Parasta kesässä? - Yleinen keskustelu

Nette*

Kesässä parasta on yksinkertaisesti se, että on lämmintä. Meikäläisen kun on yleensä aina vilu...
Kesätraditioksi on muodostunut puistossa "pussikaljan" ottaminen kavereiden kanssa...kyllähän sitä hieman paheksuvia katseita joskus saa siellä päiväsaikaan istuessa :lol:
Kesällä on myös ihana istua iltaa esim. grillaten...Ja tottakai on ihanaa maata rannalla aurinkoa ottaen :)

Sivut

Kommentit (36)

Toimitus

Mikä on parasta kesässä? Onko se lämpimät kesäyöt, grillimakkara, festarit vai sauna? Kerro mikä on se juuri Sinulle tärkeä ehdoton juttu, mikä pitää joka kesä tehdä, jotta kesä tuntuisi Kesältä.

Itselleni ihan ehdoton kesäjuttu on lämmittää oman saaren rantasauna, saunoa pitkään ja istuskella sen jälkeen lämpimällä rantakalliolla siideriä nautiskellen. :lol:

Ah, alkaispa jo loma!

T: Anna

enkelin

eräs parhaista hetkistä tuli tuossa jo koettua koulujen päättämis päivänä. vietimme ensin ihan normaalin baari-illan, mutta koska meitä ei väsyttänyt, jatkoimme juhlintaa aamupäivän tunneille asti. oli aivan mahtava kirmata pelloilla kavereitten kaa auringon noustessa ja lämmittäessä kasvoja! oli aivan mahtava fiilis!

eniten odotan kesältä festareita ja läpiyön valvomista! lisäksi kivat pienet reissut ystävien kanssa ja ihanat ihan tavalliset päivät, jolloin aurinko paistaa, hyttyset eivät vaivaa ja on muutenkin niin kivaa vain olla, niitä odotan!

marimma

Kesällä on päästävä järven rantaan saunomaan ja istumaan pitkäksi aikaa ilman kiirettä nuotiolle josta voi taas käydä saunassa jos mieli tekee. Myös jalkoja täytyy päästä ainakin vähän kastelemaan järvessä. Grilliruokaa, hyvää seuraa, sauna, metsä ja järvi, sitä se kesä vaatii! :)

Snaelaug
Toimitus
rantasauna, saunoa pitkään ja istuskella sen jälkeen lämpimällä rantakalliolla siideriä nautiskellen. :lol:

Jotenki mä näillä aamu-unisilla silmillä luin jotain rakastelusta jo tosta..

No mut parasta kesässä.
Parasta on se, kun kaikki ois vapaalla samaan aikaan, ois ihana lämmin ilma (ei siis mikään superhelle), grillattais kaikkee herkkua, nautittais siitä et ollaan yhdessä ja kaikilla on kivaa.
Toi on muutaman kerran onnistunu, mut normaalisti joku sanoo aina jotain väärää jossain kohdassa ja siitä se sitten repe..

Parasta on myös juhannus, mulla kun ei oo tapana ollu olla ördäämässä missään ojassa vaan perheen kesken on juhannusta vietetty ja tehty muurinpohjapannulla ruokaa jne.

Tänä kesänä parhautta on em'08 ;)
Ja varmaan palkkapäivä.

SunLion

Parasta kesässä on mm. juhannus jos on mukava porukka kasalla, ollaan ulkona, grillataan ja maistellaan hieman juotavaa, saunotaan yms.

Kesässä aivan parasta olisi myös se rantasauna...järvi ja kesämökki. Harmillista kyllä perheeni tai poikaystäväni perhe ei moista omista ja vuokraus ei ole sama asia. Tässä on unelmoitavaa ja haastetta tulevaisuudelle- Toivottavasti joskus löytyy oma mökki veden äärellä.

Myös pienet asiat kuten sopiva lämpö, valo, tuulenhenkäykset, kesäsateet, luonnon tuoksu ja äänet, hedelmät ja vihannekset, ulkoilumahdollisuudet, kesävaatteet...ne ovat ihania kaikki!

Bruni
Snaelaug
Tänä kesänä parhautta on em'08 ;)

Kyllä! Joka toinen kesä on kyllä aina astetta hienompia juuri jalkapallon arvokisojen takia. Ei millään jaksaisi odottaa lauantaita.

Ajan rajattamolta tuntuva määrä on myös mun makuun. Mikään suunitelma, jos sellaista ylipäänsä on, ei ole liian tyhmä toteutettavaksi. Milloin tahansa voi pompata pyörän selkään ja suunnata ihan minne huvittaa.

Kesällä kaikki on vain kauneimmillaan: luonto, ihmiset, jopa kulkuvälineet. Vaikeampaa kuin koskaan olla huonolla tuulella.

Rasberry

Kesä on jotain aivan mahtavaa, varsinkin kun aion nyt itse ottaa täysin rennosti ja lomailla koko kesän, että jaksaa taas syksyllä vääntää täysillä opiskelujen parissa.
Ehdotonta kesässä, ovat tuoreet marjat! Kesäisin saa aivan mahtavia ruokia, joita voi syödä sellaisinaan tai laittaa grilliin. Voi käydä viikonloppuna mökillä nauttimassa maalaisilmastosta, löhöillä rannalla ystävien kanssa, ajella moottoripyörällä yömyöhään murun kanssa, katsella aamulla Serranon perhettä upeiden aamiaisten kera, käydä ulkona lounaalla jne. jne., mutta mikä parasta: kesällä saa joka päivä syödä jäätelöä!
Aurinko ja rentous tekee kesästä aivan mahtavaa aikaa!

Faunastic

Kesä on vuoden parasta aikaa! Lapsena se oli paras, koska vietän synttäreitä heinäkuussa. Mutta nykyään kesä on niin paljon muutakin!

Kesä ei ole kesä ilman grillausta! Tänä kesänä olemmekin ehtineet grillata ihan tarpeeksi ja varmasti tästä eteenpäin tulee grillattua joka viikonloppu, säässä kuin säässä :)

Kesällä tietysti tulee uitua enemmän. Itse en talviturkkia koskaan hanki, mutta luultavasti taas tänä kesänä aion käydä töiden jälkeen järvellä uiskentelemassa. Mökillä käynti on tietysti pakollista hommaa, ihanaa pakkoa tietysti.

Kesään toki kuuluu ärsyttävät ötökät...

Tsein

Minulle kesässä on parasta:

-rantasandaalit
-kesäinen rankkasade, jolloin pääsee ulos kesämekossa kastumaan ja nauttimaan lämpimästä luonnonsuihkusta
-vastaleikatun ruohon tuoksu
-kesävaatteet niin itsellä kuin yleisesti katukuvassa näkyvänä
-uimaranta, ei niinkään uimiminen, mutta rannalla on kivaa
-terassit
-vapaapäivinä rento hengailu ulkona
-ystävien kanssa ehtii viettää enemmän aikaa, kun ovat lomilla
-lämmin ilma, helle ja jopa hiostava kuumuus
-ihmisvilinä kaupungissa (asun paikkakunnalla, jossa väkimäärä vähintään kaksinkertaistuu kesällä)
-aamuvalo baarista tullessa
-paikallinen kesällä 24h auki oleva hengailupaikka/kahvila/terassi
-hyvän kirjan lukeminen rannalla
-voi käyttää aurinkolaseja
-aamukahvin juominen parvekkeella
-jäätelö
-kesäjuhlat
-lämpimät illat ja yöt
-tori, joka on auki joka päivä, sekä torin herkut (mansikat, herneet, lörtsyt jne.)
-kauppojen sunnuntaiaukiolo
+kaikki muut asiat, jotka ei nyt just tässä tule mieleen

Minulla ei ole erityistä hinkua mökille. Yleensä mökkireissuista suuri osa menee vaan ötököitä manatessa. Inhoan yli kaiken hyttysiä, ampiaisia, mehiläisiä, paarmoja jne. Jne. Grillaukseenkaan en ole hurahtanut. Jos pari kertaa kesässä saa grillisafkaa, se riittää.

Se, mitä ehdottomasti joka kesä pitää päästä tekemään, on ystävän kanssa rantakalliolla auringossa istuminen siideriä nauttien. Voi siinä pientä piknikiäkin kehittää, mutta se ei ole pakollista.

shazzer

Parasta kesässä lämpimät aurinkoiset ilmat, vihertävä ruohikko ja ihmiset jotka ovat rennompia ja vapaampia. Ja tuo ruohikko vastaleikattuna aaah mikä tuoksu!
Ja kiva kun ei tarvi alkaa pukemaan suurempia vaatteita ja saa ihailla vähäpukeisia ruskettuneita miehiä :D
Terassi-illat kaljan tai siiderin parissa hyvässä seurassa on myös niitä asioita joita kaipaa talvella.
Sauna ja grilli \:D/

Jesssi-

Miulle kesässä parasta on ihan vaan se että on kesä :) Vihaan talvea kun on niin pimeää ja synkkää.Kesällä on ihanan valoisaa melkein yötä myöten.Lämpö on toinen,on ihanaa lähteä vaan ulos ilman että tarvitsee pukea ensin päälle noin sata eri kerrosta vaatteita.Rannalla on aina ihana makoilla tai vaan hengata ja siinä samassa hankkia nätti rusketus itselleen.Yksin rannalla on siis todella tylsää,parasta sellanen touhu on isommalla(tai vaikka vähän pienemmälläkin)kaveriporukalla.Siellä voi sitten kehittää vaikka mitä tekemistä tai sitten vaan nauttia auringosta ja hyvästä seurasta.

Sitten terassit.Ai että lämpimänä päivänä terassilla istuminen on mukavaa!Ja jälleen se seura ratkasee.Kaiken kaikkiaan se et kesällä voi hengailla kaikkialla ja nauttia vaan.Olla kavereitten kanssa ilman sen suurempaa syytä.

Ruoka on eräs kesän ihanista asioista.Grilliruoka erityisesti.Kaikenmaailman grillipihvit ja makkarat on namia.Siihen jotain raikasta salaattia ja muuta mukaan ni johan kelpaa.Ja jäätelö on varmaan se paras asia.Varsinkin kaikkein kuumimpina päivinä se maistuu parhaimmalle.

Miinuspuolina on sitte ötökät(ihan kaikki mahdolliset)mutta ei ne kesää yleensä kuitenkaan pilaa

SinRuid
Nette*
Kesätraditioksi on muodostunut puistossa "pussikaljan" ottaminen kavereiden kanssa...

Komps komps! 8) =P~

Nurmikolla köllöttely, festit, terassit ja olut ovat näin tiivistettynä ykköstä kesässä. ? Njum! ?

Aveline

Parasta kesässä on ehdottomasti aurinko ja lämpimät ilmat ? Ja se, että kun menee ulos, niin ei tarvia pukea tyyliin kymmentä kerrosta vaatetta päälle, että tarkenee. On ihanaa esim. lukea ulkona hyvää kirjaa aurinkoa ottaessa. Nauttia. Ja pehmis! Kesässä on myös ihanaa ruskettunu iho ja pisamat. Sekä kohokohta kesässä on miun kaupungin festari. Koska muuten täällä on ihan sikavähän ihmisiä, mut sit sen festarin ajan on ihan älyttömästi ihmisiä! Kaupunki herää eloon sen festarin aikana, se on ihanaa :)

TaskuMyy

:arrow: lämmin ilma
:arrow: vähän pukeiset miehet
:arrow: auringon otto rannalla
:arrow: uiminen
:arrow: kesäyöt ja -illat
:arrow: saapi olla vähemmän vaatetta

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat