelitte viimeksi ja miksi.
purkautumista :D

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Meillä ei riidellä usein yleensä riidat syntyy humalassa :D jotain pientä vääntöä on vain silloin tällöin. mutta tänään on kyllä riidelty ja vielä riidoissa ollaan kohta kullan pitäisi asioita tulla selvittämään :)

Vierailija

Meillä myöskin riidat tulee oikeastaan vaan humalassa..
Ja voisin jopa sanoa, että 99% riidoista johtuu ihan musta.
Näin selvinpäin emme juurikaan riitele (:

Vierailija

Jostain typeristä mustasukkaisuusasioista vain tulee riitoja :D Ne on niin naurettavia aina.. Onneksi kummatkin ollaan yhtä mustiksia, eikä sillä lailla että vain toinen vaahtoaisi eikä toinen tajuaisi koskaan miksi.

Vierailija

No meilläkin humalassa. ja varsinkin jos meillä on ollut jotain riitaa tms. kun ollaan juomassa niin jossain vaiheessa miehestä tulee aika ärsyttävä/kamala. Huutaa vain ja uhkailee erolla tms. Seuraavana päivänä ei muista mitn :) Olen kyllä opinnut että ihan turha minun on miestä provosoida kun ollaan kännissä,koska miehelle on ihan turha sanoa silloin mitään kun hän ei kuuntele tai tajua. Ja tappeluriitely humalassa on tosi turhaa ja siitä tulee vain paha mieli.
Selvinpäin harvoin riidellään,minä saatan mököttää suht usein (LIIAN usein) ja joskus harvoin miehellä menee hermot kun mökötän.Muuten ei nyt sitten onneksi tule kauheasti riideltyä.

Vierailija

Ei olla vielä kertaakaan riidelty oikeasti. Tosin juttukin on kohtuullisen tuore, vain puolisen vuotta ollaan yhtä matkaa kuljettu.

Tähän asti on tullut vain vitsaillen 'riideltyä' ja tuo on muutaman kerran suutahtanut kun en ole puhelimeeni vastannut (humalassa ollessani) ja minä taas olen muutamaan otteeseen loukkaantunut pienistä asioista ja kerran jopa yrittänyt mököttää. Ei siitä mitään tullut, kun toinen alkoi hipelöimään ja ärsyttävän ihanasti lepyttelemään.

Vaikea on kyllä kunnon riitelyä kuvitella tulevaisuuteenkaan. Minä en juuri koskaan riitele edes perheenjäsenten tai kavereiden kanssa ja miestä taas en osaa kuvitella oikeasti vihaisena.

Vierailija

Meillä tulee lähinnä riitaa juhlimisesta. Ei mitään pahoja riitoja, mutta pikku käninöitä. Myös elämäntilanteiden yhteensovittamisesta aiheutunut huoli aiheuttaa yhteisiä itkuhetkiä.

Joskus jopa kaipaan sellaista kunnon puhdistavaa huutoriitaa, josta päästän nopeasti sopuun.

Vierailija

VIime sunnuntaina riideltiin kun poikaystävä möksähti siitä että torjuin hänen seksiyrityksensä kun hän lähtee 3 viikoksi armeijaan kiinni... sit mä hermostuin siitä että se mökötti mulle -> riita oli pystyssä :D no ei se kauaan vieny (10 min) mutta oli se ikävää, kyllä mua itketti.. tuntu niiin pahalta kun se mökötti mulle..

No nyt mä oon vähän äkänen sille ku se ei pistäny mulle eilen olleskaan armeijasta viestiä, äiti oli saanu mutta mä en :( pistin sit sille viestinä että muaki saa huomioida, mullekki saa pistää viestin eikä vaan äidille.. no sieltä tuli sit hirvet sepitykset :"Et yhtään tajua miten rankkaa täälä vittu on, emmää kerkee oikeesti, ärsyttävää ku et ees yritä ymmärtää" ja paskan vitut. mää kyllä yritän mutta mielummin mä pistäisin omalle kullalle viestin ku ÄIDILLE

Vierailija

Meillä riita myös syntyy useimmiten silloin, kun olemme humalassa.. Viimeksi silloin kun olimme viettämässä synttäreitäni ja tuli jotain pieniä erimielisyyksiä mistä ei niinkään edes selvinpäin välittäisi...

Vierailija

Meillä ei pahemmin riidellä, mut sit ku se riita on ni se on kyl sit ihan kunnon sota: DDD

Viime keskiviikkoon oli hirvee sota päällä siitä ku en kertonu poikaystävällein et näin yhtä kaveriain ketä se inhoo. Hoah. Ja sittehän tilanne käänty sillee, että valehtelen kaikest jnejne ja et varmaan petänki sit. En oikeen tajunnu et mikä sit riipi koko hommas niin kamalast, pyysin kyl anteeks etten kertonu sille asiast, mut sanoin kans ettei se ois noin töykee saanu olla. Lopult kultasein tajus hölmöytensä ja tuli nätist pyytämää anteeks. :>

Vierailija

sillon kun muutettiin ukonkaa, tuli riitaa rahasta,töistä, kotitöistä, siivoomisesta...mut enemmän oli raha ja mun työ kun juuri keskeytin koulut, sit töitä ei saanut kovin helposti...nyt sitten jouduin lopettamaan siivoustyöt allergia iski pesuaineisiin ja kädet o vieläkin kauhean näköiset...

ja känniss taitaa tulla enemmän riitaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat